51% aptaujāto rīdzinieku vērtē pozitīvi gājējiem paredzēto ielu infrastruktūras kvalitāti

 
23.augusts 2012 9:00

Vairāk nekā puse aptaujāto rīdzinieku vērtē pozitīvi gājējiem paredzēto ielu infrastruktūras (ietves, ceļi, gājēju pārejas u.tml.) kvalitāti pilsētā, kas ir par 15% vairāk salīdzinot ar identiska pētījuma datiem, kas tika veikts 2010.gada vasarā.

Savukārt 34% rīdzinieku ir apmierināti ar transportlīdzekļiem paredzēto ielu infrastruktūras (ielu segums, luksofori, norādes u.tml.) kvalitāti pilsētā, 2010.gada vasarā veiktās aptaujas rezultāti liecināja, ka ar transporta ielu infrastruktūru apmierināti ir 32% rīdzinieku.

Kā iepriekš tika ziņots, šogad Rīgas ielu infrastruktūras attīstībai un uzlabošanai tiek tērēti gandrīz 30 miljoni latu, no kuriem 10 miljoni tiek ieguldīti ietvju, ielu, pārvadu un tiltu uzturēšanai.

Šī gada būvniecības sezonā rekonstrukcijas darbi tiek veikti Hermaņa ielā, Vāveres ielā, Kārļa Ulmaņa gatvē, Vienības gatvē, Komētas ielā, Ziemeļblāzmas ielā, tāpat norit Dienvidu tilta II kārtas papilddarbi, Dienvidu tilta III kārta un Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielas satiksmes mezgla rekonstrukcija.

Savukārt seguma atjaunošana tiek veikta Graudu ielā, Kalnciema ielā, Apuzes ielā, Antenas ielā, Imantas 16. līnijā, Tērbatas ielā, Līvānu ielā, Jēkabpils ielā, Mazā Krasta ielā, Kr.Valdemāra ielā, Tilta ielā, Ieriķu ielā, Stirnu ielā un Skuju ielā.

Šogad izbūvēta arī jauna iela - Akadēmiķa Mstislava Keldiša iela posmā no Ulbrokas ielas līdz Lubānas ielai.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 27

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti