Sony iepazīstina ar jauno SRS-XV900 bezvadu akustisko sistēmu skaļām un jaudīgām ballītēm 7

 

Foto: Publicitātes attēls

Sony | 23.septembris 2022 10:56

Kompānija Sony piedāvā jauno SRS-XV900 – skaļo un jaudīgo Bluetooth bezvadu akustisko sistēmu ballītēm no X sērijas klāsta.

Šis modelis ir daļa no “LIVE LIFE LOUD” vīzijas, lai mūzikas mīļotājiem tiktu nodrošināta aizraujoša izklaide. Šī akustiskā sistēma ir ērti pārvietojama, tās skaņas pastiprinātāji nodrošina ļoti bagātīgu skaņu un dziļus basus, kā arī tai ir citas funkcijas – iebūvēts apgaismojums un karaoke. Ballīte nebeigsies tik ātri, pateicoties modeļa akumulatora ilgajam darbības laikam.

Jaudīga daudzvirzienu skaņa

Šī bezvadu akustiskā sistēma ir paredzēta, lai pilnībā aizpildītu telpu ar skaņu. SRS-XV900 ir iestrādāts X-Balanced skaļruņu bloks, tam nav apļveida diafragma, kā ierasts, tas nodrošina lielāku skaņas spiedienu un samazina skaņas kropļojumus, vienlaikus maksimāli palielinot skaļruņa laukumu. Jaunajam modelim ir Jet Bass Booster funkcija, lai nodrošinātu dziļu, asu un spēcīgu basu. Vidējās frekvences sistēma nodrošina dzidru skaņu, bet seši skaļruņi priekšā, sānos un aizmugurē izplata augstas frekvences skaņu visapkārt.

Ilgstošs akumulatora darbības laiks

Ar šo skaņas iekārtu mūziku var atskaņot ilgstoši, pateicoties 25 stundu akumulatora darbības laikam. Izmantojot akumulatora ātrās uzlādes funkciju, ar 10 minūšu uzlādi var iegūt 3 stundu atskaņošanas laiku. Akustiskajai sistēmai ir arī Battery Care Mode funkcija, kas nodrošinās, ka akumulatora atmiņa nesabojāsies ilgas lietošanas laikā.

Ērts rokturis un ritentiņi

SRS-XV900 ir ērti un viegli pārvietojams un to var novietot jebkurā vietā mājā, pateicoties rokturim un ritentiņiem. Rokturi var nolaist, kad tas nav nepieciešams, lai būtu mazāk iespēju skaļruni aizķert un apgāzt, toties ritentiņi ļaus ērti aizripināt SRS-XV900 līdz ballītes vietai.

TV Sound Booster režīms, lai uzlabotu televizora skaņu

SRS-XV900 modelim ir Sony unikālā funkcija TV Sound Booster, kas ļauj baudīt uzlabotu skaņu, skatoties televizoru. Dziļi basi un reālistiska augstas frekvences skaņa no SRS-XV900 piepilda telpu un uzlabo televizora skaņu, lai nodrošinātu bagātīgu audiovizuālo pieredzi neatkarīgi no tā, vai lietotājs skatās tiešraides video vai filmas. Vienkārši nepieciešams pievienot optisko kabeli, kas ir iekļauts komplektā, un jāizvēlas TV Sound Booster režīmu, kas paredzēts jebkuram televizora zīmolam vai modelim.

Izklaidējošas funkcijas

Šim modelim ir divas ieejas – mikrofonam un ģitārai. SRS-XV900 modelim var pievienot ārējo mikrofonu, atliek izvēlēties dziesmu un piedalīties karaoke. Pieslēdzot ģitāru, šo ierīci var izmantot kā skaņas pastiprinātāju. Kopā ar šo modeli var izmantot Fiestable lietotni, kurā ir Double Tracking funkcija, lai uzlabotu balss skaņu dziedāšanas laikā. Savienojot SRS-XV900 ar Fiestable vai Sony Music Center lietotnēm, lietotājs var izvēlēties atskaņošanas sarakstus, izvēlēties nākamo dziesmu, mainīt apgaismojumu un skaņas režīmus. Fiestable ļauj piekļūt funkcijām, lai palīdzētu radīt izcilu ballītes atmosfēru, piemēram, ballīšu atskaņošanas saraksta izveidošanai, karaoke funkcijām, tostarp Voice Changer un Echo, kā arī dīdžeja vadības funkcijai, lai varētu pievienot skaņas efektus.

Paneļa augšpusē intuitīvais skārienpanelis, ar kuru var pilnībā vadīt SRS-XV900 un mainīt funkcijas, dažādus iestatījumus un skaļruņa apgaismojumu.

Funkcijas MEGA BASS un LIVE SOUND

Funkcija MEGA BASS pastiprina zemfrekvenču skaļruņa darbību, nodrošinot dziļus un izteiksmīgus basus. Ar jauno SRS-XV900 var baudīt mūziku tā, it kā atrastos reālā koncertā, LIVE SOUND režīms ļauj atjaunot šo unikālo atmosfēru un atkal un atkal izdzīvot savu iecienītāko mūzikas pieredzi.

Vienkārša savienojamība un Bluetooth iespējas

SRS-XV900 ļauj nekavējoties savienoties ar viedtālruni, izmantojot Bluetooth. Toties Party Connect funkcija, izmantojot Bluetooth®, ļauj savienot līdz pat 100 saderīgiem Sony audio produktiem ar iebūvētu Bluetooth, lai baudītu sinhronizētu skaņu un apgaismojumu, radot īpaši lielu ballīti. Turklāt skaļrunis ļauj pievienot un atskaņot mūziku, izmantojot USB savienojumu, kas ļauj arī uzlādēt viedtālruni, ja tas sāk izlādēties.

Ilgtspējībai ir nozīme

Sony produkti ir izstrādāti, lai nodrošinātu ne tikai augstākās kvalitātes skaņu, bet arī lai rūpētos par apkārtējo vidi. Sony izmanto pārstrādāto plastmasu SRS-XV900 modeļa priekšējos un aizmugurējos paneļos un iekšējās detaļās, atspoguļojot to, kā Sony cenšas samazināt savu produktu ietekmi uz vidi.

Jaunais SRS-XV900 modelis būs pieejams 2022. gada oktobrī. Modeļa aptuvenā cena būs ap 1000 eiro.

 
Visi komentāri
 
Po 23.septembris 2022 13:16
2 1 Atbildēt

Vārdu sakot dara visu, lai kkas skanētu.

Tikai piemirst pateikt, ka skanēs bezjēdzīgi...

Mega bass nozīmē, ka zemo basu toties nebūs necik.

Jā un tā arī nav ieviesta funkcija automātiskai teksta režīma noteikšanai - lai bass regulētos automātiski, mūzikai un runai pielāgoti daudz!

Vēl arī nepieciešama reklāmas atpazīšanas funkcija ar sekojošu pieklusinājumu vai pārslēgšanu uz citu avotu.

Slais 23.septembris 2022 21:52
1 1 Atbildēt

Ko?

Skaidrs ka šis ir sūds bumsīšanai un globāls craps utt., tik pat liels mēsls, kā visa kādreizējā radiotehnika, bet jautājums par šo!

1. Mega bass nozīmē, ka zemo basu toties nebūs necik.

2. Jā un tā arī nav ieviesta funkcija automātiskai teksta režīma noteikšanai - lai bass regulētos automātiski, mūzikai un runai pielāgoti daudz!

Tu ko hektoru salietojies?

Kontas tavs sviests nozīmē??

Po 24.septembris 2022 11:54
1 0 Atbildēt

Ja jau jautā, tad tomēr esi cilvēks. Tas labi.

Sony megabass nozīmē vien to, ka tiks izcelta 100 hz frekvence. Attiecīgi 50 hz būs ar līmeni mīnus 12db( ja otrās pakāpes filtrs) un 25 hz ar mīnus 24db. Tas nāks no pastūža, bet vēl jau skaļrunim ir savs rakturlīknes kritums...Tāds basa iestatījums vārgām kastēm liek izklausīties ( uz nepieredzējušu ausi, smadzeni) kaut cik skaļām un pie viena tās nepārslogo.

Man vajag lai izceļ tikai 25-40 hz, t.i.to frekvenci, kuru cilvēks jau dzird vārgāk. 50- 100 hz nevajag izcēlumu.

Tizli vai mazāk tizli ceļot basu, runa(it sevišķi jau vīrieša) izklausās nedabīgi (burkšķ), pilnīgi krīt uz nerviem, tāpēc gaidam, kurš nu tad pirmais ražotājs spēs automātiski basu pacēlumu atslēgt uz teksta brīdi.

Pats klausos Sony resīveri, kam papildus pieslēgts aktīvais Sub ar regulējamu cutoff frekvenci, tad gan sanāk cienījama skaņa mūzikai un arī runas brīdī nav nekas jāpārslēdz, jo burkšķa nav, skaņa ir tīra.

P.S. Ha, bet sub's gan kāreiz ir Radiotehnikas - tāds ar pasīvo membrānu un portiem reizē, baso vislabāk. Ir arī Yamaha 200 mm divbasinieks, nav tas, nemaz nerunājot par Sony 200mm vienbasiniekiem.

Latvietis 24.septembris 2022 3:04
1 0 Atbildēt

Manuprāt nav tur ko brīnīties.

Skaņas rezonanses frekvence basiniekam un kastei "RRR Radiotehnika" ideoloģijā ir zemāka, jā, upurējot jūtību, turklāt filtros tiek izmantotas arī spoles, kuras sony, peļņas kāres dzīti, nevar nemaz atļauties

(zemais bass 20 - 40 hz).

Nu tu gan viens slaist, puišel maišel, mācies tomēr cītīgāk skolā!

Slais 24.septembris 2022 3:30
0 1 Atbildēt

Es mācos pie tavas sievas ākst..

Zemais bass 20-4ohz aa ja?

Rrrs 4omīgais kaut kādu kropli izdvest bija spējīgs, bet joprojām nenormāls disbalanss, ne tur tavs zemais, ne augstais, šeit nav runa par kaut ko specifisku, šis sūda sony ir uz aķa, jā uz aķa karl!! Lai nobarotu to aizvesturisko radiotehniku ar tik mazu aķi tev nepietiktu, tadēļ tīri vēstures labad šis sony sūds ir ar “labāks” par tavu slapjo sapņu rrrniecēm…

Tur nav pat jāmācās karl, to var dzirdēt ar ausīm, ja vien savu dzirdin neesi jau pa*isis sūdus klausoties…

Pļurkt 24.septembris 2022 8:35
1 0 Atbildēt

Viens vienīgs "ūdens"! Ne viena cipara, frekvenču amplitūdas raksturlīkne, frekvenču diapazons, lineārie kropļi ... laikam kā jēdzieni rasta autoriem nav zinām!

Slais 25.septembris 2022 1:28
1 1 Atbildēt

Kādēļ mans komentārs izdzēsts?

Izskatā, ka kāds no iPauto grib dabūt bietē…

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti