Liepājā atkal smaga autoavārija (+ foto) 13

 
24.aprīlis 2006 8:16

22. aprīlī ap 19:30 uz Ūliha un Robežu ielu krustojuma notika kārtējā autoavārija, kad kāda 20 gadus veca autovadītāja dēļ, kas bija bez autovadītāja tiesībām, bija jācieš citiem cilvēkiem.

Šoreiz pa Robežu ielu braucošā ''Opel Omega Caravan'' saskrējās ar pa Ūliha ielu braucošo "Mercedes Sprinter", kā rezultātā autobuss apgāzās un ietriecās Robežu ielas 13 nama namā. Šoreiz līdz ar mašīnu dzelžiem, diemžēl, cieta arī cilvēki.



Pēc negadījuma uz slimnīcu tika nogādāts 1954.gadā dzimis vīrietis un 1963.gadā dzimusī sieviete, kura ievietota reanimācijas nodaļā. Arī mikroautobusa vadītājs 1959.gadā dzimušais vīrietis pēc avārijas nogādāts slimnīcā. Savukārt kādam 1960.gadā dzimušajam vīrietim sniegta palīdzība uz vietas. Cietis arī opeļa vadītājs.



Robežu ielas 13 namam, kuru taranēja mikroautobuss, sagrauta ārsiena. Istabā apgāzušās arī mēbeles un bojāta iedzīve. Par laimi, tur pat pie sienas gultiņā gulošais bērns savainojumus nav guvis.



Notikuma vietā sniegt palīdzību cietušajiem bija ieradušās divas neatliekamās medicīniskās palīdzības automašīnas, savukārt glābšanas dienesta vīri ieradās, lai novērstu vēl lielāku nelaimi, proti, no automašīnām lija ārā degviela un eļļa. Maģistrālo Ūliha ielu noslēdzai valsts policijas darbinieki.

Jāatgādina, ka tieši uz šī krustojuma autoavārijas notiek visai bieži. Lūk, vairāki negadījumi uz šī krustojuma:

2005. gada 5. decembrī

2005. gada 28. aprīlī

2004. gada 7. septembrī

Tas, ka pie tām pamatā ir vainīgi paši neuzmanīgie vadītāji, protams nav retums. Taču zinot, cik noslogota un bīstama ir Ūliha iela, pamatīgs akmens (patiesībā liels un smirdošs) jāmet Liepājas pašvaldības dārziņā, jo tā nedara pilnīgi neko, lai uzlabotu drošību uz šīs ielas. Iesākumam pietiktu ar gājēju barjeru uzstādīšanu, dzīvāko krustojumu apgādāšanu ar luksoforiem, spoguļu uzstādīšanu utt. Nekas no tā nav darīts. Nav ņemti vērā arī pašu autovadītāju un iedzīvotāju ieteikumi un lūgumi. Par bīstamo situāciju krustojumā ir rakstījuši gan šo nelaimju liecinieki, gan paši pakārtējo namu iedzīvotāji (Lasīt te).

Vai šī nelaime liks domes amatpersonām padomāt par liepājnieku drošību, vai nē, rādīs laiks...

Foto: Aigars P.
 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
199008. viesis 24.aprīlis 2006 12:23
1 0 Atbildēt

a kaapeec nekur nefigureeja neviens 86taa gadaa dzimis autovadiitaajs?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti