Jaunākie Samsung planšetdatori: ūdens izturīgi un īpaši piemēroti dizaineriem un arhitektiem 1

 

Foto: Publicitātes foto

Samsung | 27.jūlijs 2023 8:39

Samsung izziņojis savu jaunāko Galaxy Tab S9 planšetdatoru sēriju, piedāvājot līdz šim augstvērtīgāko un daudzpusīgāko produktu.

Visi trīs modeļi – Galaxy Tab S9, S9+ un S9 Ultra – aprīkoti ar iespaidīgiem un plašiem displejiem, kā arī lielu jaudu visiem ikdienā veicamiem darbiem. Galaxy Tab S9 sērijas planšetdatori ir pirmie no Samsung planšetdatoru sērijām, kas ieguvuši ūdens un putekļu noturības sertifikātu.

"Pašlaik tirgū nav nevienas citas tādas ierīces kā Galaxy Tab S9. Esam ilgstoši strādājuši un noslīpējuši planšetdatoru lietošanas pieredzi līdz sīkākajai detaļai, lai radītu augstvērtīgu darba un izklaides ierīci. Galaxy Tab S9 sērijas planšetdatori būs brīnišķīgi viedrīki ideju īstenošanai, radošām izpausmēm, satura apstrādei un intensīvam darbam ar apjomīgiem failiem,” uzsver Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Kvalitatīva izklaide, esot ārpus mājas

Galaxy Tab S9 Ultra ar iespaidīgi lielo 14,6 collu[i] displeju Dynamic AMOLED 2X ļauj pilnvērtīgi izbaudīt jebkuru filmu vai datorspēli. Planšetdatoru HDR10+ attēla kvalitāte ar plašu krāsu un spilgtuma paleti optimizē katru filmas vai datorspēles kadru. Fotogrāfijas, skices un animācijas uz planšetdatora ekrāna būs īpaši skaidras un dzidras. Lai planšetdatoru varētu izmantot pilnvērtīgi un ilgstoši, nenogurstot acīm, Eye Comfort režīms par 70% samazinās ekrāna izstarotās zilās gaismas intensitāti.[ii]

Planšetdatori aprīkoti ar AKG skaļruņu sistēmu un Dolby Atmos iekļaujošo skaņu, kuru iespējams atbilstoši pielāgot datorspēlēm, mūzikai vai videozvaniem. Inovatīvā tehnoloģija Vision Booster ļaus skatīties iemīļoto pārraidi arī ārpus telpām, jo tā automātiski nosaka spilgta apgaismojuma apstākļus un pielāgojas, lai ekrāna kvalitāte saglabātos nemainīgi izteiksmīga.

Galaxy Tab S9 sērijas planšetdatori ir ne tikai eleganta dizaina, bet arī gana jaudīgi. Katra ierīce ir aprīkota ar Snapdragon® 8 Gen 2 procesoru – tādu pašu zibens ātru mobilo procesoru, kāds iestrādāts Samsung jaunākajos viedtālruņos. Papildus tam, uzlabotā kameras tehnoloģija palīdz nodrošināt straumēšanu, datorspēļu spēlēšanu vai video montāžu lielos apjomos. Planšetdatori ir pielāgoti augstas intensitātes lietošanai un prasībām – jaunā tvaika kameras dzesēšanas tehnoloģija palīdz nodrošināt un uzturēt vislabāko iespējamo veiktspēju, ilgstoši strādājot ar apjomīgiem failiem.

Baudi brīvību vieglai ideju īstenošanai

Katrai Galaxy Tab S9 ierīcei komplektā ir pievienots viedais irbulis jeb S Pen, kuru var izmantot gluži tāpat kā pildspalvu uz papīra. Galaxy Tab S9 sērijas planšetdatoriem un S Pen tagad ir piešķirts IP68 ūdens un putekļu noturības standarts, kas paver plašākas lietošanas iespējas un apstākļus. Jaunā divvirzienu uzlāde nodrošina, ka viedā pildspalva tiks uzlādēta neatkarīgi no tā, uz kuru pusi tā ievietota statīvā. Uzlabotā S Pen Creator Edition[iii], kas pārklāta ar teksturētu materiālu, nodrošina vēl ērtāku satvērienu un plašāku slīpuma leņķi, kas rakstīšanu padara intuitīvāku. Pieejami arī divu veidu irbuļu uzgaļi – cietā tipa dabiskai zīmēšanai un mīkstā tipa rakstīšanai.

Jaunāko planšetdatoru displeji ir lieliski piemēroti dažādu projektu plānošanai. Ar Multi Window[iv] funkciju var ērti pielāgot lietotņu izkārtojumu ekrānā un izmantot līdz pat trim lietotnēm vienlaicīgi – meklēt informāciju internetā, apskatīt foto galeriju un veidot pierakstus Samsung Notes. Savukārt izmantojot Pop-Up View, lietotnes var apskatīt kā uznirstošos logus.

Dodoties komandējumā, Galaxy Tab S9 sērijas klaviatūra Book Cover Keyboard[v] kopā ar DeX Mode[vi] režīmu ļaus strādāt tāpat kā ar portatīvo datoru, turklāt ērti savienoties un pārskatīt informāciju, kas atrodas telefonā. DeX Mode režīmā ir iespējams spoguļot viedtālruņa vai datora ekrānu, kā arī izmantot Otrā ekrāna[vii] iespēju, paplašinot datora ekrānu planšetdatorā. Google Meet zvana laikā var ērti dalīties ar ekrānu un tiešsaistē vienlaicīgi rediģēt Samsung Notes dokumentu.

Lietotnes radošumam un produktivitātei

Galaxy Tab S9 sērija ir lielisks rīks radošām izpausmēm un hobiju realizēšanai. Tagad arī Android lietotājiem ir pieejama GoodNotes[viii] lietotne, kas noderīga pierakstu veikšanai un darbu plānošanai. Turklāt ar GoodNotes izveidotām piezīmēm iespējams viegli dalīties un kopīgi tās rediģēt.

Profesionālā LumaFusion[ix] video montāžas lietotne ļauj vienkāršāk radīt un apstrādāt satura vienības. Fotoattēlus un video, kā arī apjomīgus dokumentus, var viegli pārsūtīt uz Galaxy Tab S9, izmantojot Quick Share.[x] Clip Studio Paint[xi] būs brīnišķīgs rīks zīmēšanai, gleznošanai un citām radošām izpausmēm, bet ArcSite[xii] dizaineriem un profesionāļiem ļaus savas idejas pārvērst 2D CAD rasējumos un visaptverošos būvlaukumu plānos.

Ierīču pilnas funkcionalitātes izmantošana

Galaxy Tab S9 sērija nemanāmi iekļaujas kopējā Galaxy ekosistēmā, jo to ir pavisam ērti savienot ar citām ierīcēm. Ar Multi Control[xiii] funkciju teksta un attēlu kopēšana, ielīmēšana un ievilkšana starp planšetdatoru un viedtālruni ir plūstoša un vienkārša, kontrolējot viedtālruni ar planšetdatora skārienpaliktni.

Planšetdatori ir ne tikai ūdens un putekļu noturīgi, bet var izturēt sitienus un skrāpējumus, pateicoties korpusa pastiprinājumam ar spēcīgo Armor alumīniju, tāpēc nav jāuztraucas ierīces brīvi izmantot pat skaudrā vidē āra apstākļos. Papildus nopērkams ir arī speciāls āra apstākļiem piemērots aizsargvāciņš Outdoor Cover.

Pieejamība

Jaunie Galaxy Tab S9 sērijas planšetdatori ir pieejami iepriekšpārdošanā www.samsung.lv no 26. jūlija. Savukārt no 11. augusta ierīces būs pieejamas iegādei Samsung veikalā un pie mobilo sakaru operatoriem. Planšetdatori nopērkami bēšā un grafīta krāsā trīs dažādos izmēros – 14,6 collu Tab S9 Ultra, 12,4 collu Tab S9+ un 11 collu Tab S9. Augstākā līmeņa pieredzi aizsargā un atbalsta One UI un Android OS atjauninājumi četru gadu garumā, kā arī piecu gadu drošības atjauninājumi.


[i] Mērot pa diagonāli, Galaxy Tab S9 Ultra ekrāna izmērs ir 14,6 collas pilna taisnstūra un 14,5 collas, ņemot vērā noapaļotos stūrus.
[ii] Salīdzinot ar displeju Normal LCD. SGS piešķīra Galaxy Tab S9 sērijas displejiem sertifikātu, kas apliecina acu aizsardzību, balstoties uz to spēju krasi samazināt kaitīgo zilās gaismas ietekmi.
[iii] Tiek pārdots atsevišķi. Baltijas tirgū iegādei būs pieejama sākot no augusta beigām.
[iv] Atsevišķas lietotnes var neatbalstīt vairāku uzdevumu vienlaicīgu izpildi.
[v] Book Cover Keyboard tiek pārdota atsevišķi. Produkts ir pieejams Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ un Galaxy Tab S9. Produkta dizains var atšķirties atkarībā no modeļa. Funkcijas un tastatūras izvietojums var atšķirties atkarībā no modeļa vai valodas veida. Aizmugures apgaismojuma funkcija pieejama tikai Galaxy Tab S9 Ultra Book Cover Keyboard, nospiežot Fn + F12.
[vi] Pieejamība var atšķirties atkarībā no ierīces. Samsung DeX tiek atbalstīta atsevišķos Galaxy viedtālruņos un planšetdatoros.
[vii] Otrajam ekrānam ir nepieciešams dators ar Wireless Display un Windows 10 v.2004 vai jaunāku versiju.
[viii] GoodNotes lietotne ir atsevišķi jālejupielādē un komplektā ir viena gada bezmaksas pilnā versija. Pēc bezmaksas pilnās versijas termiņa beigām, lai turpinātu lietošanu, ir jāveic papildu pirkums. Pakalpojuma nosacījumi var atšķirties atkarībā no valsts un reģiona.
[ix] LumaFusion lietotne ir atsevišķi jāiegādājas un jālejupielādē. Pakalpojuma nosacījumi var atšķirties atkarībā no valsts un reģiona.
[x] Quick Share starp Galaxy ierīcēm ir pieejama šādām operētājsistēmām: viedtālruņiem un planšetdatoriem ar Android OS versiju 10.0 (Q) un One UI 2.1 vai jaunāku, personālajiem datoriem ar Windows 10 vai jaunāku. Ir nepieciešams Samsung konts, Wi-Fi, un Bluetooth savienojums.
[xi] Lietotne Clip Studio Paint atsevišķos tirgos ir jau instalēta. Lietotni Clip Studio Paint iespējams lejuplādēt Galaxy Store un tai komplektā ir bezmaksas sešu mēnešu izmēģinājuma periods pirmreizējiem lietotājiem. Pēc bezmaksas izmēģinājuma perioda beigām, ir nepieciešams maksas ikmēneša abonements, lai turpinātu lietošanu. Pakalpojuma nosacījumi var atšķirties atkarībā no valsts un reģiona.
[xii] Lietotne ArcSite ir jāiegādājas atsevišķi un jālejuplādē Galaxy Store. Pakalpojuma nosacījumi var atšķirties atkarībā no valsts un reģiona.
[xiii] Multi Control ir pieejama tikai atsevišķos Galaxy viedtālruņos ar One UI 5.1 vai jaunāku versiju un Galaxy Tab ierīcēs ar One UI 5.1.1 vai jaunāku versiju. Pieejamība var atšķirties atkarībā no lietotnēm.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
0pis 27.jūlijs 2023 9:51
2 0 Atbildēt

Zemūdens arhitekti ar spurām tos novērtēs.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Volvo lielākais un mazākais krosovers tiekas triecientestos (+ VIDEO) 1

Volvo sarīkojis drošības testus, savas krosoveru līnijas lielākajam un mazākajam modelim liekot triekties vienam pret otru. Lasīt vairāk

 

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO) 1

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Liepājā ražos lidmašīnas ar ūdeņraža dzinēju (+ VIDEO) 2

Liepājā pēc dažiem gadiem tiks ražotas lidmašīnas. Uzņēmums “Fokker Next Gen” Liepājas Speciālajā ekonomiskajā zonā veidos ūdeņraža lidmašīnu ražošanas un testēšanas rūpnīcu, kā arī plāno inženierzinātņu centra izveidi. Lasīt vairāk

 

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO) 3

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti