Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Raņķu pagastā 4

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 6.novembris 2023 15:59

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus, kuri var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju par Kuldīgas novada Raņķu pagastā 3.novembrī notikušo ceļu satiksmes negadījumu, kurā gāja bojā četri cilvēki, aģentūru LETA informēja policijas pārstāve Madara Šeršņova.

Aculieciniekus policija aicina zvanīt Valsts policijai pa tālruņa numuru 110.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirkņa amatpersonas par notikušo avāriju sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 21.nodaļas - Noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību. Kriminālprocesā tiks nozīmētas vairākas ekspertīzes, lai noteiktu ceļu satiksmes negadījuma apstākļus, automašīnas braukšanas ātrumu un to, vai kāda no personām nav atradusies apreibinošo vielu ietekmē.

Kā vēstīts, piektdien, 3.novembrī, ap plkst.21.10 Valsts policijā saņemta informācija, ka Kuldīgas novada Raņķu pagastā uz autoceļa Kuldīga-Skrunda-Embūte noticis ceļu satiksmes negadījums - automašīnas "Audi A6" un "Audi A4" sadursme.

Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja četri cilvēki - abu transportlīdzekļu vadītāji un pasažieres.

 
Visi komentāri
 
650 7.novembris 2023 14:39
0 0 Atbildēt

Protams, nu kā gan uz šī te biezi apdzīvotā Ceļa plkst.21:11 varētu neatrasties neviens acīgs acu liecinieks.Noteikti, ka tādu tur bija (atradās) vismaz 10 gab vienā un tikpatvēl arī Otrā ceļa pusē.Un visi viņi Filmēja tā dēvēto Filmu.

Šodienas info "papildinājumā" ir ieradusies zīmīga niānse- negadījums esot piedzīvots "Par spīti nesenajiem ceļa uzlabojumiem". Derētu kāds skaidrojums- ko nozīmē šie te "nesenie ceļa uzlabojumi".Kas tas ir.Ko konkrēti tie tur "uzlaboja".

No ē-vides operatīvi nozudušajos notikuma vietas attēlos bija jaušama vien (joprojām) ne ar kādiem "drošības" elementiem neaprīkota ceļmala- drūma,tumša, noslēpumainu auru glabājoša.Viens no bīstamākajiem LV nāvesceļiem- kā pagājušajā, tā arī šajā LohGadu simtenī.Lieliska infrastruktūra,ideāla redzamība, likumsakarīgs iznākums.Pāris kilometru taisna plika suudukāsas skrejceļa un galā tramplīns uz Aizsauli.

650 7.novembris 2023 16:04
0 0 Atbildēt

Lieliski uzlabots Dižceļš, nu pilnīg ta ka augstākā pilohtāžas ceļi inženierijas Šedevrs.Ritīg raudiens un/vai pr.diens vienlaicīgi nāk aiz prieka un Lepnuma/Par!

 Pagriezienā visi drošības atribūti sassprausti precīzi (točna) vajadzīgajās vietās un nepieciešamajā (da-ujā) skaitā, stingri atbilstoši tā dēvētajai Loh Tāmei.Gar ceļamalu izraktais Lohgrāvis (Tranšeja,Krauja) arī dzan ira attiecīgi norobežots ar tā dēvēto bar jēru.Neviens Lohs tajā suudā neiegāzīsies,nedz pa gaismu, ne kur nu vēl pa tumsu,ta kaut tu viņu pastum.

Brauktuves APMALE lieliski apzīmēta,stārojoši atstarojoši informējoši Glājošās šās līnijas tagad lineāri starojot stiepjas visa diži uzlaboti dižā Dižceļa garumā, aš no pašas Kuldīgass līdz pašai plašajai Embubūtei.Lohi gavilā/Par!

sorī, atvainojiet, Āmen..

ZZZZ 8.novembris 2023 8:57
1 0 Atbildēt

Ļoti žēl, ka tā. Cik vērta ir Tava dzīvība, dažu lieku atstarotāju bīstamās vietās, krāsas muca...Csdd ātruma kultivēsana lai nebremzē satiksmi utt. Kadreiz tiem jaunākajiem bija tieši ātruma ierobežojums 70 jāievēro. Pats, ar pietiekamu pieredzi, šādā līdzīgā ZINĀMĀ pelēkā ceļā, patreizējos braukšanas apstākļos, ar grūtībām varu atšķirt nomali un asfalta seguma sadures vietu. Pagaidam miglu lūdzu. Tad vēl tie samazinātie platuma standarti, kur tās sadures vieta veido paralēlu gravu/slazdu. Kā 333 trasē tur tevi vienkārši, nepieredzējušu vadītāju, samet brīdi, kad mēģini tikt atpakaļ.

650 8.novembris 2023 23:06
0 0 Atbildēt

Te 1reiz beidzot būtu jārunā par TO, kas (tumsā!)  būtu jāievēro tādam "pieredzējušam" vai pat "ātram" braucējam.Viņam nevaig aizvaig kādas loh rekomendēācijas, vajadzētu tā "sirsnīgāk".

Ko tu "domā", kad mauc taisnā gabalā,kā pavadi laiku.Un ko tu (tomēr) "gribētu" redzēt, ja tur galā ir tas suuda līkais līkums.Kā tu lieto tālo gaismu/pirms, kā tu "informē" iespējamo to līko pretimbraucēju (kurš, iespējams, ir LOhs, bet TU visu pats sev nemanot esi ieradis vērtēt pēc sevis). 

Vai (mums,LOhiem..) ir kāds vienots "Valsts" stand-ārts tā dēvēto "jauno" ceļu aprīkojumā.Vai nav.Vai ko.Viens jaunaiss ceļš tev reku spīdina acīs ar pārpilnību, citam turpretī "nepietika", lohtāme par īsu izrādījās.

Tālajā 2019tajā Valsts beidzot reabilitēja atstarojošos stabiņus.Taču lielais entuāzisms nezko ir manāmi noplacis.Pareiz ir- Kurzemes lohi pa tādu Lielceļu kā Grobinja-Aiszputte nezcik gadu desmitus "mācēja" pabraukt bez itin neviena stabiņa.Reku savulaik atjaunoja tādu Lielceļu kā Priekukule-Vaiņode.Nez kā tagad,bet vēl nesen tur stirnass varēja droši skaitīt pēc ik pa kilometram klajā laukā spīdošajiem elektrības kābeļu stabiņiem.Nefig jāskrien, vane,ko? 

Ok, gugelī ierakstam "passaules pieredzi" jau nezcik senā gadu garumā- piem., 3m road safety products  

Viss tas ir tik Dārgs, taču tai pat laikā katrs kļūdījies braucējs "Valstij izmaksājot" no 450 līdz pat 600k eur (atkarībā no Sezonas).

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volkswagen ID.3 saņem vēl vienu uzlabojumu paketi 9

Elektriskais Volkswagen modernizāciju piedzīvoja jau pērn, taču ražotājs pie tā nav apstājies un atradis veidu, kā elektrisko hečbeku uzlabot arī šogad. Lasīt vairāk

 

Jaunais CUPRA Leon - vēl viens trumpis spāņu ražotāja piedāvājumā (+ FOTO)

29. aprīlī Madridē notika jaunā CUPRA Leon pasaules pirmizrāde, iezīmējot nozīmīgu pagrieziena punktu zīmola attīstībā. Iespaidīgajā pasākumā tika prezentēts gan CUPRA Leon piecdurvju hečbeks, gan Sportstourer. Lasīt vairāk

 

Ar tehniskajiem līdzekļiem konstatētas braukšanas bez OCTA gadījumā sodīs ne biežāk kā reizi diennaktī 13

Saeima šodien galīgajā lasījumā pieņēma grozījumus Ceļu satiksmes likumā nosakot, ka par ar tehniskajām ierīcēm konstatētu braukšanu bez apdrošināšanas vai valsts tehniskās apskates sodu piemēros ne biežāk kā reizi 24 stundu laikā. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID. Code – vācu markas dizaina nākotne (+ FOTO) 6

Pekinas autoizstādē Volkswagen izlicis apskatei konceptu ID. Code, kas liek noprast kādā virzienā stūrē vācu autobūves uzņēmuma dizaina komanda. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti