Latvijā jauns «Jeep» markas dīleris 3

 
15.jūnijs 2011 0:01

AS Silberauto, automašīnu Jeep izplatītājs Baltijas valstīs, ir izvēlējies uzņēmumu "Autobrava" par savu partneri Latvijā un Lietuvā.

Saskaņā ar noslēgto līgumu "Autobrava" mazumtirdzniecības uzņēmumi ir ieguvuši pilntiesīga Jeep dīlera statusu un nodarbosies ar Jeep automašīnu tirdzniecību un Chrysler, Dodge un Jeep pēcpārdošanas apkalpošanu.

Peters Sergo, AS Silberauto valdes loceklis, komentē šo lēmumu: "Mēs esam pagodināti paziņot, ka esam noslēguši dīlera līgumus ar "Autobrava", kas ļoti veiksmīgi darbojas Latvijā un Lietuvā. Mēs esam noteikuši mērķi sasniegt 1% Jeep tirgus daļu Baltijas valstīs un esam pārliecināti, ka plānotā tīkla paplašināšana ir pietiekams pamats, lai to sasniegtu."

Renaldas Gineika, SIA Autobrava valdes loceklis: "Jeep ienākšana Fiat saimē ir sava veida atspoguļojums globālajai sinerģijai Fiat S.P.A. un Chrysler LLC starpā. Jauniegūtais Jeep dīlera status ir zināms izaicinājums, taču arīdzan lieliska iespēja paplašināt piedāvāto modeļu gammu, jo īpaši apvidus auto segmentā."

Lai arī tuvākie pāris mēneši būs zināms pārejas periods, kad notiks Fiat un Alfa Romeo dīlera centra Rīgā, G.Astras ielā 5 pārveidošana, jau šodien ir iespējams veikt jaunu Jeep automašīnu pasūtījumus.

 
Visi komentāri
 
283134. viesis 15.jūnijs 2011 10:29
0 0 Atbildēt

Loģiski, ja Crysler Eiropā ir ar FIAT, tad Autobrava kā FIAT dīleris būtu pelnījis būt ar par orģinālo Jeep un Crysler, Dodge dīleri.

283167. viesis 18.jūnijs 2011 20:07
0 0 Atbildēt

diezgan sen jau izmantoju viņu pakalpojumus, 2x vietējais dīleris mani izčakarēja, nospļāvos un braucu pie viņiem uz Klaipēdas filiāli, dzinu pie viņiem gan Jeep, gan MB, rezerves daļas, kas pie vietējiem jāgaida vismaz 2 nedēļas, pie viņiem ir pieejama nākošajā dienā...

Vienīgais, kur viņi kadrus atradīs...

283168. viesis 18.jūnijs 2011 20:09
0 0 Atbildēt

Pārstāv viņi gan MB, Jeep, Chrysler, Dodge, Mitsubishi...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti