Huawei pirmo reizi ienāk Latvijas klēpjdatoru tirgū ar flagmani MateBook X Pro (+ FOTO) 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 7.augusts 2020 10:22

Tehnoloģiju uzņēmums Huawei prezentējis savu pirmo Latvijas tirgū pieejamo klēpjdatoru – MateBook X Pro.

Apvienojot elegantu un kompaktu dizainu, augstākās klases 13.9 collu pilnskata (FullView) ekrānu, kā arī progresīvākās veiktspējas un savienojamības tehnoloģijas, ierīce iezīmē pavērsiena punktu klēpjdatoru laikmetā, un piedāvā lietotājiem vēl intuitīvāku un funkcijām bagātāku lietošanas pieredzi.

“Huawei neapstājas pie sasniegtā – turpinot integrēt vadošos viedtālruņu jauninājumus portatīvajos datoros, cenšamies uzlabot lietotāju pieredzi un sniegt iespēju izbaudīt visas priekšrocības, ko nodrošina jaunākās tehnoloģijas. Huawei MateBook X Pro iemieso Huawei raksturīgo dizainu un meistarību – skārienjutīgais Ultra FullView ekrāns, efektīvais enerģijas patēriņš, izcilā veiktspēja un dažādu scenāriju savienojamība ļaus patērētājiem būt produktīviem jebkurā laikā un vietā.  Šis ir mūsu līdz šim spēcīgākais un universālākais klēpjdators, un mēs to ar prieku nododam mūsu patērētāju rokās,” stāsta Aleksandrs Jekimovs, Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā.

Elpu aizraujoša Ultra FullView ekrāna pieredze

Huawei MateBook X Pro klēpjdators paredzēts izcilības sasniegšanai – to noteikti novērtēs gan uzņēmēji, kas atrodas nepārtrauktā kustībā, gan arī profesionāla satura radītāji un lietotāji, kuri pieprasa augstu un dinamisku dzīves kvalitāti. MateBook X Pro metāla korpuss ar izsmalcināto CNC dimanta slīpējumu ir patīkams pieskārienam, turklāt tas ir tikai 14,6 mm plāns. Savukārt pats klēpjdators sver vien 1,33 kg, tādēļ to var ērti ielikt somā un paņemt līdzi, lai kur arī lietotājs dotos. Huawei MateBook X Pro lietotājiem būs pieejams kosmiski pelēkā (Space Grey) krāsā.

Klēpjdators aprīkots ar Ultra FullView pilnskata ekrānu – pateicoties slaidajam korpusa rāmim, ierīce sasniegusi iespaidīgu 91% ekrāna un korpusa attiecību, kas, salīdzinot ar ierastajiem platekrāniem, ir vairāk piemērota satura veidošanai un vēl nebijušas produktivitātes sasniegšanai.

13.9 collu lielais 3K Ultra FullView ekrāns atbalsta 3000x2000 lielu izšķirtspēju un simtprocentīgu sRGB krāsu gammu, kas palīdz atdzīvināt jebkura veida saturu gan darba, gan izklaides vajadzībām. Turklāt ekrāns atbalsta 10 punktu multi-touch un Fingers Gesture Screenshot funkcijas, lai lietotājiem sniegtu efektīvāku un intuitīvāku veidu saskarsmei un darbam ar ierīcēm.

13 h darbība bez papildu uzlādes – maksimālai produktivitātei

Huawei MateBook X Pro iemieso jaunākās klēpjdatoru inovācijas. Veiktspēju šajā vieglajā un plānajā ierīcē nodrošina desmitās paaudzes Intel® Core ™ i7-10510U procesors. Turklāt klēpjdators aprīkots ar NVIDIA® GeForce® MX250 grafisko karti un 2 GB GDDR5 RAM atmiņu, kas nodrošina vienmērīgu pieredzi ne tikai grafikas apstrādes un video rediģēšanas laikā, bet arī, patērējot spēļu un multimediju saturu. MateBook X Pro iestrādāta inteliģentā dzesēšanas sistēma, kas dinamiski pārslēdzas starp aktīvo un pasīvo režīmu efektīvai un klusai ierīces dzesēšanai, savukārt Huawei Shark Fin Fans 2.0 rievas nodrošina daudz jaudīgāku un vienmērīgāku gaisa izvadi.

MateBook X Pro aprīkots ar jaudīgu 56Wh akumulatoru, kas savienojumā ar Huawei patentētajiem enerģijas taupīšanas režīmiem ļauj baudīt netraucētu akumulatora darbības laiku visas dienas garumā un, piemēram, skatīties videoklipus līdz pat 13 stundām bez papildu uzlādes, vai arī pārlūkot tīmekli 11 stundas bez apstājas.

Aktīvā dzīvesveida piekritējus un ceļošanas entuziastus iepriecinās arī tas, ka MateBook X Pro atbalsta pasaulē ātrāko Wi-Fi savienojumu, kas ievērojami uzlabo signāla uztveršanu un nodrošina stabilāku savienojumu. Turklāt MateBook flagmanis piedāvā arī uzlabotu Bluetooth 5.0 savienojamību ar dubultu datu pārraides ātrumu, četrreiz plašāku signāla pārklājumu un astoņas reizes jaudīgākām apraides iespējām. Tagad klēpjdators var izveidot stabilāku signālu ar vairākām citām ierīcēm no lielāka attāluma.

Intelektuāla savienojamība ikvienam dzīves scenārijam

Vairāku ekrānu sadarbības nozīme ir ne tikai failu pārsūtīšanas iespējošanā starp klēpjdatoru un viedtālruni, bet arī netraucētas sadarbības nodrošināšanā. Balstoties uz MateBook X jaudīgajām apstrādes un sistēmas iespējām, Huawei spējis novērst šķēršļus, kas skar dažādu ierīču sadarbību, ļaujot ierīces savienot viegli un nemanāmi, kā arī izmantot visas to sniegtās iespējas. Vēl ērtākas lietotāja pieredzes sasniegšanai, klēpjdatora klaviatūra, kamera, mikrofons un pele tagad var kalpot kā viedtālruņa perifērijas ierīces – savienojot MateBook ierīci ar Huawei viedtālruni, lietotājs var darboties ar viedtālruņa saturu, izmantojot šo un citu datora papildierīču sniegtās iespējas. Turklāt lietotājiem iespējams ērti darboties viedtālrunī, izmantojot klēpjdatora programmatūru un daudzveidīgās lietojumprogrammas.

Huawei MateBook X Pro klēpjdatora rekomendējamā mazumtirdzniecības cena būs 1999 EUR.

Foto: Publicitātes attēls

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
WALA 7.augusts 2020 11:58
4 1 Atbildēt

Ar šo kompāniju uzmanigi - reizēm.tas ko sola nestrādā tā ka gribetos, respektīvi vienmēr pārliecinaties, ka ta funkcionaliyāte ko vēlaties iegut tiešām strādā un tiešām ar +/-solīto ātrumu!

WALA 7.augusts 2020 15:49
3 0 Atbildēt

es ar drusku dārgākam Huawei lietam ka mobsi un datori stradaju, no turrienes. Tapec jau saku, parbaudiet to pec ka lukojaties, ja viss strādā , tad viss strādā un ta ari paliks, bet man laikam talants atrast problemvietas ...

WALA 7.augusts 2020 12:01
2 0 Atbildēt

Un lai gan neesmu pietiekami tālu aizracies, bet tas kas ir itkā ir AI un real time, pēc tāda īsti neizskatas, varbūt kļūdas OS,vai draiveros, vai taml. bet ir manītas problēmas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti