Rīgā nedēļas laikā avarējusi jau otrā koplietošanas automašīna 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 15.septembris 2022 14:14

Rīgā nedēļas laikā avarējusi jau otrā koplietošanas automašīna, noskaidroja aģentūra LETA.

Trešdien policija saņēma informāciju, ka Mālu ielā kāda īres automašīna ir bojāta ceļu satiksmes negadījuma rezultātā, kā arī tās vadītājs atstājis negadījuma vietu, aģentūra LETA noskaidroja Valsts policijā.

Par notikušo policija sākusi administratīvā pārkāpuma procesu un skaidros negadījuma apstākļus, kā arī automašīnas vadītāju. Sociālajos tīklos ievietotajā foto redzams, ka avarējusi uzņēmuma "CityBee" koplietošanas automašīna.

Jau ziņots, ka Rīgas centrā 9.septembrī satiksmes negadījuma rezultātā uz jumta apgāzusies cita "CityBee" koplietošanas automašīna, taču negadījumā nav cietušo.

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas, kāda automašīnas "Volkswagen" vadītāja, iespējams, brauca pretēji braukšanas virzienam un uzbrauca stāvošai automašīnai bojājot to, kā rezultātā "Volkswagen" apgāzās.

 
Visi komentāri
 
650 16.septembris 2022 3:15
1 0 Atbildēt

1x par/visām reizēm tie koplitošanās Asi ira asi jānosoda.Jā.

16.septembris 2022 8:46
1 0 Atbildēt

Ņemot vērā, ka avarē tikai un vienīgi kopistiski lietotie auto, tas iraid pietiekams iemesls lai sarīkotu Atmodu un atbrīvotos no ķirzakcilvēkiem, kas ar šiem auto cenšās iznīcināt baltu ciltis Dzintarjūŗjas krastā.

650 16.septembris 2022 20:58
0 0 Atbildēt

-pie Dzinntara jūŗas, pā-rapapā/pamm ..

Mašīne apgāzusēs uz/jumta.Tātad visam šitam te koPistiskajam passākumam ir Jumts!

Freijers 16.septembris 2022 11:42
1 0 Atbildēt

komu(nālisma)nisma blakne - visi tikai lieto un visiem pofer, 30 gadus bija miers, nu var atkal atcerēties, kas notiek ar kopējo/valsts/kāda cita īpašumu kuru lieto visi.

Tieši tas pats ar stāvdrāžu sērgu - bardaks visur, piedrazotas/grūti izstāgājamas ietves un lidotāji uz trotuāriem ar svešiem profiliem !

Pļurkt 16.septembris 2022 12:53
0 0 Atbildēt

Kopīpašums ir kolhozs!! Reizi jau bija. Visa kolhoza būtība ir = nav mans!

Krotow 16.septembris 2022 13:27
0 0 Atbildēt

Tad lai nozīmē vietas kur drāžus turēt. Un sabūvē velocceļus kur vajag. Ideja pati par sevi jau nav slikta.

Skūters 17.septembris 2022 21:13
0 0 Atbildēt

Veloceļi jau ir uzbūvēti. Tikai vajag pavākt no tiem auto, kas tos izmanto kā stāvvietu. Pa ielām ir jābrauc, nevis jāpiekrauj ar auto kā treileri.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 6

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti