"Clean R" komentē sastumto sniegu pirms neregulētas gājēju pārejas Asaru prospektā (+ FOTO) 13

 
iAuto.lv | 20.februāris 2019 17:42

iAuto šā gad 9.februārī publicējām materiālu "Gājēju pāreja Asaru prospektā Jūrmalā, ko varētu darīt labāk (+ VIDEO)" pamatojoties uz portāla lasītāja iesūtīto informāciju!

Lūk, kā tas izskatījās 5.februārī 2019:

Rezultātā saņēmām Jūrmalas domes pārstāves komentāru 12.02.2019: "Jau šobrīd ceļu uzturētājam līgumā ir noteiktas stingras prasības sniega tīrīšanai. Jāatzīst, reizēm uzturētāja darbā tiek konstatētas nepilnības, tādos gadījumos pašvaldība ceļu uzturētājam izsaka aizrādījumu un nākas atgādināt par līguma nosacījumiem. Arī konkrētajos gadījumos ceļu uzturētājam tika izteikts aizrādījums.... Vietās, kur starp ielas braucamo daļu un ietvi ir zaļā zona, pieļaujama sniega vaļņa veidošanās šajā zonā, neierobežojot redzamību. Vietās, kur ietves robežojas ar ielas braucamo daļu, sniega vaļņi veidojami brauktuvei pretējā ietves pusē. Ceļu uzturēšanas darbus veic SIA “Clean R”". 

Vairāk var lasīt "Jūrmalas dome sola sakārtot gājēju pāreju uz Asaru prospekta; "Clean R" tika izteikts aizrādījums".

5.02.2019. Foto: iAuto

18.02.2019. iAuto redakcija saņēma “Clean R” Teritoriju un telpu uzkopšanas departamenta vadītāja Ģirta Baltruma komentāru: "Pateicamies par vērību. Šobrīd esam sniega valni novākuši. Lai arī vaļņa augstums nepārsniedza metra augstumu, turpmāk stumsim sniegu uz pretējo ielas pusi, kur uz nakti mājas iedzīvotāji novieto automašīnas. Jāpiebilst, ka parasti redzamību šajā vietā vairāk ierobežo ielas malā novietotās automašīnas."

19.02.2019. Foto: iAuto

Ļoti labi, ka dotā situācija tika atrisināta un cerēsim, ka šajā vietā tā neatkārtosies! 

Aicinām Jūs aktīvi līdzdarboties! Ja arī Tev ir VIDEO (no reģistratota, no mobilā),vai FOTO no avārijas, policijas darba vai citiem atgadījumiem uz mūsu ceļiem, tad sūti iAuto.lv redakcijai uz sociālajiem tīkliem Facebook, vai uz e-pastu iAuto at iAuto .lv, vai šeit >>>

19.02.2019. Foto: iAuto

19.02.2019. Foto: iAuto

19.02.2019.

 
Visi komentāri
 
Vernons 20.februāris 2019 19:28
2 11 Atbildēt

Lai katrs kas kaut ka saistits ar transportu palasa CSL 19. pantu un CSN 18. punktu. Secinajumu pateiksu prieksa - no kada piespeles, radot skersli, aiz kura kads kaut ko nespej pamanit iestajas kadam Naves sods uz vietas!

:-) 21.februāris 2019 8:39
7 2 Atbildēt

Tavs secinājums kārtējo reizi ir pilnīgi aplams, izrauj no konteksta tikai sev izdevīgo nelasot minēto pantu un punktu kopumā, neņemot vērā citos, attiecīgā likuma pantos/punktos un to pavadošajos MK noteikumos, rakstīto.

Vernons 21.februāris 2019 11:38
0 3 Atbildēt

Naves soda izpilditaju var attaisnot "Kriminalprocesa Likuma" 377. panta 1. un 2. punkti! MK Noteikumus lasot velams kadreiz ari ar auto pa celu pasam pabraukt!!!

Neviens nav ieinteresets savu auto sabojat ar cilvekam lidzigu prieksmetu!

:-) 22.februāris 2019 10:24
0 0 Atbildēt

Nav jau nav, bet ir idivīdi, kas neko nedara lai auto nesabojātu. 60 t. km gadā nav maz un ne tikai Latvijā.

Labāk atpūties!

PN 20.februāris 2019 20:02
1 0 Atbildēt

Visi gali sniegā.Pareizāk, Atkusnī.Pagaidām trūkst izklāsta par to, vai šī stāvvieta plānota "pareizi" un kāds "vissavienības standarts" nosaka līniju atlikumu procentuālajā izteiksmē, lai resni/gudrie vīri izvērtētu jēdzienu ir/nav.

Ja sia būtu ieinteresēti skrējis to kaudzi papurināt uzeiz pēc 1mās publikācijas, tas būtu zolīdāk.Jo- tā netika nofilmēta ne uzmērīta uzreiz pēc sastumšanas,kad skats tiešām bija jebkura saprātīga garāmbraucēja sirdsapziņu plosošs.Un novākta tika pēc vairāk nekā nedēļas- kad bija krietni saplakusi un laukā jau vasara ar +5.Un vēl ir jautājums par pašu pieejas vietu uzkāpšanai uz pārejas.Ja pusotru nedēļu uz tā ir atklātā textā netīrīta zampa līdz potītēm- tātad gājēju "plūsma" tur tiek apzināti mudināta virzīties pa citurieni.

Plus tas Galvenais jautājums- kurš ir Tas, kas pilsētā regulē dažādas acīmredzamas lietas.Pašlaik viennozīmīgi liekas, ka tas ir neviens cits, kā tieši portāls iAuto.Ja nākamā kaudze tiks sastumta citā vietā un pirmā auto novietošanas vietā tur tiks uzlikts puķupods,tas tiešām būs sasniegums.

Vajadzētu ieskatam apciemot piem tepat kaimiņos esošo Jelgavu,tīri tāda kā ziņkārība māc- kā diez ir tur.Nesen tāds paviršs vērojums mudināja uz secinājumiem, bet iespējams jau ka tas pirmais iespaids ir maldinošs.Tā kā neviens turienes iezemietis, pat Fanu ieskaitot, savu pagastu nereklamē, laikam nāksies braukt.

iAuto 20.februāris 2019 21:46
3 0 Atbildēt

Prieks, ka lietas tiek atrisinātas. Galvenais, lai nākošajā sniegputenī nenotiek tas pats.

viencexperc 20.februāris 2019 22:43
1 0 Atbildēt

Interesanti.

cilvēki tā cepas par kaut kā pavirši padarītu darbu. Tad man jautājums - vai jūs paši visus savus darbus darat rūpīgi? Interesanti, ja pastaigāt ar kameru aiz tā operatora - fotogrāfa viņa darba vietā, vai tur būs ideāls darbs?

iAuto 21.februāris 2019 8:16
0 0 Atbildēt

Šeit nav stāsts par paviršumu. Tas, ka snieg un ir sniegs uz ielām, ietvēm utt. ir normāli un par to arī nerakstām. Šeit sniegs tika stumts ilglaicīgi un sistemātiski. Kāpēc šī vieta ir bīstama tika izskaidrots agrāk pieminētajos rakstos un komentāros.

Tieši sistemātisks risinājums no Clean R puses ir svarīgs un tas tagad ir.

PN 21.februāris 2019 2:08
0 0 Atbildēt

Ir taču starpība, neideāls vai nolaidīgs.Ja reiz pilsētnieki to kaut ko apmaksā, vismaz gribētos saņemt pretī ka rezultāts ir nekaitinošs.Personīga atbildība vai ārpuskārtas iniciatīva- tas jau ir augstāks,bet sen degradēts termins.Vajadzētu to atjaunot. Vai vismaz atgādināt. Ja te sanāk pārdesmit spriestspējīgas personas un ja visu enerģiju iztērējam tikai savā starpā kasoties, jēgas tam nav. Būtu laiks pievērsties kam citam..Ļoti maz (līdz šim) tādu precedentu, ka kāds portāls reāli aiznestu lasītāja viedokli "tam no kā tas atkarājas".Šis ir svarīgi.Neviens neliedz iesūtīt noderīgu informāciju arī no kādas citas pilsētas vai vietas. Pašlaik kinoteātros tieši rāda filmu par kādu sniega tīrītāju, to būtu visnotaļ ieteicams noskatīties.

Pļurkt 21.februāris 2019 7:32
1 0 Atbildēt

Vuj... Diezi vai vispār atradīsies tādas vietas kur tīrot ielas un gājēju pārejas nebūtu sniegs sastumts pamatīgā valnī, tā ka jaunāko klašu skolēnus aiz tādiem vaļņiem vispār nevar redzēt! It sevišķi ja ir sniegotāka ziema, ja ir tiešā tuvumā auto stāvvieta. Vēl ja ir koks un barjera ar kvadrātmetru lielu ceļa zīmi galā!!

iAuto 22.februāris 2019 10:37
0 0 Atbildēt

Jūrmalā vēl tagad tāds valnis ir uz Dubultu prospekta kreisajā pusē uzreiz aiz Kļavu ielas, bet tas neaizsedz gājēju pāreju!

PN 21.februāris 2019 14:16
0 0 Atbildēt

Katrā pilsētā ir savas kritiskās vietas. Jūrmalā ir vispār dažas dzīvās satiksmes ielas, sensitīvo p-tu kopskaits relatīvi neliels. Brt bīstamība ārkārtīga. Jo ir potenciāli augsts vieglprātīgo gājēju pricents (bērni, viesi, izklaide, kūrorta noskaņojums, etc). Garāmbraucēji var gadīties šo situāciju neprotoši un šo specifiku nezinoši. Te ir viss-sākot no atklātā texta luņiem līdz zvērinātiem huligāniem. Sagadīšanās iespēja burtiski virmo gaisā.

iAuto 22.februāris 2019 10:38
0 0 Atbildēt

Svarīgi ir atcerēties satiksmes organizēšanas pamatprincipu, tai ir jābūt nepārprotamai!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti