Jūrmalā nāvējoši notriec gājēju 11

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 24.septembris 2021 10:09

Vakar Latvijā reģistrēti 111 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 14 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Vakar ap plkst.6 Jūrmalā, Skolas ielā, automašīnas "Volkswagen Golf" vadītāja ietriecās divās stāvošās automašīnās, bet pēc tam uzbrauca gājējam, kurš ceļu satiksmes negadījuma vietā no gūtajām traumām gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Ceturtdien deviņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, trīs - Kurzemē, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē. No cietušajiem četri bija gājēji, bet divi - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus autovadītājus: trīs - Zemgalē, divus - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē, Kurzemē un Rīgas reģionā.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 207 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 69 autovadītāji, Vidzemē - 43, Latgalē - 38, bet Zemgalē un Kurzemē - pa 38 autovadītājiem. Divi autovadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 477 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

 
Visi komentāri
 
Maris 24.septembris 2021 13:32
2 4 Atbildēt

Diemžēl Jūrmala satiksmes drošības jomā paliek nedrošāka! Jaunais Dubultu satiksmes mezgls ir ar būtiskām kļūdā un diemžēl šeit notiks avārijas vairāk kā agrāk

Nuja 24.septembris 2021 13:58
5 1 Atbildēt

Satiksmes mezgls vainīgs pie uzbraukšanas gājējam? Tante tak neatšķir pedāļus.

650 24.septembris 2021 23:56
0 0 Atbildēt

Vajadzēj nomērīt, cik (m) dziļa betona tran$šeja bij nupat izrakta starp brauktuvēm iepretim tai stacijai.Cik (m) plata un cik (cbm) mellnzemes tajā ietilpa.Vai nu aspĀzijas mūzejs tur stādīs kādus Baobabus, vai nu tiks risināts Jūrmalas senais jautājums par to, ka viss pilns un posmā starp ķemeriem un beberbeķiem vairs nav kur Glabāt.Jā.

ps,- vēl varētu izdevīgi apvienot gājēju pārejas pēc principa 3/1nā- šo/plānojamo, to slaveno ar lieljaudas semaforiem aprīkoto pie/domes un to plānveidīgi likvidēto pie dzintar/viadukta. Nāk gaisma$parku kūr/sezona un taa..Jā.

Krotow 24.septembris 2021 13:57
0 1 Atbildēt

Kāds sakars Jūrmalas "pankūkai" ar avārijām Kurzemē, Vidzemē un Latgalē? Vai minētā golfiste paspēja aizskriet arī uz tām vietām?

Zinātājs 24.septembris 2021 17:37
0 0 Atbildēt

Šī avārija nenotika Dubultu satiksmes mezglā.

iAuto 24.septembris 2021 17:49
0 0 Atbildēt

Vai tad, kurā vietā?

iAuto 24.septembris 2021 18:12
0 0 Atbildēt

Ja ir foto, lūdzu atsūtīt šeit caur ziņo

Vernons 24.septembris 2021 17:58
0 0 Atbildēt

Kauguros!

650 24.septembris 2021 23:39
1 0 Atbildēt

Kārtējais kliedzošais piemērs, kā "informācijas devēji un piegādātāji" dara visu iespējamo, lai Lohiem pēc iespējas mazāk būtu saprotams, kas un kur un kā.Avārija ar to tur sievietes vadīto zaļo golfu acīmredzami nepārprotami vispār nenotika uz ielas kā tādas.

Šobrīd pieejamā informācija ārtējoreiz mudina domāt, ka kāds ir īpaši ieinteresēts šāda veida infofufelī.Kas īsti ir šis "kāds"- iespējams ,ka pat ne dzīva būtne vai fiziski taustāms objekts.Virtuālais mākonis, kura klātbūtni izjūtam ar katru dienu uzmācīgāk.Protams, nerunājot par to, cik īsti ilgi tas ievainotais vīrietis gulēja zem tā golfa.Varbūt ka Domkrats un/vai daži miesās treknāki garāmgājēji šoreiz būtu izrādījušiesies idejiski pārāki pa Zinātni un Medicīnu.Un/vai.Jā.

iAuto 25.septembris 2021 9:09
0 0 Atbildēt

Mēs pieprasījām info policijai pa tiešo

650 25.septembris 2021 14:27
0 0 Atbildēt

Pie viena derētu atsvaidzināt- CIK (%tūkst uz katru 1milj gab pārkāpuma gad kumulatīvajājā ilgtspējas perspektīvā uz katriem 2milj lohu) mums ir bijis "sodīto" par ātruma un/vai elementārās ētikas pārkāpumiem tieši konkrēti Daudzdzīvokļu namu iekšpagalmos.

Kāds konkrēti tur "ātruma" režīms,k'āda t.s "kontrole un/vai uzraudzība" un kam un vai tur ir t.s."priekšroka" un "prioritāte" un taa un šhittā.Jā.

Kā un cik aktīvi ceļ-un pašvald- un valsts/policija mums šo te kutelīgo jomu tur (un /vai citur) "regulē".Jā.

Degpointa komentātors vēsta, ka vecene braukusi "milzīgā ātrumā".Kāds (pēc adbild inst vad spec domām) konkrēti būtu jēdzienam "milzīgs" atbilstošais ātrums konkrētajā notikuma vietā? Cik vispār konkrēti tajā vietā ir "atļautais" ātrums- 50,90,110 ?

Kāda mums konkrēti vadītāju kategorija jau itin ilgu laiku ir absolūtā Topā, rēķinot pēc absolūti neadekvātu darbību izdarīšanas gadījumiem? Varbūt ka Tvaika un/vai Filozofu ielas vai StrenŅču nov vadošajiem infektologiem te būtu kādi spec komentāri?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Kā baltkrievu tālbraucējs Polijā 350 eiro sodu nopelnīja (+ VIDEO) 1

Baltkrievu "fūres" vadītājs, kurš krustojumā un uz gājēju pārejas apsteidz netrafarētu policijas automašīnu, tiek apturēts un saņem sodu PLN 1500 (350 EUR) apmērā. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 9

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti