Iereibis vīrietis Jelgavā pēc negadījuma izraisīšanas mēģina samaksāt policistam 1

 

Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 13.marts 2021 9:41

Ceturtdien kāds iereibis vīrietis Jelgavā pēc negadījuma izraisīšanas piedāvājis kukuli policijas darbiniekam, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Dace Kalniņa.

Sākotnējā informācija liecina, ka Jelgavā, Mātera un Krišjāņa Barona ielas krustojumā, vīrietis, ar "Chrysler Voyager" veicot kreiso nogriešanās manevru, neizvēlējās atbilstošu braukšanas ātrumu un uzbrauca apgaismes stabam, kas uzgāzās ēkas fasādei, to bojājot.

Pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietis pie stūres sēdies, būdams alkohola reibumā. Turklāt viņš piedāvāja samaksāt policistam, lai par negadījumu un automašīnas vadīšanu alkohola reibumā netiktu sākts administratīvā pārkāpuma process.

Par notikušo policijā sākts administratīvā pārkāpuma process un kriminālprocess.

Policija atkārtoti uzsver, ka, vadot transportlīdzekli alkoholisko dzērienu ietekmē, tiek apdraudēta gan autovadītāja, gan citu satiksmes dalībnieku drošība un veselība. Nekas neattaisno autovadītāju rīcību sēsties pie stūres reibumā, jo tam var būt arī letālas sekas, pauda Kalniņa.

Atbilstoši Krimināllikuma 323.panta pirmajai daļai par kukuļa, tas ir, materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu, došanu vai piedāvāšanu amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, piespiedu darbu vai naudas sodu.

 
Visi komentāri
 
650 14.marts 2021 14:45
1 0 Atbildēt

Samērā interesanta sagadīšanananās sagadījusies.Vadītājs nezināja,ka tobrīd nav skaidrā.Nebija iepriekšējass pieredzes.Apjuka.Sajuka.Ok.Bet kā viņš zināja, ka policistam vajag Samaksāt??

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti