Dubultos nocērt liepu aleju 17.06.2021. Būvdarbu sezona kūrortpilsētā var sākties! (+ VIDEO) 17

 
iAuto | 17.jūnijs 2021 13:55

Zigfrīda Meierovica prospektā Jūrmalā, tiek sākti būvdarbi, kuru gaitā nozāģēs liepas un pļavas vietā ierīkos auto stāvvietu.

Skatu uz Lielupi tagad garām braucošajiem autovadītājiem aizsegs stāvošie auto.

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors: "Šajā projektā atrādām būtiskas projektēšanas kļūdas (pievienotas raksta beigās), bet pašu galveno kļūdu izdarīja vēlētāji balsojot par Gati Truksni un Zaļo Zemnieku savienību, jo uzskatu ka pēdējos astoņus gadu Jūrmalas pilsētas telpa ir degradējusies, ko mēs redzam šajā piemērā, kā arī ceļu satiksmes negadījumos pilsētā, satiksmes organizācija paliek bīstamāka. Taču vēlētāju izvēle vienlaicīgi ir arī jārespektē.

Lai nesastrādātu jaunus "satiksmes mezglus" iesaku pilsētas attīstības pārvaldē pieņemt darbā profesionālu pilsētas plānošanas speciālistu(i), lai pārliktu akcentu no prioritārā auto transporta uz gājējiem, sabiedrisko transportu un divriteņu pārvietošanās līdzekļiem."

Rakšanas darbi tika sākti 16.jūnijā:

Bet šādi te izskatījās līdz būvdarbu uzsākšanai:

Jūrmalas pilsētai jāsāk domāt un ieviest maksas stāvvietas, savādāk sanāk, ka tiek likvidētas pilsētas zaļās zonas par labu bezmaksas stāvvietam, tā vēl vairāk piesaistot privāto transportu un mazinot vietējo iedzīvotāju dzīves kvalitāti.

Jūrmalā nav nevienas pareizi izbūvētas velojoslas vai velo ceļa. Ja ir, lūdzu rakstiet komentāros kur!

Lasi iAuto vēl par šo tēmu:

 
17 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Aleja 17.jūnijs 2021 15:23
15 4 Atbildēt

Kopš kura laika 3 nokaltušu sakārņu nozāģēšana ir kļuvusi par veselas liepu alejas izciršanu! Projektā taču bija paredzēts sastādīt arī jaunu skociņus! Vot ka nav par ko rakstīt, tad nodarbojas ar figņu!

Valteru prospektā un Kauguros vesels mežs izcirsts. Kauguros vispār afigeļi, izcērt meču, lai bērniem būvētu parku. Čausmas, bērniem būs jāpavada laiks parkā, nevis sēņojot mežā, kā tā var!

Antons 17.jūnijs 2021 16:31
12 2 Atbildēt

Nesaprotu - galvenā problēma, ka vadītājs nevarēs skatītīties uz upi? Moška, uz ceļu ir jāskatās? Tur, kur citās valstīs ir kilometriem gari tuneļi, arī visi sūdzas, kā nav skats?

iAuto 17.jūnijs 2021 15:57
7 2 Atbildēt

Šeit izbūvē vietu autosstāvietai zaļajā zonā, ko varēja realizēt tur pat plakus degredētajā betona flīžu laukumā, kur agrāk stāvēja piemineklis.

Bet tieši tā, ja vairākumam liekas, ka pilsētvidē tas ir ok, tad tā arī ir jādara, jo pilsētas telpas attīstību un vērtību nosaka iedzīvotāji.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan 3

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Čehu zīmola Škoda dīleris turpmāk arī Pārdaugavā (+VIDEO) 5

Skandi Motors autocentru Rīgā iepretim tirdzniecības centram Spice pazīst ikviens, kam kaut reizi gadījies braukt pa Lielirbes ielu Jūrmalas virzienā. Pavisam nesen tajā iekārtojies jauns un Latvijā ārkārtīgi pieprasīts zīmols - Škoda. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 2

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti