Labs izpūtējs – tas nav sīkums! 63

 
8.decembris 2003 0:00

Automobilis sastāv no daudzām detaļām un mezgliem. Par daudziem no tiem mēs zinām daudz, bet par citiem zinām krietni mazāk. Latvijā jau 12 gadus darbojas firma, kas par auto izpūtējiem zina gandrīz visu – tā ir firma NOVUM.

novum2.jpg
Šīs firmas vadītājs ir ieguvis augstāko tehnisko izglītību, kura tiek izmantota projektējot un izgatavojot automobiļu izpūtēju sistēmas. Firma NOVUM nepiedāvā uzstādīt slavenu ražotāju izpūtējus – šeit var saņemt tikai pašražotas sistēmas vai to sastāvdaļas. Daudziem šķiet, ka izpūtējs neko nemaina – varbūt tikai skaņu, bet tā nemaz nav. Arī izpūtējs ir viens no svarīgiem mezgliem dzinēja darbības efektivitātes uzlabošanai – tas ļauj dzinējam pareizi “(iz)elpot”.

NOVUM izgatavos auto izplūdes sistēmas katram auto modelim individuāli. Ja vēlēsieties, auto izpūtējs būs klusāks, skaļāks vai pilnīgi sportisks. Izpūtēji var tikt izgatavoti gan vieglajiem, mikroautobusiem, gan arī sporta un tūninga automobiļiem. Šeit varat pasūtīt izgatavot un uzstādīt kaut vai tikai vienu no izplūdes sistēmas posmiem. Ja jūsu mašīnai ir sabojāts tikai viens posms, NOVUM speciālisti izdomās un izgatavos jaunu nepieciešamo posmu, kā arī droši savienos to ar uzstādītajiem izplūdes mezgliem.

novum3.jpg
Firmas stiprā puse – izplūdes sistēmas posmu savienojumi. Tie ir izturīgāki par oriģinālajiem, tos pat izmanto autosportā. Tas nozīmē, ka izpūtējs nekad nenolūzīs. Patiesībā garantijas ir lielas – NOVUM garantē izpūtēja nevainojamu darbību 2 gadus. Prakse rāda, ka NOVUM izpūtēji darbojas 3 līdz 4 gadus.

Bieži vien gadās tā, ka konkrētā auto modeļa izpūtējs, kurš jāmaina, ir jāpasūta un jāgaida vairākas nedēļas. Tad jums jādodas uz NOVUM. Šeit tas tiks izgatavots daudz ātrāk un arī cenas būs līdzvērtīgas. Parasti jauns auto izpūtējs tiek izgatavots un uzstādīts 2-3 stundu, maksimums vienas dienas laikā – no rīta atbraucat, vakarā saņemat auto ar jaunu izpūtēju.

novum4.jpg
NOVUM sadarbojas arī ar sportistiem. Šim nolūkam speciālisti ir izstrādājuši savu izplūdes sistēmu, kas visu laiku tiek pilnveidota. Arī nestandarta izpūtēji ir šīs firmas saldais ēdiens. Jums tikai vajag vēlēties un izpūtējs būs tieši tāds. Jebkuras sarežģītības izplūdes sistēmas izgatavošana un uzstādīšana ir tieši tas, ko dara NOVUMā.

Ja jums nepieciešams jauns izpūtējs, vai kāds no posmiem, ja vēlaties uzstādīt profesionāli izgatavotu “zirnekli”, ja jūsu auto izpūtējs ir sarežģīts vai specifisks – laipni lūdzam firmā NOVUM! Pirms doties uz servisu, lūdzam zvanīt – tālr. 67545085 vai 29212665.

novum1.jpg
(c) www.janaseta.lv

Firma NOVUM: Brīvības gatve 445a.
E-pasts: novum@apollo.lv
www.novum.lv

Reklāmas raksts.

 
63 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
107587. viesis 7.decembris 2003 22:19
1 0 Atbildēt

tur dargi...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti