Nopulēts līdz izcilībai – Samsung prezentē tehnoloģiski iespaidīgu un ilgtspējīgu planšetdatoru 2

 

Foto: Samsung

Samsung | 10.februāris 2022 15:36

Samsung Electronics Co., Ltd. līdz ar savu jauno flagmaņu – S22 sērijas viedtālruņu izlaišanu, izziņojis arī jaunos Galaxy Tab S8 planšetdatorus. Galaxy Tab S8 un S8+ pievienojas pirmais Ultra modelis – Tab S8 Ultra.

Ierīču izcilo veiktspēju nodrošina Exynos 2200 (4 nm) procesors – līdz šim ātrākā mikroshēma, kāda tikusi iestrādāta Galaxy Tab planšetdatoros. Turklāt tiem ir pietiekami liela operatīvā atmiņa un izturīgs akumulators, kura jauda pietiks visai dienai. Planšetdatoru komplektācijā ietilpst arī S Pen digitālais irbulis.

“Pasaule kļūst arvien digitālāka – pēdējo divu gadu laikā par 24%[1] auguši planšetdatoru pārdošanas rādītāji. Izmantojam tos ikdienas saziņai, darbam, mācībām un izklaidei, jo tie sniedz nepieciešamo mobilitāti un elastību. Tāpēc esam radījuši jaunu standartu, kas Galaxy lietotājiem nodrošina vislabāko mobilo ierīču lietošanas pieredzi. Visas mūsu ierīces nevainojami strādā Galaxy ekosistēmas ietvaros. Piemēram, tās var ērti savienot, pielāgot uzstādījumus un sinhronizēt, paralēli strādājot vienā un tajā pašā lietotnē planšetdatorā vai viedtālrunī. Tāpat pateicoties lielajam ekrānam, iespējai darboties trīs lietotnēs vienlaicīgi, savienojamībai ar datoru vai bezvadu klaviatūru, varam paveikt vēl vairāk,” uzsver Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

Pirmais Galaxy Tab S8 Ultra modelis

Salīdzinot ar jebkuru citu Galaxy Tab modeli, Galaxy Tab S8 Ultra ir visaugstākās kvalitātes planšetdators, ko radījis Samsung. Tam ir plašs 14,6 collu Super AMOLED displejs un 120 Hz atsvaidzes intensitāte. Planšetdatora dizains izceļas ar visu laiku plānāko rāmi – tas ir tikai 6,3 mm plats. Plāno, vieglo un tajā pat laikā spēcīgo korpusu aizsargā Armor Aluminum rāmis, kas ir par vairāk nekā 30% izturīgāks pret skrāpējumiem un par 40% mazāk pakļauts deformācijai nekā Galaxy Tab S7.

Galaxy Tab S8 Ultra ir aprīkots ar jaudīgu 12MP duālo  kameru, tāpēc viss uzņemtais video saturs un straumētie video zvani būs 4K kvalitātē. Planšetdatoram ir uzlabota aparatūra un programmatūra, tāpēc, pateicoties Samsung izstrādātajai automātiskās kadrēšanas tehnoloģijai, video vienmēr būs fokusā. Vienlaikus tiks tuvināts vai tālināts kadrējums, iekļaujot visus video dalībniekus kadrā. Planšetdatorā iestrādāti trīs mikrofoni ar trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, tāpēc ieraksta laikā nevēlamais fona troksnis tiks slāpēts, fokusējoties uz sarunas saturu. Savukārt, četri skaļruņi ar Dolby Atmos® tehnoloģiju rūpēsies, lai atskaņojamā satura skaņa būtu neticami skaidra un reālistiska.

Strādā, spēlē videospēles un sazinies video zvanā

Neatkarīgi no tā, vai vēlies radoši izpausties, iegrimt dinamiskās videospēlēs, vai vienkārši paveikt vairākus uzdevumus vienlaicīgi, Galaxy Tab S8 sērijas planšetdatori palīdzēs ātri tikt galā ar visiem uzdevumiem. Ierīcēm ir pietiekami liela operatīvā atmiņa. Jaudu nodrošina inteliģents un vieds akumulators. Bez uzlādes tas darbosies veselu dienu. Pateicoties USB-C tipa kabelim, to var izmantot arī kā pārnēsājamo lādētāju.

4K video ierakstīšana un rediģēšana

Galaxy Tab S8 nodrošina video ierakstīšanu 4K formātā, ļaujot uzņemt izteiksmīgus un piesaistošus videoklipus gan ar aizmugurējo kameru, gan ar īpaši plata leņķa priekšējo kameru. Gan Galaxy Tab S8 Ultra, gan S8+ ir aprīkoti ar jaunu un uzlabotu S Pen digitālo irbuli, kas izmanto prognozēšanas algoritmu un īpaši zemu latentumu neticamai rakstīšanas pieredzei. Pirmo reizi Samsung ir noslēdzis ekskluzīvu partnerību ar Clip Studio Paint, kas ļauj pārvērst viedtālruni par digitālu krāsu paleti, S Pen par otu un Galaxy Tab S8 plašo ekrānu par audeklu, kur radoši izpausties.

Video zvans ar 30 draugiem vienlaicīgi

Sadarbība ar Google ir rezultējusies lietotnes Google Duo pieejamībā, kas ļauj pilnveidot video zvanu un tiešraides satura koplietošanas pieredzi. Saturu vienlaicīgi var kopīgot ar aptuveni 30 personām, kā arī izmantot Google interaktīvo balto tāfeli Jamboard, radot idejas kopā ar komandu.

Galaxy ekosistēmas plašās iespējas

Galaxy Tab S8 sērija nevainojami sadarbojas ar visu atvērto Galaxy ekosistēmu, tāpēc īpaši ērti ir pielāgot un izmantot Galaxy ekosistēmas ierīces kopā. Samsung One UI Tab 4 lietotāja interfeiss piedāvā intuitīvu pieredzi, vienmērīgu savienojamību, kā arī viedu integrāciju. Tas nevainojami sadarbojas ar Galaxy S22 Ultra, ļaujot netraucēti veikt darbus, strādājot paralēli abās ierīces vienlaicīgi. Turklāt savienot bezvadu klaviatūru var arī ar Galaxy viedtālruni, lai ērti rakstītu dažādās ierīcēs. Planšetdatoru iespējams izmantot kā papildu ekrānu, savienojot ar portatīvo datoru.

Radīts, izmantojot reģenerētus zvejas tīklu atkritumus

Samsung aktīvi strādā pie tā, lai mazinātu savu produktu ietekmi uz vidi, ražojot ilgtspējīgas un energoefektīvas ierīces no pārstrādātiem materiāliem. Pārstrādātu materiālu izmantošana ļauj samazināt plastmasas daudzumu okeānā un palīdz aizsargāt planētu. Galaxy Tab S8 ražošanā izmantotas plastmasas detaļas, kas iegūtas, pārstrādājot vecus zvejas tīklus. Arī planšetdatoru iepakojums izgatavots no ilgtspējīgi iegūta papīra, kas ļāva samazināt emisijas un radīt mazāk atkritumus, izgatavojot produktu. Tāpat planšetdatoru dzīves cikls būs ilgs – tie saņems četras Android OS atjauninājumu paaudzes un drošības atjauninājumus piecus gadus.

Pieejamība

Galaxy Tab S8 sērijas planšetdatorus grafīta un zelta rozā krāsā var iegādāties iepriekšpārdošanā samsung.lv un pie mazumtirdzniecības partneriem. Savukārt pārdošanā lielākajos elektropreču veikalos un pie mobilo sakaru operatoriem tie būs pieejami, sākot ar 25. februāri. Pērkot Galaxy Tab S8 Ultra iepriekšpārdošanas laikā, komplektā līdzi nāk grāmatveida vāciņš ar klaviatūru, savukārt Tab S8+ vai Tab S8 modeļiem – īpaši plāns grāmatveida vāciņš ar klaviatūru. Papildu informācija: https://www.samsung.com.  

[1] The NPD Group. (July 2021). 2017-2021 NPD Syndicated Dataset: Tablets, PCs, Monitors, TVs. https://www.npd.com

Foto: Samsung

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
reku 16.februāris 2022 18:41
1 0 Atbildēt

Neticu tam ka viš darbosies dienu.Samsungs vienmēr ir spraudis ausīs batonus par akumulatoru darbības laiku,kā arī daudzi citi.

Krotow 10.februāris 2022 19:01
1 0 Atbildēt

Un ekrāna bilde atsauc atmiņā Note 7.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 13

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 6

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti