Desmit pusaudži nozog automašīnu un bēg no policijas 3

 

Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 29.oktobris 2020 15:47

28.oktobra vakarā Naukšēnu novadā vairāki jaunieši nozaga automašīnu un bēga no policijas. Pēc pakaļdzīšanās policistiem tomēr izdevās nepilngadīgos jauniešus aizturēt un nogādāt policijas iecirknī.

Pie automašīnas stūres sēdēja 15 gadus jauns puisis.  Jauniešiem par virkni pārkāpumiem tiks paredzēta gan kriminālatbildība, gan administratīvā.

Vakar, 28.oktobrī, pulksten 19:00 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Naukšēnu novadā no kādas ēkas teritorijas ir nozagta “Toyota” markas automašīna. Tāpat zvanītājs minēja, ka ar automašīnu pārvietojas vairāki nepilngadīgi jaunieši.

Izbraucot policijas norīkojumam, minētā automašīna tika pamanīta Burtnieku novadā, braucot uz Valmiera pusi, taču jaunieši, jau iztālēm pamanot policijas automašīnu, uzreiz metušies bēgt. Policija uzsāka pakaļdzīšanos un izteica prasību apturēt automašīnu, taču nesekmīgi, jo jaunieši turpināja bēgšanu. Policijas rīcībā tika saņemta informācija, ka nozagtajā transportlīdzeklī atrodas vismaz deviņas nepilngadīgas personas. Jānorāda, ka bēgšanas laikā automašīnas vadītājs bojāja vismaz trīs automašīnas, bet neviena persona šajā situācijā nav cietusi.

Pēc ilgstošas vajāšanas automašīnu izdevās apturēt. Apturot automašīnu, policisti noskaidroja, ka pie zagtā spēkrata stūres sēdies kāds 2004.gadā dzimis jaunietis. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Jaunieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem. Par notikušo policijā sākts kriminālprocess par automašīnu zādzību. Tāpat arī uzsākts administratīvais process par transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām. Kā arī tiks izvērtēts, vai jauniešu rīcībā nav saskatāmas vēl kāda noziedzīga nodarījuma pazīmes.

 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 29.oktobris 2020 19:03
4 0 Atbildēt

Tas ir "Naukšēnu disko"?

Labais 29.oktobris 2020 15:59
3 2 Atbildēt

Ko ta neraksta ka pakaļ dzīnās 6 ekipāžas,nebija tak slepkavas,paldies dievam ka tā,avārija ar tiem sīkajiem jau varēja būt pirmajā līkumā un kaudze līķi,kurš tad nestu atbildību? Tos krupus tak noķertu pirmajās dienās

Kanibaals 29.oktobris 2020 19:26
3 0 Atbildēt

>Jaunieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā par dažādiem pārkāpumiem.

Nevainīgie upurjēriņi.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Līdz 31. martam jāreģistrē elektroskrejriteņi (+ VIDEO) 2

Līdz 31. martam elektroskrejriteņu īpašniekiem savi braucamrīki ir jāreģistrē, lai ar tiem turpmāk varētu piedalīties ceļu satiksmē. Piereģistrēt varēs tikai tos skrejriteņus, kuri attīsta ātrumu līdz 25 kilometriem stundā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti