Valsts policija stingrāk vērsīsies pret pārkāpumiem, braucot ar elektriskajiem skrejriteņiem 10

 

Foto: iAuto.lv

Valsts Policija | 19.jūlijs 2021 10:04

Valsts policija turpmāk stingrāk vērsīsies pret pārkāpumiem, braucot ar elektriskajiem skrejriteņiem, šorīt intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks Lauris Arājs.

Viņš skaidroja, ka līdz šim kārtības sargi veica skaidrojošo darbu, personām, kuras brauc ar elektriskajiem skrejriteņiem stāstot par izmaiņām šo transportlīdzekļu ekspluatācijā. Šis darbs vēl turpinās, bet nākamais solis būs stingrāka vēršanās pret pieļautajiem pārkāpumiem šajā jomā.

Arājs atzina, ka virkne cilvēku gūst traumas, pārvietojoties ar elektriskajiem skrejriteņiem, turklāt tas notiek ne noteikumu neievērošanas dēļ, bet arī tamdēļ, ka cilvēki nerēķinās ar ceļu seguma stāvokli.

Savukārt vērtējot velosipēdistu braukšanas kultūru, Valsts policijas pārstāvis pauda, ka tā ir "gaužām dažāda". Uzteicama ir jauniešu spēja iemācīties luksoforu signālus un apstāties pie sarkanā signāla. Taču ir arī "atsevišķi kadri, pie kā jāstrādā, jo viņiem krāsas ir sveša parādība", atzina Arājs.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Skūteris 19.jūlijs 2021 11:17
2 0 Atbildēt

Un kad pievērsīsies Velosek***āļiem, kas pa Mežaparku lupī pilnā hodā , ātrāk par skrejriteņiem, neskatoties uz gājējiem!?

kā tad 19.jūlijs 2021 12:46
1 1 Atbildēt

notiek ne noteikumu neievērošanas dēļ, bet arī tamdēļ, ka cilvēki nerēķinās ar ceļu seguma stāvokli.

paga, vai tad braukšana atbilstoši apstākļiem nav viens no CSN punktiem? tas attiecas gan uz skūteristiem, kas mauc uz maksi pat ja celiņš nav gluds vai ir zariem apbiris, gan arī uz vadītājiem naktī, lietus vai miglas apstākļos (oi, kā tas meža lops gadījās uz ceļa?!?)

kontrolēs 19.jūlijs 2021 12:51
1 0 Atbildēt

ja partulēs.

pagaidām redzu, ka arī pēc jauno noteikumu pieņemšanas regulāri ved pasažieri uz stāvdrāža.

a kāpēc lai nevestu - policisti tak uzrauga uz papīra, nevis dzīvē

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti