Rīgā automašīna notriekusi sirmgalvi 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.jūnijs 2020 9:10

Piektdien Rīgā automašīna uzbraukusi kādam sirmgalvim, kurš no gūtajām traumām gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.15.30 Ulbrokas ielā. Pēc sākotnējās informācijas, 1935. gadā dzimušo gājēju notrieca automašīna "Nissan". Vīrietis ar smagām traumām nogādāts slimnīcā, kur vēlāk nomira. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Vakar Latvijā reģistrēti 106 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta 21 cilvēks, no kuriem puse bija gājēji un velosipēdisti.

Ceturtdien 11 cilvēki cietuši avārijās Rīgā un tās apkārtnē, četri - Zemgalē, trīs - Kurzemē, divi - Latgalē, viens - Vidzemē. Četri no cietušajiem bija gājēji un seši - velosipēdisti.

 
Visi komentāri
 
reku 20.jūnijs 2020 10:52
2 1 Atbildēt

No pagriezienu nerādīšanas,runāšanas pa telefonu vadot auto un cietuma ir tikai viens solis.

vdvnnj 20.jūnijs 2020 13:15
1 1 Atbildēt

Tā ir. Un muldēšana pa trubu u.c. novēršanās nozog sekundes daļas, kuru pietrūkst lai pamanītu gājējus vietās, kur tiem nebūtu jāšķērso brauktuve. Sirmgalvji ļoti bieži, ekonomējot 100+100m līdz pārejai, braši šķērso brauktuvi tieši kā izkāpuši pieturā, ar domu ka speciāli virsū jau nebrauks. Izrādās, ka brauc gan - lai arī ne speciāli, bet nav gatavi gājējam neatļautā vietā.

viencexperc 21.jūnijs 2020 21:20
4 0 Atbildēt

"pēc tam veica testu uz covid 19, un konstatēja, ka ir inficēts.

Tāpēc covid 19 ir paņēmis vēl vienu upuri."

Šajā gadījumā tā nav patiesība, bet gudrie sapratīs un pasmiesies. Bet klauni gan nē.

Krotow 22.jūnijs 2020 17:49
0 0 Atbildēt

Kur te rakstīts ka braucējs pa telefonu runājis? Nēc novērotā izskatās ka daži seniori arī iedomājās sevi vismaz Betmenu esam. Aizvakar nu ļoti antīks tantuks jau lielā vakara krēslā steberēja pāri Jūrmalas gatvei labu gabalu no pārejas, pat apkārt nepaskatoties. Pie kam auto tuvojās no abām pusēm.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 5

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti