Ogrē sadursme starp elektroskrejriteņa un velosipēda vadītāju; policija lūdz atsaukties aculieciniekus 2

 

Foto: iAuto.lv

VP | 6.novembris 2021 14:47

Šī gada 31. oktobrī ap pulksten 15.20 Ogrē, Brīvības ielā notika sadursme starp elektroskrejriteņa un velosipēda vadītāju. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēda vadītāja, bet elektroskrejriteņa vadītājs pēc negadījuma pameta notikuma vietu.

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, kā arī pašu elektroskrejriteņa vadītāju, zvanot pa tālruņa numuru 20269226 vai 110.

 
Visi komentāri
 
Skooteris 8.novembris 2021 9:29
0 0 Atbildēt

Nu ko, beidzot velosipēdisti ir sastapušies ar cienījamiem pretiniekiem! Visi kā viens pieradašu braukt kā pagadās, bet kad ievāra ziepes, tā pazūd kokos.

Tad kad argumentē par OCTA nepieciešamību velosipēdiem un skūteriem, tad visi kā viens blēj, ka ar velo jau nevar nodarīt nekādu kaitējumu. Nu lūk arī piemērs, kāpēc vajag OCTA.

Kukū 8.novembris 2021 19:09
0 0 Atbildēt

Tu kautko nejauc, murmuli? Notinās skūterists kas arī paskaidro kurš šoreiz ir vainīgs.

Nomas skūteriem iekasēt eur500 pašriska naudu no kuras atlīdzināt mazos zaudējumus pārējiem satiksmes dalībniekiem. Ja zaudējumi lielāki, tad pārējo jau piedzīt caur piedzinējkantori.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 7

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 2

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti