Īpašumā Balvu novadā atrod nelikumīgi tirgotu dīzeļdegvielu un dažāda veida šaujamieroču munīciju 6

 

Ilustratīvs attēls Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 24.februāris 2022 10:09

Pagājušajā nedēļā Balvu novadā, kāda vīrieša dzīvesvietā, policija atklāja un izņēma nelikumīgi realizētu dīzeļdegvielu un nereģistrētu dažāda veida un kalibra šaujamieroču munīciju, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Olga Vasiļjeva.

VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Rēzeknes reģionālās nodaļas amatpersonas, apkarojot nelikumīgu akcīzes preču apriti, iepriekš sāktā kriminālprocesā ieguva ziņas par nelikumīgu degvielas realizāciju. Izmeklēšanas un operatīvo pasākumu rezultātā VP veica kratīšanu Balvu novadā, 1969.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā.

Kratīšanas gaitā policijas amatpersonas atklāja un izņēma ap 8200 litru dīzeļdegvielas, kā arī nereģistrētu dažāda veida un kalibra šaujamieroču munīciju - aptuveni 600 gabalu.

Vasiļjeva norāda, ka aizdomās turētajai personai draud kriminālatbildība saskaņā ar Krimināllikuma 220.1.panta 1.daļu un 233.panta 2.daļu.

Proti, par naftas produktu nelikumīgu uzglabāšanu, pārvietošanu vai realizāciju, ja tā izdarīta ievērojamā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam, īslaicīgu brīvības atņemšanu, probācijas uzraudzību, sabiedrisko darbu vai naudas sodu. Savukārt par šaujamieroča, šaujamieroča būtisko sastāvdaļu, šaujamieroča munīcijas, lielas enerģijas pneimatiskā ieroča, sprāgstvielas vai spridzināšanas ietaises izgatavošanu, remontēšanu, iegādāšanos, glabāšanu, nēsāšanu, pārvadāšanu, pārsūtīšanu vai realizēšanu bez attiecīgās atļaujas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem, īslaicīgu brīvības atņemšanu, probācijas uzraudzību, sabiedrisko darbu vai naudas sodu.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GTD2 24.februāris 2022 13:06
2 1 Atbildēt

No kura laika balvos jūra, laikam raksta autors kaut ko sapīpejies ,kad bildi ielicis, vai arī stāsts nav par Balviem.

2 24.februāris 2022 13:39
2 1 Atbildēt

Lasi tekstu un nefantazē - zem attēla norādīts "Ilustratīvs a..."

GTD2 24.februāris 2022 13:45
2 2 Atbildēt

tur bija jabūt uzrakstītam nevis ilustratīvs, bet spams, kas piesārņo tīmekli

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 21

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti