Ceļu policistam piemēro piespiedu darbu par protokola viltošanu, piemērojot vieglāku sodu 2

 

Foto: Ekrānbilde

Nozare.lv | 20.septembris 2019 14:56

Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas tiesa par pārkāpēja protokola viltošanu piemērojusi 100 stundas piespiedu darba Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja Speciālo uzdevumu nodaļas jaunākajam inspektoram, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

Spriedums liecina, ka 2017.gada septembrī apsūdzētais pildīja savus dienesta pienākumus un iepretī Rīgas Centrāltirgus noliktavām apturēja kādu "Volvo" markas automašīnu, kas pārvietojās pa Krasta ielas sabiedriskā transporta joslu.

Pēc automašīnas apturēšanas policists norādīja automašīnas vadītājam, ka viņš ir pārkāpis Ceļu satiksmes noteikumus - brauca pa sabiedriskā transporta joslu, un par šo pārkāpumu paredzēts 40 eiro sods.

Pēc sarunas ar automašīnas vadītāju izmeklēšanā nenoskaidrotu motīvu vadīts, policists veica dienesta viltojumu, proti, noformēja administratīvā pārkāpuma protokolu, kurā ierakstīja patiesībai neatbilstošas ziņas. Protokolā tika ierakstīts, ka šoferis nogriežoties pa labi uz Maskavas ielu, neparādīja brīdinājuma signālu ar virzienrādītāju. Vadītājam tika piemērots vieglākais sods - brīdinājums.

Apsūdzētā raksturojums liecina, ka viņš raksturots pozitīvi un ir labi sagatavots darbinieks, kas pārzina darba specifiku.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
650 20.septembris 2019 18:57
3 0 Atbildēt

Tas gan ir taisnība, centrāltirgus rajonā gadījuma personu nemēdz būt.Tur ikviens "pārzina (sava) darba specifiku".

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

ASV plosās tornado; "vētru mednieki" tiem seko (+ VIDEO) 2

Neraugoties uz policijas brīdinājumiem, cilvēki, kas sevi dēvē par Storm Chaser (vētru mednieki) izmanto automašīnas, lai postošajai dabas stihijai nonāktu pēc iespējas tuvāk. Lasīt vairāk

 

Degvielas cenas: Dīzelis 1.647 un 95 benzīns 1.697 EUR - 26.04.2024 (+ VIDEO) 6

Latvija apsteidz Spāniju... ar degvielas cenām. Būtu jauki, ja tas notiktu arī ekonomikā, taču atliek tikai paskatīties, kaut vai uz mūsu ceļiem, lai saprastu, kur esam. Lasīt vairāk

 

Nepilni 60 000 eiro - sākta pasūtījumu pieņemšana jaunās paaudzes Toyota Land Cruiser, izziņotas cenas Latvijā (+ FOTO) 3

Toyota leģendārais Land Cruiser ir piedzīvojis plašas pārmaiņas un ieguvis būtiski labākas spējas braukšanai gan pa bezceļu, gan pa cietu segumu, vienlaikus paliekot uzticīgs savām saknēm un kompānijas DNS. Ražotāja pārstāvji izziņojuši arī leģendārā SUV jaunās paaudzes cenu, un pirmie auto pie īpašniekiem nonāks šajā rudenī. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 6

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti