Lūdz atpazīt degvielas zagli (+ FOTO) 4

 

Foto: VP

7.augusts 2024 10:42

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Austrumzemgales iecirkņa amatpersonas, veicot izmeklēšanu kriminālprocesā par zādzību no tirdzniecības vietas, proti, benzīna iepildīšanu automašīnā Jēkabpils novadā, Aknīstē un notikuma vietas pamešanu, aicina sabiedrības palīdzību informācijas sniegšanā.

Valsts policijas amatpersonas aicina atsaukties iedzīvotājus, kuri var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju par automašīnu vai personu, kura redzama fotoattēlos. Jāpiebilst, ka automašīnas reģistrācijas numura zīme ir nozagta no citas automašīnas un tiek izmantota, pavietojoties ar šo transportlīdzekli, kas redzams attēlos – sarkanas krāsas Mazda 5, izlaiduma gads no 2005 – 2007.

Aicinām aplūkot attēlos redzamo automašīnu un personu, un ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu vīrieša personības un atrašanās vietas noskaidrošanu, aicinām informēt Valsts policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110. Tāpat aicinām atsaukties attēlos redzamo personu.

 
Visi komentāri
 
CSDD 7.augusts 2024 12:12
1 0 Atbildēt

Numurs zagts, vai no veca auto, nav CSDD sistēmā pie pieejamās informācijas...

maaris 7.augusts 2024 16:09
11 1 Atbildēt

Degvielas staciju kamerām jāpievieno funkcionalitāte - tiklīdz iebrauc, pēc nr. paskatās kaut vai CSDD - ja nav info - trauksme.

Kanibaals 12.augusts 2024 19:11
0 0 Atbildēt

Jocīgi piestiprināts numurs.

Garais 27.augusts 2024 16:23
0 0 Atbildēt

Nedomāju, ka lv ir vairāk par 5 šādas krāsas mazdām. Ja nu vienīgi caurbraucējs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

50 kilometri ar elektrību - Ford iepazīstina ar jauno Ranger PHEV (+ FOTO)

IAA Transportation izstādē Hanoverē Ford prezentējis pikapa Ranger uzlādējamo hibrīdversiju (PHEV), kas ar elektrību spēj nobraukt līdz 50 kilometriem. Lasīt vairāk

 

Priekšā tikai Vācija – Krievijas tirgus nostājas otrajā vietā pēc jaunu auto pārdošanas apjomiem Eiropā 3

Saskaņā ar pašu veikto analītiku, Krievija apsteigusi tādas valstis kā Francija un Lielbritānija, augustā pēc jaunu auto pārdošanas apjomiem zaudējot vien Vācijai. Lasīt vairāk

 

ASV tirgum - Volkswagen modernizējis krosoveru Taos (+ FOTO)

Eiropā šī modeļa analogs ir krosovers Tiguan. Lasīt vairāk

 

Pjastri veiksmīgi aizsargājas no Leklēra un uzvar Azerbaidžānas "Grand Prix" 3

Austrālijas autosportists Oskars Pjastri svētdien izcīnīja uzvaru Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta 17.posmā - Azerbaidžānas "Grand Prix" - un viņa pārstāvētā "McLaren" komanda kļuva par līderi Konstruktoru kausā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti