Piedraudot ar ieroci, vīrietis autosalonā pieprasījis uz viņa vārda pārrakstīt "McLaren" automašīnu 4

 

Ilustratīvs attēls Foto: Pexels.com

Nozare.lv | 9.jūlijs 2022 8:13

Rīgā, piedraudot ar ieroci, kāds vīrietis automašīnu salonā pieprasījis uz viņa vārda pārrakstīt "McLaren" automašīnu, taču policija viņu aizturējusi, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Ceturtdienas pēcpusdienā automašīnu salonā Pārdaugavā, ienāca kāds jauns vīrietis. Piegājis pie autosalona darbinieka, viņš piepeši no kabatas izvilka pistoli, pielika to salona darbiniekam pie deniņiem un pieprasīja, lai pārraksta uz viņa vārda "McLaren" automašīnu.

Darbinieks mēģināja nomierināt vīrieti, sakot, ka tūlīt sāks noformēt nepieciešamos dokumentus, tikai lai noliek uz galda ieroci. Uzbrucējs ieroci arī nolicis. Tikmēr cits autosalona darbinieks, kurš notiekošo bija novērojis no malas, uz notikuma vietu izsauca Valsts policiju.

Notikuma vietā ieradās Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki, kuri turpat salonā minēto vīrieti aizturēja un nogādāja policijas iecirknī.

Aizdomās turētais nepretojās, un aizturēšana notika bez starpgadījumiem. Noskaidrots, ka aizturētais ir dzimis 1993.gadā un līdz šim nav nonācis policijas redzeslokā.

Policijā sākts kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu, taču, iespējams, izmeklēšanas gaitā kriminālprocess tiks pārkvalificēts pēc cita panta.

Noskaidrots, ka ierocis, ko izmantojis uzbrucējs, ir gāzes pistole, kas nav reģistrēta un kam nav glabāšanas un nēsāšanas atļauja. Saistībā ar ieroča aprites pārkāpumiem tiks sākts administratīvais process.

Aizdomās turētajam vīrietim piemērots drošības līdzeklis - policijas uzraudzība.

Vīrietim ir noteikta ekspertīze, lai noskaidrotu, vai viņš atradies kādu apreibinošo vielu ietekmē. Tāpat viņam tiks nozīmēta psihiatriskā ekspertīze.
 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
kasinsh79 9.jūlijs 2022 14:07
4 0 Atbildēt

Šis ir kaut kas Iedevis laikam savu ID, lai uzreiz formē auto uz viņu. Pisec, uzņēmīgs čalis

imzz 9.jūlijs 2022 11:56
2 0 Atbildēt

Tā nav dzīve, tas ir GTA

Darvins 9.jūlijs 2022 14:31
2 0 Atbildēt

Puisis ir nominēts prēmijai "Gada idiots". Kā var aizdomāties līdz tik čābīgai shēmai? Pat ja nebūtu otra darbinieka, viņš domāja ka atstājot dzīvus lieciniekus, viņam izdotos ar to auto aizbraukt kaut cik tālu? Teļagalva ar vēlmi braukt dārgā auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Ram nāk klajā ar 547 Zs pikapu 1500 RHO (+ FOTO) 2

ASV autobūves uzņēmums Ram pieteicis jaunu modeli – 547 Zs jaudīgo pikapu 1500 RHO, kas nomainīs iepriekšējo jaudas virsotni TRX. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 12

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti