MINI Ženēvas autoizstādē 2012

 
5.marts 2012 8:49

Seši modeļi un trīs jaunas pazīstamo tēmu interpretācijas ļauj MINI sveikt Starptautiskās Ženēvas autoizstādes apmeklētājus ar zīmola vēsturē nepieredzēti plašu modeļu klāstu.

Tādējādi izstādē, kas notiks no 8. līdz 18. martam, unikālais augstākās klases mazo automobiļu ražotājs pārliecināti demonstrēs savus turpmākās izaugsmes plānus 2012. gadam. Modeļu klāsta, kas tagad ietver kopā 41 versiju, jaunumi piedāvā klientiem vēl plašākas iespējas izbaudīt MINI raksturīgo stilu un nepārspējamo braukšanas prieku zīmola automobiļos, nezaudējot savu personisko stilu.

− Pasaules pirmizrādi Ženēvā piedzīvos MINI John Cooper Works Countryman, pirmais jaudīgais zīmola klāsta sportists, kas apvieno John Cooper Works braukšanas baudījumu ar ALL4 pilnpiedziņu. MINI John Cooper Works Countryman sirdī atrodas jauns četrcilindru dzinējs ar dalīto kanālu turbokompresoru, tiešo degvielas iesmidzināšanu un variējamu vārstu kontroli, kas nodrošina 160 kW/218 ZS. Standartaprīkojumā ir iekļauts aerodinamiskais komplekts, zemāka sporta balstiekārta, 18 collu vieglmetāla diski un ekskluzīvas dizaina iezīmes. Šis ir pirmais John Cooper Works modelis, kas papildaprīkojumā piedāvā arī sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

− Cita MINI pasaules pirmizrāde pievērš uzmanību pilnīgi jaunai koncepcijai, kas plāno piesaistīt jaunu mērķauditoriju. MINI Clubvan Concept iemieso augstākās klases maza automobiļa vīziju un uzlabotas pārvadāšanas iespējas darījumu un izklaides mērķiem. No sava priekšteča MINI Clubman tas izteiksmīgi atšķiras ar divvietīgo izkārtojumu, plašu bagāžas nodalījumu un necaurredzamajiem aizmugurējiem sānu logiem.

− Starptautiskās Ženēvas autoizstādes 2012 apmeklētājiem būs iespēja aplūkot arī trīs jaunas pazīstamu modeļu versijas. MINI Baker Street iemieso zīmola jauneklīgo, svaigo un inovatīvo stilu, kas diktē modi, savukārt MINI Bayswater galvenokārt izceļ sportisko spēju un MINI raksturīgo dinamisko vadāmību. Ap pēdējo trijnieka modeli, MINI Highgate Cabrio, virmo ekskluzivitātes aura un tas ataino modernu britu stila interpretāciju.

− MINI John Cooper Works Countryman pasaules pirmizrāde.
− • Sestais John Cooper Works modelis pašreizējā MINI klāstā, pirmais ar ALL4 pilnpiedziņu (standartaprīkojumā), tiks izlaists 2012. gada rudenī.
− • Jauns četrcilindru dzinējs ar dalīto kanālu turbokompresoru, degvielas tiešo iesmidzināšanu un variējamu vārstu kontroli, 1,6 litru darba tilpumu, 160 kW/218 ZS; maksimālais griezes moments: 280 Nm (ar Overboost: 300 Nm). Šis ir pirmais John Cooper Works modelis, kam papildaprīkojumā ir pieejama sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba.
− • Paātrinājums (0 līdz 100 km/h): 7,0 sek., maksimālais ātrums:
225 km/h (ar automātisko pārnesumkārbu: 223 km/h), degvielas patēriņš atbilstoši ES pārbaužu ciklam: 7,2 litri uz 100 km
(ar automātisko pārnesumkārbu: 8,0 litri), CO2 izmeši: 167 (187) g/km (provizoriskie dati).
− • Aerodinamiskais komplekts, sporta balstiekārta, sporta izplūdes sistēma, 18 collu vieglmetāla diski, DSC stabilitātes kontrole ar DTC – standartaprīkojums. Papildaprīkojumā pieejams kontrastējošs Chili Red jumta un ārējo atpakaļskata spoguļu korpusu krāsojums un 19 collu vieglmetāla diski.
− • Standartaprīkojums ietver sporta sēdekļus, sporta stūri un katram modelim raksturīgas vadības pogas un displejus.

− MINI Clubvan Concept pasaules pirmizrāde.
− • MINI Clubman balstīts konceptauto; inovatīva koncepcija par pārvadāšanas transportlīdzekli, kas veidots uz augstākās klases mazo automobiļu bāzes, plašas darījumu un izklaides iespējas, kas apvienotas ar MINI raksturīgo braukšanas prieku.
− • Divi sēdekļi, atsevišķs kravas nodalījums ar norobežojumu, necaurredzami aizmugurējie sānu logi, dalītas aizmugurējās durvis un Clubdoor transportlīdzekļa labajā pusē nodrošina ērtu kravas iekraušanu un izkraušanu.
− • Moderna, uz dzīvesstilu orientēta kompakta piegādes transportlīdzekļa koncepcijas interpretācija; Morris Mini Van priekštecis ir klasiskais Mini (1960); jauna komercsektora mērķauditorija; nepārspēts izcilas funkcionalitātes un MINI zīmola vienreizējā rakstura auras apvienojums ir neticami pievilcīgs.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Uz Dienvidu gaisa pārvada jau vairākas nedēļas atjaunots 70 km/h, Rīgas-Jūrmalas šoseja vēl 90 km/h (+ VIDEO) 6

iAuto.lv ir neizpratnē par to, kādēļ labos laika apstākļos uz Rīgas-Jūrmalas šosejas maksimālais atļautais ātrums joprojām ir tikai 90 kilometri stundā. Lasīt vairāk

 

Elektrokabeļu zagļu dēļ traucēta vilcienu satiksme Vācijas rietumos 3

Elektrokabeļu zagļi aizvadītajā naktī paralizēja vilcienu satiksmi Vācijas rietumos. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti