BMW 4.sērijas kupeja visā godībā (+ foto)

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 6.jūnijs 2013 12:27

Gada sākumā Detroitas motoršovā prezentētā BMW 4.sērijas kupeja pie markas dīleriem nonāks šā gada oktobrī, tomēr vācu prese jau tagad publicējusi sērijveida modeļa attēlus, kas iegūti kādā reklāmas pasākumā ASV.

Tieši tāpat kā Audi, kas sadalīja A4 modeļu grupu, kupeju un kabrioletu novirzot uz jauno A5 saimi, izrīkojās arī BMW: 3.sērijā paliek sedans un universāls, bet kupejas un kabrioleta modifikācijas turpmāk būs pazīstami kā BMW 4.Series Coupe un Cabrio.


4.sērija ceļu pie pircējiem sāk ar kupeju (oktobris), novembrī tai sekos kabriolets, bet tālākā nākotnē modeļu saimi papildinās četrdurvju kupeja Gran Coupe.


Jau agrāk tika minēts, ka 4.Series Coupe tiks aprīkota tikai ar jaudīgākajiem motoriem (vismaz 220 ZS) no 3.sērijas un pie dīleriem maksās, sākot no 33 500 eiro. Ražotāja piedāvājumā būs arī jaudīgā M modifikācija.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 7

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 5

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 2

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti