Sievieti Ozolnieku novadā soda par alkohola lietošanu pēc avārijas 9

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 4.maijs 2020 18:23

Svētdien kādai sievietei noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par alkohola lietošanu pēc negadījuma izraisīšanas Ozolnieku novadā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka sieviete Ozolnieku novada Salgales pagastā ar "Toyota Corolla" nobrauca no ceļa daļas un apgāzās. Cilvēki negadījumā fiziski nav cietuši, taču autovadītājas izelpā pārbaudes brīdī konstatētas 1,74 promiles. Viņa apgalvoja, ka alkoholiskos dzērienus lietojusi pēc avārijas.

Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols un administratīvā pārkāpuma protokols.

Savukārt Neretas novadā vīrietis, braucot ar sporta motociklu, krita un guva traumas. Policija informāciju par notikušo saņēma no ārstniecības iestādes un turpina skaidrot negadījuma apstākļus.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietuši 13 cilvēki, to skaitā arī viens velosipēdists, aģentūra LETA uzzināja VP Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Svētdien valstī kopumā reģistrēti 42 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem desmit bijuši ar cietušajiem.

Diennakts laikā Rīgas reģionā notikuši 18 ceļu satiksmes negadījumi, Latgales reģionā - astoņi, Zemgalē - septiņi, Kurzemē - pieci, bet Vidzemē - četri, liecina VP apkopotie dati.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
?? 4.maijs 2020 19:38
3 2 Atbildēt

Šitā var izglābties? - nu, tiesības paliek?, čokā jāiet vai nē?

uupis 5.maijs 2020 11:34
3 0 Atbildēt

APK 149.15.

Par alkoholisko dzērienu, narkotisko vai citu apreibinošo vielu lietošanu pēc satiksmes negadījuma, kā arī pēc tam, kad transportlīdzeklis tiek apturēts pēc policijas darbinieka, robežsarga pieprasījuma, līdz pārbaudei, kas nosaka alkohola koncentrāciju izelpotajā gaisā vai asinīs vai konstatē narkotisko vai citu apreibinošo vielu ietekmi, vai atbrīvošanai no šīs pārbaudes noteiktā kārtībā —

uzliek naudas sodu velosipēda un mopēda vadītājam simt septiņdesmit euro apmērā, bet cita transportlīdzekļa vadītājam piemēro administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, uzliek naudas sodu no tūkstoš divsimt līdz tūkstoš četrsimt euro un atņem transportlīdzekļu vadīšanas tiesības uz četriem gadiem.

uupis 5.maijs 2020 11:34
1 0 Atbildēt

Un nav svarīgi cik promiles…

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 23

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti