Jūrmalā nāvējoši notriec gājēju 11

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.septembris 2021 10:09

Vakar Latvijā reģistrēti 111 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.6 Jūrmalā, Skolas ielā, automašīnas "Volkswagen Golf" vadītāja ietriecās divās stāvošās automašīnās, bet pēc tam uzbrauca gājējam, kurš ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Ceturtdien deviņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Kurzemē, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē. No cietušajiem četri bija gājēji, bet divi - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: trīs - Zemgalē, divus - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē, Kurzemē un Rīgas reģionā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 207 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 69 autovadītāji, Vidzemē - 43, Latgalē - 38, bet Zemgalē un Kurzemē - pa 38 autovadītājiem. Divi autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 477 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Nuja 24.septembris 2021 13:58
5 1 Atbildēt

Satiksmes mezgls vainīgs pie uzbraukšanas gājējam? Tante tak neatšķir pedāļus.

Maris 24.septembris 2021 13:32
2 4 Atbildēt

Diemžēl Jūrmala satiksmes drošības jomā paliek nedrošāka! Jaunais Dubultu satiksmes mezgls ir ar būtiskām kļūdā un diemžēl šeit notiks avārijas vairāk kā agrāk

650 24.septembris 2021 23:39
1 0 Atbildēt

Kārtējais kliedzošais piemērs, kā "informācijas devēji un piegādātāji" dara visu iespējamo, lai Lohiem pēc iespējas mazāk būtu saprotams, kas un kur un kā.Avārija ar to tur sievietes vadīto zaļo golfu acīmredzami nepārprotami vispār nenotika uz ielas kā tādas.

Šobrīd pieejamā informācija ārtējoreiz mudina domāt, ka kāds ir īpaši ieinteresēts šāda veida infofufelī.Kas īsti ir šis "kāds"- iespējams ,ka pat ne dzīva būtne vai fiziski taustāms objekts.Virtuālais mākonis, kura klātbūtni izjūtam ar katru dienu uzmācīgāk.Protams, nerunājot par to, cik īsti ilgi tas ievainotais vīrietis gulēja zem tā golfa.Varbūt ka Domkrats un/vai daži miesās treknāki garāmgājēji šoreiz būtu izrādījušiesies idejiski pārāki pa Zinātni un Medicīnu.Un/vai.Jā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Fisker Ocean – par gandrīz 70 000 dolāru pirkto elektroauto noraksta neliela negadījuma dēļ 6

Elektriskā Fisker Ocean redzama neliela skramba, taču automašīnu salabot nevar un 69 000 dolāru vērtais pirkums jānoraksta. Lasīt vairāk

 

Kāpēc brauciens ar jauno elektrovilcienu daudziem izrādījies sāpīgs vai pat neiespējams? (+ VIDEO) 8

Vilcieni ir, peronu nav - ziemā pieredzētās grūtības nav vienīgais ar ko nākas saskarties tiem pasažieriem, kas vēlas izmantot jaunos vilcienus. Lasīt vairāk

 

Militāro mācību laikā vakar ceļu satiksmes negadījumā miris karavīrs 3

16. maijā, militāro mācību laikā ceļu satiksmes negadījumā, gūstot traumas, kas nav savietojamas ar dzīvību, miris Nacionālo bruņoto spēku karavīrs. Uz notikuma vietu nekavējoties izsaukts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests, Valsts policija un Militārā policija. Pēc Nacionālo bruņoto spēku komandiera pavēles konkrēto militāro mācību norise pārtraukta. Lasīt vairāk

 

Arī elektrību. Rīgā atklāta pirmā Neste elektroauto uzlādes stacija (+VIDEO) 3

Latvijā vadošais degvielas tirgotājs Neste paplašina piedāvājumu un atklāj pirmo 100% atjaunojamās elektrības uzlādes staciju Neste My Renewable Charge Rīgā, Lucavsalas degvielas uzpildes stacijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti