Pieklājīgie japāņi (+ VIDEO) 10

 
iAuto | 31.oktobris 2021 17:01

Japāņi ir labi audzināti, pieklājīgi un cits citu cienoši, kas novērojams arī autosatiksmē. Šeit divi piemēri, kur abas puses paliek apmierinātas, satiksme nebremzējas un visi aizbrauc/aiziet, kur viņiem vajag.

 

 
Visi komentāri
 
Vernons 31.oktobris 2021 19:02
0 0 Atbildēt

Mēs neatpaliekam!

Šokējoši 31.oktobris 2021 20:09
0 0 Atbildēt

Vernon, tak bija jābrauc nost kā spaini?!? Ko viņie iedomājas!

Vernons 1.novembris 2021 10:22
2 0 Atbildēt

Tu labāk palūkojies, kur tie auto stājas! Stipri tālāk no Zebras nekā mēs! Der aizdomāties.

Sperm-nons 1.novembris 2021 20:01
0 0 Atbildēt

paskaties lab;ak, kur uzvilkta līnija - tur arī stājas

rupicii 31.oktobris 2021 20:30
6 1 Atbildēt

tur, kur pievienojas plūsma no sānceļa arī Latvijā ir daudz maz ok. Problēma ir tur, kur savlaicīgi prognozējamā sašaurinājumā sāk spēlēt rāvējslēdzēju. Vieni iedomājās, ka ir lielāki timroti par pārējiem un mērķtiecīgi speras visiem garām pēdējā brīsī izgrūstot sev nišu plūsmā. Otri iedomājās, ka būs pareizāki timroti, ja apturēs plūsmu, lai tādu līdēju palastu pa priekšu.

timrots 31.oktobris 2021 20:48
0 2 Atbildēt

Pērciet ķīniešu riepas!

timroc 31.oktobris 2021 20:51
0 1 Atbildēt

Ar ķīniešu riepām nebrauksi kā japānis!

imzz 31.oktobris 2021 23:48
4 0 Atbildēt

Kad 2 joslas saiet kopā, viss ir diezgan skaidrs. Bet, Latvijā bieži iestājas Mērfija likums joslām : pareizā josla virzās vislēnāk. Jautājums: vai jūs speciāli brauksiet pa joslu, kurai labi zināt, ka pēc 700m būs norāde tikai pa kreisi, ja jums jābrauc taisni ? Klasika: Salu tilta gals&Ulmaņa gatve virzienā uz Pārdaugavu, 3 joslas, kreisā "pašā galā" beidzas ar tikai pa kreisi uz Vienības gatvi, vidējā taisni, labā taisni un pa labi, bez tam tajā iekļaujas tie, kuri brauc augšā no Mūkusalas apļa.

Kura josla virzās vislēnāk ? Pareizi, vidējā, kura iet taisni. Tāpēc, ka no tās izbrauc steidzīgie un pēc kādiem 400-500 metriem lien tajā atpakaļ. Un te iestājas paradokss: līšana rada nepieciešamību līst. Un, ja ielīstu gaitā, tas vēl būtu daudzmaz normāli. Bet daudzi, kuri to nav izdarījuši, pārbrauc 1. krustojumu, tur kur atzarojas Vaiņodes, Telts iela, un iestājas rindā pirms Vienības gatves ( tur, kur tikai pa kreisi ). Un no turienes griež iekšā savus jau stāvošos auto joslā pa labi, un parasti vairāki uzreiz. Tādējādi nobremzējot nelaimīgo vidējo joslu vēlreiz. Un radot avārijas situācijas, kuras bieži rezultējas arī nelielos negadījumos. Es daudz esmu braucis pa Salu tiltu un labi zinu, ka virzienā uz Pārdaugavu pīķa stundās tikai ne 2. joslu, jo tā bremzējas patiešām stipri.

Vernons 1.novembris 2021 10:23
0 0 Atbildēt

Precīzi!

GTD2 1.novembris 2021 11:48
2 0 Atbildēt

Pie mums arī vajadzētu paklanīties pārejot pāri pārejai pateicībā,ka nenobrauca

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volkswagen ID.2 būs dažādas modifikācijas; starts 2025.gadā 3

Cenu ziņā pievilcīgajam Volkswagen plānotas vairākas modifikācijas, tajā skaitā arī krosovera modelis. Lasīt vairāk

 

Jonass izcīna savu pirmo uzvaru MXGP klasē

Latvijas motosportists Pauls Jonass svētdien izcīnīja uzvaru pasaules motokrosa čempionāta piektā posma - Portugāles "Grand Prix" - sacensībās prestižākajā MXGP klasē, svinot pirmo panākumu karjerā augstākajā līmenī. Lasīt vairāk

 

Rekordists? - brauciens ar “Audi” Liepājā rezultējas ar 2000 eiro naudas sodu un tiesību atņemšanu (+ VIDEO) 12

Aizvakar, 1.maijā Valsts policijas amatpersonas Liepājā fiksēja automašīnu “Audi”, kuras vadītājs pārvietojās ātri un agresīvi. Likumsargi uzsāka pakaļdzīšanos, kā rezultātā automašīna apturēta. Šāds brauciens vīrietim rezultējies septiņos administratīvajos pārkāpumos un vienā kriminālprocesā. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Škoda Kodiaq (+VIDEO) 4

No šīgada Škoda jaunumiem mūsu tirgum svarīgākais ir jaunais Kodiaq. TV Autoziņas devās uz Spāniju, lai tuvāk iepazītos ar lielākā Škodas krosovera otro izlaidumu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti