- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Volx rakstīja: Jaunākās ziņas no El Rijādas - Maskavas biržas cenas kolapss. Lkm Tramps būs kko piedraudējis
x.com/nexta_tv/status/1891848951692751320?t=GtGNs3A2hiVBUPLnqCTDNg&s=19
Insaideri ziņo, ka krievu naftu nogāzīs. Acīmredzot krievi lēni domā www.moscowtimes.ru/2025/02/18/bolshaya-semerka-nachala-gotovit-uzhestochenie-neftyanih-sanktsii-protiv-rossii-posle-peregovorov-lavrova-irubio-vsaudovskoi-aravii-a155639
Heh, tiko Tramps esot ieviesis 25% tarifu ES.
Tagad esam zem sankcijām, bet krievi nē. Tie pārdos alumīniju ![]()
Protams,ka alumīnijs būs tas No.1.Skaidrs ,ka no krieva daudzko pirks (tāpat kā visu šo apssankcionēto laiku). Bet NAV nekur tāda precedenta visā plašajā passaulē, ka VISĀM precēm būtu noteikta vienāda ievedmuitas likme! Tas ir tāds (kārtējais,tīšais,apzinātais) izrāvums no tā dēvētā "konteksta".Viņa tas (pagaidām sarunvalodas, nevis oficiālas tarifugrāmatas) izteikums "automašīnām un citiem ES produktiem" idejiski atšķiras no (klikšķukrājēju iedomātā) "automašīnām un visiem ES produktiem".
Pašlaik eiropā ASV mašīnām ir 10% ievedmuita, un tas reāli IR "gudro" europopu ļoti attapīgs izgudrojums.Viņi "domāja", ka varēs visu passauli indēt ar savām VW skandalizētajām atgāzēm un itin neko "pretim" nesaņemt.Un turpināt cerēt, ka amerikāņi konstanti pieturēs savus 2,5%.
Latvejiešu izmanīgie hlopci būt turpinājuši izpirkt ASV ražojuma lietotos (nolietotos) autohlamus, ja ne šī te nulltajos gados izveiktā "euroreforma" ar ievedmuitu, motortilpum nodokli un plus vēl sākotnēji samudžināto eurosertifikāciju pēc 2k gada ražotajiem hlamiem.
UN- neviens "nerunā" par TO, ka ASV katrs lohs joprojām drīkst bez ievedmuitas ievest ķīniešu preces līdz pat 800usd vērtībai.Līdzīgi kā europpā,kur massveidā darbojas ķiniešu i-veikali, taču ievedmuitu jāmaksā ir tikai no 150eur vērtības.Reti kurš "privātais" šādu pirkuma summu pārsniedz,un sīkie passūtījumi muitas nodokļa izteiksmē ienes apaļu Pigu. Pat pvn-s no pirmā ievedamās preces vērtības centa tika te ieviests tikai pirms dažiem gadiem.
Ne velti tie ķīnieši ir sev izstrādājuši "Valsts attīstības" plānu tuvākajiem 900 gadiem, atšķirībā no vienas otras euro brīnumvalsts.Plus vel lai tik kāds pamēģina kko "nepildīt" ;p