Liepājas tramvaja vadītājam uzbrukusī persona aizturēta; ievainotais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām miris 11

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 1.aprīlis 2021 17:38

Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas amatpersonas ir aizturējušas iespējamo uzbrucēju tramvaja vadītājam, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Viņa informēja, ka šodien ap plkst.15 VP tika saņemta informācija par to, ka Liepājā tramvaja vadītājam ir nodarīti miesas bojājumi. Pašlaik notikuma vietā strādā operatīvie dienesti.

LETA jau vēstīja, ka pēc uzbrukuma tramvaja vadītājam Liepājā ir apturēta tramvaju satiksme.

Kā aģentūru LETA informēja SIA "Liepājas tramvajs" sabiedrisko attiecību vadītājs Andrejs Rjabcevs, tramvaju satiksme apturēta uz nezināmu laiku.

Rjabcevs stāstīja, ka Liepājā šobrīd ir apturēta tramvaju satiksme, jo vienā no pieturām noticis uzbrukums tramvaja vadītājam. Notikuma vietā pašlaik strādā gan Valsts policijas darbinieki, gan mediķi, līdz ar to tramvaju kustība nav iespējama.

Tramvaja vadītājs ir hospitalizēts.

Pašlaik notiek visu apstākļu noskaidrošana, un, tiklīdz VP savu darbu būs beigusi, tramvaju kustība tiks atjaunota, sacīja Rjabcevs.

Ceturtdien Liepājā darba laikā ievainotais Liepājas tramvaja vadītājs no gūtajām traumām slimnīcā miris, aģentūrai LETA apstiprināja SIA "Liepājas reģionālā slimnīca" sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

Kā aģentūru LETA informēja SIA "Liepājas tramvajs" sabiedrisko attiecību vadītājs Andrejs Rjabcevs, 59 gadus vecais vadītājs darba laikā tika sadurts kaklā.

Viņš stāstīja, ka tramvajā bija videonovērošanas ierīces un patlaban uzņēmums Valsts policijai (VP) nodod visus videoierakstus, lai saprastu negadījuma apstākļus.

VP par notikušo ir sākts kriminālprocess, aģentūrai LETA sacīja VP Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova.

Plkst.16.40 tramvaju kustība līnijā atjaunota, taču iedzīvotājiem jārēķinās, ka tramvajiem ir nobīdes no kustības grafika.

Tramvaju satiksme Liepājā tika apturēta plkst.15 - pēc tam, kad notika uzbrukums tramvaja vadītājam.

LETA jau ziņoja, ka Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas amatpersonas ir aizturējušas iespējamo uzbrucēju.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Madara Šeršņova stāstīja, ka šodien ap plkst.15 VP tika saņemta informācija par to, ka Liepājā tramvaja vadītājam ir nodarīti miesas bojājumi.

 

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 3.aprīlis 2021 4:59
2 0 Atbildēt

Es esmu teicis to ļoti bieži - ir cilvēki, kuriem nedrīkst lietot alkoholu. Tie, kuri iedzerot kļūst agresīvi un sevi nekontrolē. Tādiem vajag ielikt pasē zīmogu - "alkoholu - nē". Un par pārkāpumu - nāvessods.

msh 1.aprīlis 2021 20:48
1 3 Atbildēt

Sadurts kaklā, wtf - tur kāds zorro ar savu zobenu ar to džimbuli izdomāja pavizināties?

Krotow 2.aprīlis 2021 0:05
1 0 Atbildēt

Durvis gan jau bija tikai aizvērtas. Taču sviests. Vai nu zorro bija vnk jucis vai abi kaut ko nebija sadalījuši citur.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti