Audi A6 - 6 soda punkti par agresivitāti*... 118

 
31.augusts 2004 0:02

Daudzie Audi markas piekritēji beidzot ir saņēmuši balvu par pacietīgo jaunā "Audi A6" modeļa gaidīšanu. Šī ir jau trešā A6 paaudze, kas kopš jūnija pieejama arī Latvijā.



Pirmais kontakts

Audi A6 fotogaleriju apskatiet šeit »»
Saņemot testējamā auto atslēgas un mašīnas dokumentus, devos uz stāvvietu - pie A6. Īsti neapskatot auto no ārpuses (gan jau paspēšu!), kāpu tik iekšā. Salons - vareni plašs. Paskatoties atpakaļ, šķiet, tas nav sedans, bet gan hečbeks - tik plašs... Pēdējie brīdinājumi par to, ka šis eksemplārs ir "nežēlīgs", kaut arī dīzelis (3.0 TDI) - un varu doties ceļā.



Protams, man vēl radās jautājums par auto drošību, jo savās rokās redzu tikai oriģinālo atslēgu, kas apvienota ar pulti. Kur ir papildus kāda no pretaizdzīšanas sistēmām, kas parasti tiek uzstādītas? Nē, viss kārtībā, mani nomierina - Audi A6 īpašnieki var pilnībā uzticēties oriģinālajai sistēmai. To pat akceptē apdrošinātāji. Tātad - droši.



Apskatot auto no ārpuses, uzreiz var pamanīt, ka daudzus dizaina elementus jaunajam A6 Audi dizaineri nolēmuši aizņemties no koncepta Nuvolari Quattro, kas demonstrēts publikai jau 2003. gada Ženēvas autosalonā un toreiz izraisīja lielu žurnālistu interesi. Lielā radiatora reste, kas atgādina gandrīz gadsimtu vecus sporta automobiļus - Auto Union - uzsver neatlaidīgo mašīnas raksturu. Īsāk sakot, skaistulis.



Sausie skaitļi runā par to, ka cīņā ar konkurentiem par vienu no galvenajiem trumpjiem ir kļuvis mašīnas izmērs, kas pozitīvi ietekmē auto noturību uz ceļa. Auto kļuvis par 120mm garāks un par 45mm platāks, riteņu bāze pagarinājusies par 83mm, bet pats auto kļuvis par 12mm augstāks. Pateicoties šādiem izmēriem, dzinēju ir izdevies novirzīt tuvāk mašīnas centram, kas stipri ietekmējis auto vadāmību - stabilitāti uz ceļa.



Jaunais Audi A6 līkumos un virāžās ir kļuvis daudz paklausīgāks. Piekares "cietība" (sporta piekare konkrētajam modelim) ļauj pietiekami komfortabli pārvietoties gan pa Rīgas ielām, gan grants ceļiem (to gan mēs daudz nemēģinājām). Dinamika šim auto ir tiešām pārliecinoša. Līdz 100 km/h ātrumam 3.0 TDi versija var ieskrieties 7,3 sekundēs.



Dzinēja maksimālais griezes moments ir 450Nm, kas tiek sasniegts jau pie 1400 (!) apgriezieniem minūtē, kas ir "nedaudz" virs brīvgaitas. No sākuma bija grūti apzināties, ka auto "cēliens" ir iespējams pie jebkuriem apgriezieniem. Vienkārši - sporta sedans. Jā, ar šādu mašīnu viegli kļūt "agresīvam". Pat pārāk viegli...

Drošības labad vēlreiz pārlasu jauno Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu* - par agresīvu braukšanu pienākas seši (!!!) soda punkti.



A6 interjers izveidots Audi flagmaņa A8 stilā. Pats interesantākais - centrālā konsole ar lielu informācijas paneli, kas apkalpo MMI multimēdiju sistēmu. Bāzes komplektācijā tai ir monohroms 6,5" displejs, bet var pasūtīt arī 7" krāsainu monitoru. Mūsu testa mašīnai bija otrais - krāsains displejs ar GPS sistēmu.



Galveno funkciju vadība ir ļoti vienkārši saprotama - bez instrukcijas ar to tikām galā pilnībā nepilnas stundas laikā, bet jau pievakarē to varēja vadīt nepievēršot uzmanību displejam. Tā kā šī multimēdiju sistēma skanēja "aizdomīgi labi", kaut Audi centrā mums apgalvoja, ka šī ir nākusi oriģināla (rūpnīcas), devāmies pie audio speciālistiem, lai uzzinātu viņu viedokli par šīs mašīnas audio sistēmas kvalitāti.

Speciālista viedoklis
Un tā, iekārtojoties ērtāk, mana labā roka pieskārās centrālajam džoistikam, multimēdiju sistēmas centrālajai vadības pultij, kas informē par visu, kas notiek. Papildus informācijas svarīgākā daļa dublējas arī mērinstrumentu paneļa lodziņā, kas ļoti svarīgi (satiksmes drošība). Mana sistēmas apguve notika gandrīz acumirklī - tik saprotami un intuitīvi viss izveidots. Skatīties uz "vadības pogām" nācās tikai pirmās piecas minūtes, pēc tam visas operācijas varēja veikt "neskatoties", pēc taustes.

... un tagad pats svarīgākais - kā tad tas viss skan? Ieliekam testa disku, kas ierakstīts tādās studijās kā: Shefield, Telarc, Reference Recordings ... un uz laiku atslēdzamies... Pēc pirmajiem akordiem pārņem pretrunīgas sajūtas. Tas tāpēc, ka pierasts, ka rūpnīcā uzstādītās audio sistēmas nekad nav atšķīrušās ar labu audio kvalitāti. Pirmā doma: "neticu savām ausīm!...", "tas nevar būt!...", "nu beidzot!..." utt. Neticīgu sāku pārskriet visus diska trekus, meklējot atbildi uz jautājumu: "varbūt es kļūdos? varbūt man izklausījās?"

Nē! Ieklausoties šajā burvju skanējumā ar savu izlutināto un uztrenēto dzirdi, bauda ar katru sekundi palielinājās. Šos iespaidus nav iespējams aprakstīt! A6 uzstādītā audiosistēma skanēja tik patiesi un reālistiski, tā tika galā ar pašiem sarežgītākajiem momentiem jebkurā mūzikas žanrā. Es atklāju priekš sevis vēl jaunas un jaunas skaņas un sīkumus skaņdarbos, kurus, šķita, pārzināju pilnībā. Klausoties klasikas darbus, likās, ka atrodos nevis automašīnā, bet gan zālē, kurā šis ieraksts ir noticis. Katrs orķestra instruments bija tik labi izšķirams no kopskaņas, ka to nevar aprakstīt.

Bet skaņas režīms "tikai vadītājam" spējīgs pārsteigt ar dzirdēto jebkuru - tik kvalitatīva skaņa! Aizver acis - un Tu vairs neesi mašīnā...

Tādā garā var vēl ilgi uzskaitīt tos pārliecinošos iespaidus, kurus es ieguvu noklausoties Audi A6 oriģinālās audiosistēmas skanējumā. Īsāk - šī sistēma skan!

Nobeigumā: es, Dmitrijs Zaharovs - kā profesionāls autoaudio un multimēdiju sistēmu uzstādītājs, vairākkārtējs starptautisku autoskaņu sacensību uzvarētājs, Krievijas 2001. gada čempions, starptautiskas klases tiesnesis, ar sērām paziņoju: ja tas tā turpināsies, mēs paliksim bez darba! Audi audiosistēma skan tik pašpietiekami, ka tai nav vajadzīgi papildinājumi. Grūti iedomāties, kā tad jāskan tai BOSE audiosistēmai ar 16 skaļruņiem, kas pieejama kā papildaprīkojums? Ja man to izdosies dzirdēt, noteikti dalīšos iespaidos ar jums.


Audi A6 fotogaleriju apskatiet šeit »»
Salonā (arī aizmugurējiem pasažieriem) ir tik daudz vietas, ka A6 spēj kandidēt uz korporatīvā auto lomu - auto "ar vadītāju". Interesanta ir elektriskā rokasbremze, kas iedarbināma ar slēdzi, kas atrodas ierastās "roķenes" vietā. Pamēģinājām to izmantot arī ekstrēmā veidā - kustībā. Izrādās, šai rokasbremzei ir arī ABS :)

Pasažieru komfortu nodrošina klimata kontrole ar papildus deflektoriem aizmugurējās statnēs. Ādas salons papildināts ar riekstkoka elementiem, priekšējie sēdekļi - ar apsildi un elektriski regulējami. Papildus var uzstādīt arī aizmugurējo sēdekļu apsildi.



Audi A6 bāzes versija ir tik pilnīgi nokomplektēta, ka "opciju" saraksts ietver sevī tikai dažas pozīcijas. Īpašu uzmanību izpelnījās sistēma "Advanced Key". Tā ir distances atslēgu nolasīšanas sistēma, kas ļauj iedarbināt dzinēju ar viena taustiņa palīdzību - ja vien tuvumā (kaut kabatā) atrodas auto atslēgas.

Arī daudzfunkcionālā ādas stūre, gan kā opcija, ir aprīkota ar ātruma pārslēgšanas taustiņiem. Agrāk šāda iespēja bija tikai "S sērijas" automobiļiem.




Jaunais Audi A6 īsumā:
- Izmēri: garums (L) 4,92 m; platums (W) 1,86 m; augstums 1,46 m; riteņu bāze 2,84 m (+83 mm)
- Plašāks salons un sēdvietas visiem pasažieriem
- Jaudīgi TDI un benzīna dzinēji
- Jaunums: 4,2 V8 ar 246 kW (335 Zs), 420 Nm
- Jaunums: 3,2 V6 FSI ar 188 kW (255 Zs), 330 Nm
- Jaunums: 2,4 V6 ar 130 kW (177 Zs), 230 Nm
- Jaunums: 3,0 TDI V6 ar 165 kW (225 Zs), 450 Nm
- Jaunums: 2,0 TDI ar 103 kW (140 Zs), 320 Nm
- Manuālā sešu pārnesumu ātrumkārba vai sešu pārnesumu tiptronic, vai multitronic automātiskā transmisija
- Priekšējo riteņu piedziņa vai visu četru riteņu quattro pastāvīgā piedziņa
- Audi dinamiskās balstiekārtas 4 sviru priekšējā piekare un pašregulējošo trapecveida sviru aizmugures piekare priekšpiedziņas un quattro modeļiem
- Adaptīvā gaisa atsperojuma piekare (papildaprīkojums no 2005.gada)
- Servotronic stūres iekārta, kas darbojas atkarībā no automobiļa ātruma (standarta komplektācijā)
- Augstas lietderības bremžu sistēma ar elektronisku bremžu atbalstu
- Elektromehāniska rokas bremze EPB (standarta komplektācija)
- Riepu gaisa spiediena kontroles sistēma (papildaprīkojums)
- Jaunums: adaptīvie gaismas staru leņķu lukturi ar Ksenona plus un tuvajām gaismām (papildaprīkojums)
- Pēc radara principa izveidotā adaptīvā kruīzkontroles iekārta (papildaprīkojums no 2005.gada)
- Gaismas un lietus sensors (standarta komplektācija)
- Multi Media Interface MMI basic ar monohromatisku ekrānu (standarta kompl.)
- Jaunas paaudzes atslēga ar piekļuves un autorizācijas sistēmu
- Jaunas paaudzes stūre: (ādas stūre standarta komplektācijā)
- Automātiskā gaisa kondicionēšanas iekārta
- BOSE Surround Sound iekārta, DVD navigācijas iekārta (papildaprīkojums)
- Divu pakāpju priekšējo drošības spilvenu aktivizēšana, sānu galvas drošības spilveni, papildus sānu drošības spilveni un aktīvie priekšējo sēdekļu galvas balsti (standarta komplektācija)



Paldies AUDI salonam par piešķirto automobili.

E.Biele, iAuto redaktors

______
* - Ja domā par jauno Audi A6, noteikti ieskaties šeit »»



audi-tests
 
Visi komentāri
 
137894. viesis 31.augusts 2004 0:13
0 0 Atbildēt

Nu krasotaa .

Bet BOSE mussikas kvalitaate arii beidzot liidz Djimkam ir ''aizgaajusi'' , pirms 10 gadiem vinju nebija iespeejams paarliecinaat , tad vis ,kas nebija Nakamichi ,bilo goljimo jeb pochtji goljimo .

137895. viesis 31.augusts 2004 0:17
0 0 Atbildēt

ei nost! photoshopaa taisiitas bildes! ei nost! :D:D:D

137897. viesis 31.augusts 2004 0:19
0 0 Atbildēt

Speciālista koments reāli piedūra! Ko pīpējam?:D

137898. viesis 31.augusts 2004 0:21
0 0 Atbildēt

resp., jo samonteetas labaak ka dazhos Latvijas zhurnalos...

137899. viesis 31.augusts 2004 0:23
0 0 Atbildēt

Gjimka nepiipee , vinsh apdulinaas ar car mussik .

137900. viesis 31.augusts 2004 0:25
0 0 Atbildēt

Gandrīz izdevies

137903. viesis 31.augusts 2004 0:38
0 0 Atbildēt

Tīri intereses pēc: kam radās ideja par šāda veida bildēm? :o) Kaut ko tādu redzu pirmo reizi, it īpaši pie tik prestiža auto 'testa'...

137904. viesis 31.augusts 2004 0:39
0 0 Atbildēt

p.s Par pašu auto ir gandrīz 2x mazāk, kā eksperta viedoklis par stereo :)

137905. viesis 31.augusts 2004 0:40
0 0 Atbildēt

Nu jaaaaa. Ja nav 5 Ls iebraukshanai Vecriigaa, tad bildiites pasham jaamontee. Paskatiijos, ka arii taads v/n IAUTO arii neeksistee. Varbuut diski arii pieziimeeti? :D

137906. viesis 31.augusts 2004 0:46
0 0 Atbildēt

man šķiet pietiekami gaumīgi iemontēts. /fiksis/

137907. viesis 31.augusts 2004 0:47
0 0 Atbildēt

eu redaktor, tu nejuudzies? :D

kaada vella peec ir samonteetas bildes ar vecriigas fonu? tu vispaar to auto testeeji jeb vienkarshi saliki bildes no interneta un samonteetaas?

praatinj naac maajaas..... :D

137908. viesis 31.augusts 2004 0:55
0 0 Atbildēt

Kas vainas vecrīgai?

137909. viesis 31.augusts 2004 1:05
0 0 Atbildēt

Fiksi - nav runa par montaazhas kvalitaati. Runa ir par to vai taa sheit bija nepiecieshama. Prikolu lapaa var likt bildi, kur savu gjiimi esi ieliimeejis starp Oskara pasniegshas ceremonijas pirmaa rindaa seedoshajiem, bet ne konkreetaa testaa par konkreetu auto. Tagad tas izskataas LEETI. Tas taapat kaa pievienot celojuma aprakstu ar bildeem no vietaa, kur patiesiibaa neesi bijis...

Redaktors 31.augusts 2004 1:10
0 0 Atbildēt

Hmm. Izskatās, ka daži (pat ļoti daži) ir pārsteigti, ka auto redzams Vecrīgā. Man tas nešķiet lēti un ar Oskara ceremoniju te nav nekāda sakara. Un "ceļojumā" ar šo auto esmu bijis... Tā kā Tavām bažām, kuras Tu izsaki 100% gadījumos, kad sāc kaut ko komentēt (padomā par to!), nav pamata :)

Vecrīgas fons tikai izceļ šo auto, kas tiešām ir ļoti prestižs modelis.

137911. viesis 31.augusts 2004 1:21
0 0 Atbildēt

Redaktor, Tu varbuut meegini iestaastiit, ka atteelaa redzamais ir autentisks. Come on! Vecriiga nav Daugavpils, tachu vareeji pats tur iebraukt un smukas bildes sataisiit. Gruut, daargi vai kaa?

Un Oskara ceremonija bija saliidzinaajums, ja kaads nesaprata.

Redaktors 31.augusts 2004 1:23
0 0 Atbildēt

Yakuza! Tu būtu daudz priecīgāks (laimīgāks), ja auto būtu iebraucis Vecrīgā, pludmalē, uz kāda mola un citās līdzīgās vietās? Smieklīgi, ja Tev tas ir galvenais. Nu padomā taču vienreiz, pirms kaut ko raksti!

137913. viesis 31.augusts 2004 1:24
0 0 Atbildēt

Negribu kasiities, bet man liekas jociigi, ka tiek pieliktas samonteetas bildes. Auto tachu vieglaak nofotografeet, nekaa pavadiit paaris stundas (varbuut kaadam aatraak) pie datora liekot kopaa divus atteelus. Vaitad taa nav? Un ja nu citaadi nevar, tad jau var iztikt ar preses atteeliem. Vismaz nebuuutu jauklausaas "komentaari" no gudrinieku puses.

ps. piedod, bet man tomeer atgaadina edzulja bmw photoshopa tuuningu mazliet :))

pps. piedod tu arii edzuli.

137914. viesis 31.augusts 2004 1:34
0 0 Atbildēt

Redaktor, laikam atkal nesaprati. Man vienalga, kur tas A6 bildeets, kaut garaazhaa, bet lai bildes buutu autentiskas. Sliktaakajaa gadiijumaa vareeja arii aizlaapiities kaut vai ar shearer mineetajaam preses bildeem.

Es nesaprotu. Ja reiz iedomaajies A6 piemeerotiibu Vecriigaa, tad kaapeec tur neaizbrauci un nesabildeeji, bet gan aprobezhojies ar neveiklu un aciimredzamu montaazhu, kas vizuaali "neliimeejas kopaa". Saprastu ja to Audi A6 iedomaajies kaa kosmisko auto un uzmontee bildes kur tas redzams uz Marsa, jo reali tadu skatu nobildeet nevar. Vot tad jaa. Bet Vecriiga ir rokas stiepiena attaalumaa - brauc un knipsee. Atvainojos par saliidzinaajumu, bet tas ir taapat kaa guleet gultaa un no slinkuma paspert triis solus liidz tualetei, IZTEELOTIES ka esi tualetee un turpat gultaa pachurat :)

137915. viesis 31.augusts 2004 1:48
0 0 Atbildēt

> TDI [?] 31.08.2004 00:13

nuuu.. BOSE vel nav aizgajusi vinsh to velas dzirdet :)

137916. viesis 31.augusts 2004 1:49
0 0 Atbildēt

>Yakuza [?] 31.08.2004 01:34

JA NAV KO TEIKT - PAKLUSE! :)

137917. viesis 31.augusts 2004 1:55
0 0 Atbildēt

Robchik, kaa redzi tad to arii daru, jo par "bla bla bla" liimena tekstu neko arii nesaku, jo nav veerts :) Bildes gan reeaali iepeera :)

137921. viesis 31.augusts 2004 8:01
0 0 Atbildēt

miegs uzreiz pārgāja apskatoties bildes:) tā turpināt un iauto apmeklēšu jau kā humora lapu :)

137922. viesis 31.augusts 2004 8:17
0 0 Atbildēt

Veel pietruuka viena skaista bilde, kur Audis lido izplatiijumaa un fonaa Saturns un zvaigznes....... :)

ash romantiski sanaaca.

137923. viesis 31.augusts 2004 8:39
0 0 Atbildēt

Drošība A6...

Izkāpjot un aizslēdzot durvis ar pulti, ieslēdzas drošības sistēma. Vai pēc tam var atslēgt verķim durvis vai bagāžas vāku ar atslēgu? Ja var, kas atslēgšanas brīdī notiek ar drošības sistēmu?

137925. viesis 31.augusts 2004 8:39
0 0 Atbildēt

Njaa, shitaadas bildes jau nu gan te nevajadzeeja baazt, sachakaree visu aprakstu un rodas aizdomas ka redaktors A6 pa gabalu tik redzeejis :)

137929. viesis 31.augusts 2004 8:48
0 0 Atbildēt

Izskatās ka visās šajās bildēs, kas ir itkā fotogrāfētas Rīgā A6 ir ielikts ar kompja palīdzību, nevis dzīvē nofotogrāfēts!!! :( Bet nu autiņš foršs. Visu cieņu AUDI!

137930. viesis 31.augusts 2004 8:55
0 0 Atbildēt

Nu sliktaku reklamrakstu laikam neesmu redzejis, it seviski sadala par audioaprikojumu. Un tas bildes......tik slikti montetu kolazu ari neesmu redzejis. Nez vai zurnalistika ari pieskir "avenes". Sis raksts nu butu reals pretendents.

137933. viesis 31.augusts 2004 8:57
0 0 Atbildēt

Apraksts par auto, kas tik driiz nebuus pieejams vidusmeera iAuto lietotaajam, ir pat loti interesants, bet nu taas fotomontaazhas... Brrrr... Vienkaarsi pretiigas... :( Tad jau labaak likt bildes, kas sakasiitas web`aa, nekaa sitaadas briesmas.

Prozit!

137935. viesis 31.augusts 2004 8:59
0 0 Atbildēt

pāris lietas, kas man krita acīs, kad es pirmo reizi iepazinos ar jaunajo a6: salīdzinoši mazā pieeja motoram un attiecīgi platie spārni (gaumīgi), radio tipa grozāmās klimatkontroles pogas (jocīgi), ieprogrammējami auto ātruma kontroles režīmi (praktiski) un vēl - auto servisa telpās darbojās bez piespiedu nosūcēja, absolūti nekādas smakas vai smoga (ekoloģiski)...

137936. viesis 31.augusts 2004 9:02
0 0 Atbildēt

Labs auto biezajiem, kā vienmēr klasisks taču ne priekš tautas. Aprakstam nav ne vainas, ņemot vērā ka tuvāko 10 gadu laikā iepējas pārbaudīt rakstīto nebūs ticēšu uz vārda.

137937. viesis 31.augusts 2004 9:05
0 0 Atbildēt

Nez kāpēc mani nemaz nepārliecina Redaktora teiktais, ka viņš ar šo auto ir bijis "ceļojumā". Pasēdējis iekšā un pagrozījis kloķīšus? - to gan! Bet braucis? Nē! Ne raksts, ja to par rakstu var nosaukt, ne bildes to neapliecina. Cilvēks, kurš patiesi būtu ar šo auto braucis, būtu uzrakstījis vairāk, nekā dažas dežūrfrāzes no reklāmas bukletiem ar sausiem skaitļiem bez emocijām. Tāpat nebūtu bijis jāmontē bildes, kuras varētu sabildēt kaudzēm, gan Rīgas ielās, gan zaļā pļavā!

137940. viesis 31.augusts 2004 9:10
0 0 Atbildēt

rEDAKTORAM.

Bēdīgi, ja montē bildes.... Auto labs, bet tev pee...

137943. viesis 31.augusts 2004 9:13
0 0 Atbildēt

kaadam diletantam sagribeejas ar Photoshop parotaties :PPP

Bilde pilniigi suudiigi salikta + veel prieksheejaa riepa izskata kaa nolaista :DDD

137944. viesis 31.augusts 2004 9:13
0 0 Atbildēt

Vecrīgas fons jau ir labi, bet šitā montētas bildes baigi durās acīs un maitā visu iespaidu.

137945. viesis 31.augusts 2004 9:18
0 0 Atbildēt

Auto patieshaam izdevies, tikai interesanti, cik ilgi turpinaasies shii izpleshanaaas, izstiepshanaas un paaugstinaashanaas? Ar katru paaudzi gabariiti palielinaas, driiz joslas uz celjiem kljuus pa shauru.

p.s. Paaraak uzkriitosha slavinaashana rakstaa juutama. Par audiosisteemas aprakstu smaids man liidz auseem :D

137951. viesis 31.augusts 2004 9:37
0 0 Atbildēt

njaa ... taas bildes ir galiigi garaam ... shoreiz RED, tu esi ieshaavis auzaas .... Buutu njeemis savu OLYMPUS un bildeejis uz nebeedu ...

Izlasi un saliidzini rakstu par A6 kas bija TVNetā un bildes ar saliidzini ... manupreet vinjiem nav vecriigaa bildes, bet taapat ir labas :)

un vispaar - tajaa numuraa kr ir virsuu IAUTO, tur ir D burts :)

137953. viesis 31.augusts 2004 9:46
0 0 Atbildēt

Jā, man ar rodas tāds smīns, lasot eksperta viedokli par audiosistēmu, jo standartā ir tikai 4 skaļruņu sistēma.

Info audi.lv: "Unikāla A6 priekšrocība konkurentu priekšā ir Multi Media Interface “MMI basic”, ko veido ne tikai 6,5 collu ekrāns, bet arī pilnībā integrētais radio ar CD atskaņotāju un četriem skaļruņiem."

:D

137954. viesis 31.augusts 2004 9:47
0 0 Atbildēt

izskataas ka taas bildes kur audi ir Latvijaa ir ar fotoshopu monteetas iekshaa un reaali ar audiku braukts nemaz nau...

137956. viesis 31.augusts 2004 9:51
0 0 Atbildēt

ak beerni beerni. juus shaada auto diez vai tuvaakajaa laikaa pat seedeet dabuusiet, kur nu veel braukt. taadeelj arii skauzh, ka Audi dod autinjus iauto vizinaties he he

137957. viesis 31.augusts 2004 9:54
0 0 Atbildēt

Teevs Tev taisniiba par visiem 100% , bet beerni jau tagad saak intereseeties ar ko braukt peec 10 gadiem .

137958. viesis 31.augusts 2004 9:54
0 0 Atbildēt

Photoshopa taisiitaas bildes nu taa rullee nu taa rulle!!!!

Juus dzheki kaut kur speciaali maaciijaaties kaa uzlikt auto neparaleeli celjam???

mana maasa peec 3 nedeeljam straadaajot ar photoshopu maacreeja labaak par jums uztaisiit kolaazhu!

Kauns IAUTO KAUNS

137960. viesis 31.augusts 2004 9:58
0 0 Atbildēt

Taisniiba Yakuza:

Tiek testeets magakruts un vareni daargs auto, kam vienas dienas apdroshinaashana un degviela celjam liidz vecriigai ir 5X daargaaka par tiem 5Ls, kas tika ieekonomeeti, lai iebrauktu un nofotografeetu. Ja pashi nabagi, paprasiet AUDI vecjhiem pieciiti nosponsoreet, citaadi nez vai vinji priecaajas par tik leetu reklaamu.

Tieshaam djosha!

137962. viesis 31.augusts 2004 10:02
0 0 Atbildēt

> viesis (IeM) 31.08.2004 09:02

ja jums butu iespeja izkert visus tos zaglishus kas tere Tautas naudu tad varetu but ka tas sanak daudz atrak.

137964. viesis 31.augusts 2004 10:12
0 0 Atbildēt

Laikam uzinstalēšu attiecīgo softu un iešu pavizināties ar Lamborghini vai kādu citu sapņu auto. Protams, ir jauki virtuāli piepildīt kādu sapni, bet šoreiz tas ir īpaši neprofesionāli. Nez ko tas Audi salons par šito domā?

137965. viesis 31.augusts 2004 10:16
0 0 Atbildēt

>Vincents [?] 31.08.2004 09:46

ja es pareizi atceros tad taja AUDI bija BASE PLUS paskaties uzmanigak cik tur ir skalruni un tad muldi .

137968. viesis 31.augusts 2004 10:19
0 0 Atbildēt

muuuuuaaaaaaaaaaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

bildes taisiitas kolaazhas tehnikaa?

izgriezhot audi no kataloga i liimeejot uz vecriigas atklaatneem :D

vai, vai.... sirsniigi :))))

137969. viesis 31.augusts 2004 10:21
0 0 Atbildēt

>subaru [?] 31.08.2004 09:37

Salidzinajumam TVNETa ?

Tu ir AHTUNGS aprakstits brt shi ir pavisam cita mashina :)

137970. viesis 31.augusts 2004 10:23
0 0 Atbildēt

Šo iAuto testu laikam veicis Aivars750E38, ļoti līdzīgs rakstīšanas stils. :) :) :)

137971. viesis 31.augusts 2004 10:27
0 0 Atbildēt

subaru [?] 31.08.2004 09:37

-

Tu laikam domāji, nevis tvnet, bet auto delfi.. :)

137973. viesis 31.augusts 2004 10:33
0 0 Atbildēt

šoreiz piekrītu viesim (IeM) - šis nav auto latviešu tautai. Drīzāk, to varētu nosaukt par auto TAUTAS apzadzējiem - ar godīgu darbu Valsts dienestā Latvijas apstākļos tādu nenopirkt tuvāko 10 gadu laikā. Arī godīgam komersantam, kurš maksā valstij nodokļus un samērīgs algas saviem darbiniekiem - pie tāda auto netikt. Domāju, ka šeit perspektīvā pavērtos lielisks darbalauks 120 gab. KNAB darbiniekiem, kuri kopā ar VID speciālistiem varētu pārbaudīt katra jaunā A6 pircēja dosjē.

137983. viesis 31.augusts 2004 11:09
0 0 Atbildēt

pIZD3cs .. redaktor.. seenes neesi paareedies :DD ? muah cirks kautkaads

137984. viesis 31.augusts 2004 11:10
0 0 Atbildēt

Es taadu vakar redzeeju braucam pa Kr.Barona ielu!latvija rullee!

137985. viesis 31.augusts 2004 11:13
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis

lai sāk ar mazumiņu un pārbauda tos, kas raxta labas atsauksmes par dārgām mašīnām, tie visi taču ir potenciāli valsts apzadzēji. ļaunums ir jācēr saknē.

bet vēl postenis ar KNAB darbiniekiem ir jānoliek pie Plazo Italia, Ženēva pulksteņu veikala, kā arī pie Jūrmalas caurlaižu punkta.

137990. viesis 31.augusts 2004 11:27
0 0 Atbildēt

Par tiem, kas šādu auto īpašniekos un potenciālajos īpašniekos meklē noziedziniekus.

Jūs esat līdz nemaņai skaudīgi. Personīgi pazīstu cilvēkus, kas pilnīgi godīgi, izmantojot jaunās tehnoloģijas ir tiekuši pie turības, kas tiem ļautu braukt pat ar ko šikāku un ticu, ka tādu ir daudz. Ja jūs domājat, ka jūsu komentāri par ļaudīm, kas brauca ar jauniem vidējās klases auto par 50 un vairāk eur ir ļoti apsprātīgi, tad kļūdaties. Sēdiet vien savās izsēdētajās darbvietās ar konstanto algu mēnesī un turpiniet skaudīgi noraudzīties veiksmīgos uzņēmējos.

Veiksmi!

137991. viesis 31.augusts 2004 11:30
0 0 Atbildēt

"jaunais" A6 ieksh LV jau sen nav nekas jaunas, man pie daudzstaavenes viens taac jau ~ pusgadu ik pa briidim staav.

Un Redaktoram sabiedriskais fuj par taam monteetajaam bildeem. Nedz tas izcelj sho auto, nedz arii paraada kaada profesionalitaati bilzju apstraadee.

Taadu mulkjiibu vietaa buutu labaak ieteicis atrast piemeeram iespeeju pirbaukt pie Saules akmens (tur kur neredzaas rmeontdarbi) vai pie Latvijas Bankas Vecriigaa, vai arii pie taas Depozitaarija eekas , vai kas tas tur Paardaugavaa bija.

Buutu zoliids/moderns auto pie zoliidas/modernas iestaades.

Galiigi laikam nav stila izjuutas.

137993. viesis 31.augusts 2004 11:47
0 0 Atbildēt

Jāaa...

Nu tas nav stils "uzmeistarot" fonu šādā veidā!

LĒTI ! ! !

P.S. Sanāk bezmaz vai antireklāma tādam auto :-)

137994. viesis 31.augusts 2004 11:54
0 0 Atbildēt

jā, reāli ierēcu par bildēm:))))

137997. viesis 31.augusts 2004 12:13
0 0 Atbildēt

Bildes ir griiva tiesham reala antireklaama, un ko Dima tur ir sarakstijis, tiesham izklausas ka ir sapipeejies, vai atkal kaut kads feiks ????? Jauzvana jauzprasa :)))))

137998. viesis 31.augusts 2004 12:14
0 0 Atbildēt

bildes ar Vecrīgu samontētas vāji! vienā Audi vispār lido pa gaisu (tajā - kas pie beigām), otrā cauri stikliem nav redzams, kas ir autiņam aizmugurē...

138003. viesis 31.augusts 2004 12:48
0 0 Atbildēt

bildes - pilniigs sviests... jaabriinaas ka audi diileris dod testeet auto shaadiem cilveekiem...

un Redaktor, tu to olimpus fochuku taapat vien vadaa liidz? patieshaam nevareeji kaadu bildi uztaisiit?

Audi - +10

raksts - 0

taisiitaas bildes - -10

138005. viesis 31.augusts 2004 12:55
0 0 Atbildēt

Gh, gh, tikai tagad "testa" lejaa pamaniiju Olympus reklaamu. Domaaju, ka arii taas reklaamdeveejam ir par ko dusmoties. Puse bilzhu ir preses atteeli, kam nav nekaada sakara ar to fotiku, otra puse ir monteetas un tikai vienu redzu, kas tieshaam buutu pashu bildeeta.

138006. viesis 31.augusts 2004 12:58
0 0 Atbildēt

Yakuza , ko tu tur smirdi , nepatīk , neskaties.

138008. viesis 31.augusts 2004 13:04
0 0 Atbildēt

Dekster, nesaac ar mani kasiities. Ja Tev taas bildes patiik, nu noceert kulacinjaa. Tu laikam esi viens no tiem "iauto fanu kluba" biedriem, kas lien Redaktoram...

138010. viesis 31.augusts 2004 13:17
0 0 Atbildēt

Ja raksts vēl bija ciešams (tikai dēļ aprakstītās mašīnas), tad bildes ir zem katras kritikas... :( Lētuma kalngals!

138012. viesis 31.augusts 2004 13:28
0 0 Atbildēt

nē nu tā montāža ir vienkārši smieklīga un amatieriska. kā var par tādu auto šitā ņirgāties. kaut kāds lētais rakstelis

138014. viesis 31.augusts 2004 13:32
0 0 Atbildēt

Tādi montāžas brīnumi! :) Uh! Daudz pīpēts, ja dabūja tikai pieRīgas zālītē nofotogrāfēt 4 bildes.

138015. viesis 31.augusts 2004 13:41
0 0 Atbildēt

Vai fotošopu arī Audi salons piesķīra?

138017. viesis 31.augusts 2004 13:48
0 0 Atbildēt

nu,beidzat lamaaties! neredzat,ka redaktors tikko saacis apguut photoshop,a palieliities ar sasniegumiem ta nav kam? nekas,peec gadiem 5 vinsh taadas fotomontaazhas taisiis...;))) aafrikas dzunglju viduu audi a6,a apkaart krokodoiilji,blondiines,un pashaa centraa - vinsh! :)

138018. viesis 31.augusts 2004 13:58
0 0 Atbildēt

haaaaaaaa........beidzot kau kas uzjautrinosh.......nez ko AUTO RIGA doma par shito teatri!?:)

138020. viesis 31.augusts 2004 14:02
0 0 Atbildēt

Draco, labs! Pat ne cepums, bet gan prjanniks jaapieshkjir :D

138022. viesis 31.augusts 2004 14:12
0 0 Atbildēt

nu, moins - montaaza ! Kaut ko tik smiekliigu un bezgaumiigu es negaidiiju rakstaa par auto karali - Audi A6 !!!

138023. viesis 31.augusts 2004 14:15
0 0 Atbildēt

labi,smerdeļi,ko jūst te muldat? ciki no jums to audi var reāli pacelt? kāda publika, tāda reklāma, tā teikt.

138024. viesis 31.augusts 2004 14:16
0 0 Atbildēt

shausmu lietas.

mashinu sacelshanaas!! masu sazinjas lidzeklji saak atteelot viltus realitaati. glabjas kas var!

138025. viesis 31.augusts 2004 14:18
0 0 Atbildēt

jaunais virsraksts:

"AUDI A6 - 6 soda punkti par nemaakuliigu kolaazhu"

138030. viesis 31.augusts 2004 14:43
0 0 Atbildēt

žurnālistikas pērle 2004! Auto Rīga vajadzētu atvainoties visiem šadu auto īpašniekiem personīgi.

138032. viesis 31.augusts 2004 15:06
0 0 Atbildēt

ljoti aizraujoshas KOMBINEETAAS bildes :D

138034. viesis 31.augusts 2004 15:20
0 0 Atbildēt

nu jaa varbuut arii bija auto delfos .. iisti neatceros vairs :)

138039. viesis 31.augusts 2004 15:48
0 0 Atbildēt

suni rej, bet karavana... :)

138042. viesis 31.augusts 2004 15:58
0 0 Atbildēt

Nu bildes ir kriminaalas.. Kaada jeega monteet, ja cilveeks paskataas un padomaa, ka shaads auto nav Riigaa/Latvijaa uz celja sastopams. Ja nofochee autinju Latvijas dabaa, pi kaada raxturiiga objekta - cita lieta. Savaadaka taas bildes ar murgainiem Vaacu numuriem - nu lai vaacijaa brauc, bet pei mums vajag ar muusu numuriem, muusu dabu utt.

Un lai buutu smuka bilde nav obligaati uz molu, vai pludmali jaabrauc

138043. viesis 31.augusts 2004 16:05
0 0 Atbildēt

Ko Jūs visi tām fotolietām esat šoreiz uzkrituši? Man godīgi sakot, pilnīgi vienalga, kādā fonā šis auto nolikts. Dabīgā vai mākslīgā fonā - tam nevarētu būt īpašas nozīmes. Sliktāk būtu tad, ja "fonā" auto būtu bijis novietots uz Brīvības pieminekļa paaugstinājuma vai uz Saeimas kāpnēm. Tikpat kā nav lasāmi viedokļi un domas par pašu auto kā tādu, kaut vai salīzinošā aspektā ar konkurentiem : pēdējā laidiena e- klases mersi un 500-sērijas BMW, kuri Latvijā jau ir "pārbaudīti".

138047. viesis 31.augusts 2004 16:24
0 0 Atbildēt

To: IkdienasViesis [?] 31.08.2004 16:05

Nu ja buutu uz saeimas kaapneem, briiviibas piemineklja vai marsa, tad buutu jeega no montaazhas, bet tagad pat es piekritiishu Yakuzam, ka izskataas stulbi.

Padoms bilzhu autoram - naakamreiz pameegjini vismaz atrast bildes, kur eenas kriit vienaa virzienaa, sanaaks nedaudz ticamaak...

Veel gribeetu redaktoram ieteikt padomaat par shaadu aspektu, ja jau rakstaa par AUDI var atljauties shaadas kolaazhas, tad kur garantija, ka naakoshreiz netiks CP mashiina ielipinaata staavam krustojuma viduu vai kaads 5-iits pieziimeets policista rokaa. Domaaju, ka shiis bildes diskriminee portaalu un liek apshaubiit arii citu fotograafiju autentiskumu. Taapeec ieteiktu redaktoram atvainoties par sho gadiijumu un vairaak taa nedariit, vai vismaz zem shaadaam bildeem taa arii parakstiit, ka montaazha...

138049. viesis 31.augusts 2004 16:37
0 0 Atbildēt

Personīgi man neskauž, katrs grozās kā māk. Bet kā var nopelnīt ģodīgi miljonus 10 gadu laikā tiešām nezinu.

138052. viesis 31.augusts 2004 16:51
0 0 Atbildēt

nja....cik nu mana pieredze raada,nekaadu atvainoshanos juus nesagaidiisit. tiksiet pasuutiiti uz to pashu vietu visdriizaak :)))

138053. viesis 31.augusts 2004 16:52
0 0 Atbildēt

aha, draco, tu drosivien kaa pirmais

138057. viesis 31.augusts 2004 17:10
0 0 Atbildēt

droshi vien. lai kaa arii buutu,cik esmu nooveerojis, redaktors savas kljuudas neatziist. es neko nesaku,nav viegli atziit,ka nav bijusi taisniiba...bet nu tomeer mosh tad vajag algot kaadu cilveeku,kas straadaas tai sia par redaktoru,un buus korekts? ;)

138059. viesis 31.augusts 2004 17:53
0 0 Atbildēt

piekritu draco

bet nu ja esi savarijis sudus, tad tie ari jaizstrebj. nav jau vairs nekaads ziidainis, ka var taisiit mulkiibas.

138070. viesis 31.augusts 2004 21:10
0 0 Atbildēt

ar interesi sāku lasīt rakstu, taču tālāk par pirmo montēto bildi netiku... man nepatīk, ja mani uzskata par idiotu.

138071. viesis 31.augusts 2004 21:12
0 0 Atbildēt

nu vai tad tiesam bildes nevar uztaisit nevis montet ar kaut kadu leto programmu??????

138073. viesis 31.augusts 2004 21:42
0 0 Atbildēt

> raimondo [?] 31.08.2004 16:24

tu tiesham esi tik stulbs ka neredzi ka ta ir moteta bilde ?

veikala perkot zekes gadijuma neprasi lietoshanas instrukciju ? :)

138075. viesis 31.augusts 2004 21:46
0 0 Atbildēt

Bildes isteniba bija bet nejaushi nospiedas "delete" vai "formate"

raksts jau uzrakstits kadu laiku atpakal apnika gaidi kartejo iespeju foto sesijai :(

Redaktors 31.augusts 2004 21:50
0 0 Atbildēt

Lai tie nabadziņi, kam Vecrīga traucē, varētu izlasīt līdz galam, montētās bildes ir aizkomentētas... Uz veselību!

138077. viesis 31.augusts 2004 21:54
0 0 Atbildēt

> SPORCMEN [?] 31.08.2004 12:13

nu ka uzzvaniji Dimam ?

ko jaunu uzinaji ?

138078. viesis 31.augusts 2004 22:49
0 0 Atbildēt

Ikdienas viesi, jauns A6 reti kuram ir pa kabatai, bet 46 gadus vecs peec shiem 46 gadiem jau daudz lielaakam skaitam cilveeku buus pieejams. Ja man buutu jaaizveelas njemtu ar mazaako 2,0 litru diizeljmotoru.

127.0.0.1 212.93.97.204

Nokia3510/1.0 (3.37)

138079. viesis 31.augusts 2004 22:53
0 0 Atbildēt

Vai dieninj, es gribeeju teikt 4 liidz 6 gadus vecs peec 4 liidz 6 gadiem... Nezin kaapeec WAP neparaada manis rakstiitaas pieturziimes.

127.0.0.1 212.93.97.204

Nokia3510/1.0 (3.37)

138085. viesis 1.septembris 2004 2:17
0 0 Atbildēt

To: Robchiks [?] 31.08.2004 21:42

Un kas tu tāds būtu, lai atļautos mani saukt par stulbu???

Jeb varbūt Tu esi SHITā šedevra autors....

138086. viesis 1.septembris 2004 2:21
0 0 Atbildēt

To: Redaktors [?] 31.08.2004 21:50

Ak Tu nabadziņš....

Tauta nenovērtēja "mākslu" un tagad tā vietā lai pieklājīgi atvainotos, dzēšam visu ārā un tēlojam apbižoto...

;)

Nu nekas, tas jau priekš Tevis ir normāli...

138088. viesis 1.septembris 2004 6:09
0 0 Atbildēt

piekritiisju komentiem,ja jau pabija tavaas rokaas tad vaidzeeja prasties un salikt SAVAS BILDES.un raksts taads bla bla...leetucis - gribu teikt ka ne tevis tapis- juutami rakstiijusi cita...

Elmaar taa pa laikam jaamaina domas vienam par otru-un atkal njemsi ljaunaa komentu,,bet nu man PO

Audi daargs un labs-tik tautas apzadzeejiem un tavs raksts leets...kaaa nu labi neteiksju kaa!

138089. viesis 1.septembris 2004 6:10
0 0 Atbildēt

ups PIEDO cita...nu Robcjik talants ar leetuma garsju!

138108. viesis 1.septembris 2004 8:58
0 0 Atbildēt

nu,ko es teicu? :)) jaaiet par paregji straadaat...;) kaut gan viens otrs te ir paaraak jau nu viegli prognozeejams :)

138124. viesis 1.septembris 2004 9:32
0 0 Atbildēt

Robchiks [?] 31.08.2004 10:02

A bet vai Tu pats visus nodoklīšus maksā? :)

138135. viesis 1.septembris 2004 9:57
0 0 Atbildēt

> raimondo [?] 01.09.2004 02:17

nu izradas tu vel lasit nemaki ... :)

pabeidz skolu tad parunasim :)

138137. viesis 1.septembris 2004 10:00
0 0 Atbildēt

> Zigulists [?] 01.09.2004 09:32

Es savus nodoklishus maksaju

bet butu priecigaks

ja to daritu mans jaunais darba devejs.

138138. viesis 1.septembris 2004 10:02
0 0 Atbildēt

> ursis [?] 01.09.2004 06:10

Kad nakosho reizi alinju dzersim ar shashliku ? :)

138142. viesis 1.septembris 2004 10:21
0 0 Atbildēt

Robchiks [?] 01.09.2004 09:57

....

Nu nu, ko vēl uzrakstīsi. Tā tadad es esmu stulbenis, kurš neprot lasīt un nav pabeidzis skolu....

Un visi shie apvainojumi birst tāpēc, ka es aizvainoju Tavu lielo ego, jo uzrakstīju taisnību, ko jūs abi ar Elmāru savā paštaisnumā neesiet spējīgi atzīt, tagad vienīgais ar ko Tu esi spējīgs atbildēt ir personīgie apvainojumi...

Sorry, bet man nav ne mazākās vēlēšanās turpināt diskusiju ar oponentu, kurš ir spējīgs vienīgi uz rupjībām...

138148. viesis 1.septembris 2004 10:38
0 0 Atbildēt

> raimondo [?] 01.09.2004 10:21

11. septembris vecumnieku pagasts sikaka info Rally zona

atbrauc un tad parunasim normali. nav verts te lekties vienam uz otru :) turklat ja mes runajam par dazhadam lietam.

138153. viesis 1.septembris 2004 10:53
0 0 Atbildēt

Nu re kaads ir labojies un savu braakji aizvietojis ar orgjinaalo Audi bilzju kolekciju. Pavisam cits skats un arii raksts vairs neliekas tik leets, kaut saturiski nau mainiijies.

P.S. Ir paaris bildes no kuraam raksta autors vai Redaktors vareetu maaciities, piemeeram kaa taas pie Prada veikala tajaa galerijaa. Latvijaa tak ar var atrast liidziigas vietas, kuraas gan auto gan fons izskatas saderiigi.

138181. viesis 1.septembris 2004 13:18
0 0 Atbildēt

Redzēju to auto nu nekas īpašs. Dizaina vienkārši nav, kā jau visiem vācu auto. izskatās vairāk pēc feislifta. Par gaitu utt nespriedīšu jo neesmu mēģinājis, cerams ka komforta un ērtību ziņā būs sasniegts Japāņu līmenis, citādi iepriekšējie AUDI ievērojami atpalika. Nu bet cena cena

138190. viesis 1.septembris 2004 13:52
0 0 Atbildēt

vienkaars ilabs auto,bet tomeer bembji ir labaaki!!!!!!

138193. viesis 1.septembris 2004 14:27
0 0 Atbildēt

viesis 01.09.2004 13:18

Ko tu tur muldi par Audi un japāņu auto salīdzinājumiem. Atradis , ar ko salīdzināt , normālu un labu auto (Audi) ar kaut kādu širpotrebu no Japānas. Grabuļi tie japāņi.

138198. viesis 1.septembris 2004 14:48
0 0 Atbildēt

Pievienojos deksteram attiecībā uz minēto viesi. Vācu mašīnas salīdzināt ar japāņu - tas ir stulbums. Lielā dusma pret japāņu auto man radās vakar, kad augstskolas kolēģe laipni uzaicināja iekāpt savas 94.mazdas 626 aizmugurējā benķī . Man, ar savu augumu 190, to izdevās izdarīt ar LIELY piepūli ! Pats biju pārsteigts, jo no ārpuses ši mazda izskatās paliels auto. Līdzīga situācija reiz jau bija ar 98.gada Honda Civik, kurā ietikt pakaļējā sēdeklī var tikai ar zināmu piepūli. Piebildīšu, ka "iesvempties" salīdzinoši mazākā audi 80, bmw-300 auto ir daudz vieglāk. Mondeo aizmugurē vispār ir tik daudz vietas, ka basketboliste Semjonova varētu apsēsties bez problēmām...

138225. viesis 1.septembris 2004 19:35
0 0 Atbildēt

To IkdienasViesis: Nu par Semjonovu Tu zagnūl, zegnūl vecīt...:)

Moš vēl Saboni blakus, tas jau būtu interesantāk :)

Māris

138230. viesis 1.septembris 2004 22:59
0 0 Atbildēt

ehz, nokaveeju, neredzeeju taas vecrigias bildes eh.. kad buus atpakal taas bildes :D

138232. viesis 1.septembris 2004 23:37
0 0 Atbildēt

Jaa, Ikdienas viesis tieshaam ,,zagnul,, . Lai gan es izveelos 1993.gada VWvento VR6 ar automaatisko aatrumkaarbu un klimatkontroli, gada laikaa nobraucot 19 tuukst. km un par benziinu izteereejot 773 latu, tomeer par japaanju mashiinaam skeptiski neizsakos. No 90.gadu saakuma modeljiem man patiik Mazda323F un Mazda626.

127.0.0.1 212.93.97.204

Nokia3510/1.0 (3.37)

138245. viesis 2.septembris 2004 8:09
0 0 Atbildēt

ROBCHIK a bet doma laba :) un pareiza :) skat ka kaut ko nesadomaajam! :) driiz jau jaasaskrienas..Baaldonee...

139266. viesis 9.septembris 2004 14:45
0 0 Atbildēt

BMW 3.0D tomer ieliek uzraviena ;)

140728. viesis 21.septembris 2004 16:20
0 0 Atbildēt

Loši esat runāju tikai par komfortu, kas Japāņiem ir daudz labākā līmenī, ja ko tādu gribi vācu kastei tad krietni jāpārmaksā. Un visi pričendāļi ir savās vietās, nevis kā vāciešiem. Varbūt dažreiz ir sliktāki apdares materiāli. Arī izturībā vāci atpaliek, kaut gan ja detaļas pērkat šrotos, tad so to pat laikam varat atrast un iznāk lētāk

142927. viesis 7.oktobris 2004 20:03
0 0 Atbildēt

Vis jau labi, cik cilv;eku ,tik viedokļu. DELFI par audio sistēmu raksta piezemētēk. :)

173912. viesis 29.jūlijs 2005 3:17
0 0 Atbildēt

******* bildes laba audi

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti