Joprojām slimnīcā atrodas policijas darbinieks, kurš cieta negadījumā, dzenoties pakaļ bēgošam autovadītājam 2

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

Nozare.lv | 25.jūlijs 2019 13:39

Slimnīcā joprojām atrodas viens no Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbiniekiem, kurš cieta negadījumā, dzenoties pakaļ bēgošam autovadītājam.

Pakaļdzīšanās laikā avarējušajā RPP ekipāžā cieta divi pašvaldības policijas darbinieki. Viens patlaban turpina ārstēties slimnīcā, bet otra darbiniece jau palaista mājās, aģentūrai LETA pastāstīja RPP pārstāvis Toms Sadovskis.

Abiem dzīvībai bīstamu traumu nav.

Jau ziņots, ka ķerot bēgošu autovadītāju, trešdienas pēcpusdienā cietuši trīs policisti - divi pašvaldības policisti Rīgā un ceļu policists Ogrē.

Ap plkst.19 Rīgā, Maskavas un Turgeņeva ielu apkaimē, kādas "Audi" markas automašīnas vadītājs nepakļāvās VP prasībai apturēt transportlīdzekli un turpināja kustību. VP sāka pakaļdzīšanos agresīvajam autovadītājam, kurš, nepakļaudamies VP prasībām, turpinājis vadīt transportlīdzekli satiksmes dalībniekiem bīstamā veidā.

Sozinovs Latvijas Televīzijā stāstīja, ka bēgošais autovadītājs taranējis ceļu policijas ekipāžu, kas viņam sekojusi. Turpmākās bēgšanas laikā bēglis ar "Audi" apskādējis vēl vairākus transporta līdzekļus, tostarp policijas transportu.

Pakaļdzīšanās laikā, lai apturētu agresīvo autovadītāju, piesaistīti papildspēki, tostarp no Rīgas pašvaldības policijas(RPP). Kā novēroja aģentūra LETA, pakaļdzīšanās laikā Maskavas ielā viena RPP ekipāža avarēja.

Pakaļdzīšanās laikā avarējušajā RPP ekipāžā cietuši divi pašvaldības policijas darbinieki, kuri ir hospitalizēti.

Pakaļdzīšanās turpinājās līdz Ogrei, kur, lai apturētu bīstamo autovadītāju, policija pielietoja šaujamieročus. Kā liecina sociālajos tīklos ievietoti aculiecinieku video, auto virzienā tika raidīti vairāk nekā desmit šāvieni.

Pēc bēgļa aizturēšanas tika konstatēts, ka likumpārkāpējs ir ticis sašauts. Persona nogādāta medicīnas iestādē palīdzības sniegšanai. Pēc policijas sniegtās informācijas, esot aizdomas, ka bēglis bijis apreibinošo vielu ietekmē.

Policija ir noskaidrojusi bēgļa personību - tas ir kāds 1980.gadā dzimis vīrietis, kurš bijis meklēšanā par mantiska rakstura noziegumiem.

Pakaļdzīšanās laikā cietis vismaz viens VP policists, kurš braucis ar motociklu un arī nogādāts medicīnas iestādē palīdzības saņemšanai.

Aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija liecina, ka ceļu policistam neesot dzīvībai bīstamu traumu, bet pats bēglis esot cietis smagāk.
 

 
Visi komentāri
 
Prātiņ nāc mājās 26.jūlijs 2019 8:22
0 0 Atbildēt

Kur prāts ar moci stāties priekšā mašīnai, kuras vadītājam jau ir 2 lodes galvā un kurš vairs nekontrolē procesu!?

Kanibaals 26.jūlijs 2019 15:21
1 0 Atbildēt

Reāli raksts ir tikai šī rindkopa, pārējais ir copy-paste. Ralsts kur vis jau pateikts virsrakstā

"Slimnīcā joprojām atrodas viens no Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbiniekiem, kurš cieta negadījumā, dzenoties pakaļ bēgošam autovadītājam."

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti