Tuvojas kārtējais automobiļu Mercedes-Benz salidojums! (+ VIDEO) 3

 
Agnese Petere | 5.septembris 2019 9:47

Jau 14.gadu pēc kārtas, šogad 14.septembrī, Latvijas Mercedes-Benz klubs ielūdz visus automobiļa markas Mercedes-Benz cienītājus uz gada lielāko pasākumu “Luxury of Mercedes-Benz Coupes”!

Šis ir starptautisks pasākums, uz kuru viesi parasti ierodas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas un Baltkrievijas. Kopsummā pulcējot līdz 200 automobiļa Mercedes-Benz markas cienītājus!

Pasākums tiks atklāts sestdien 14. septembrī sporta kompleksā 333, kur jau no 9.00 rīta sāksies pasākuma dalībnieku reģistrācija un tam sekos veiklības braucieni un DRAG-RACE sporta kompleksa 333 Lielajā trasē. Pilnpiedziņas auto brauks off-road trasē, kā arī pasākuma dalībniekiem būs iespēja izmēģināt savu veiklību “parkojoties” ar driftahalles elektro tricekliem! SIA “Domenikss” prezentēs Mercedes-Benz AMG GT 4-durvju kupeju.

Pēc sportiskām aktivitātēm plkst.12.30 visi Mercedes-Benz automobiļi stāsies kolonnas braucienam uz Jaunmoku pili, kur pasākuma dalībniekus sagaidīs unikāli stāsti, ekskursijas un Sarkanā paklāja šovs. Pasākuma vadītājs Jaunmoku pilī – Dāvis Valdnieks!

Pasākuma neatņemama sastāvdaļa ir Sarkanā paklāja šovs, kurā katram dalībniekam, neatkarīgi no sava Mercedes-Benz modeļa, ir iespēja izbraukt uz sarkanā paklāja, prezentēt savu auto un tikt nominētam uz balvām kategorijās pasākuma TOP-5 labākā kupeja un TOP-10 labākais Mercedes-Benz. Tāpat, uz sarkanā paklāja notiks cīņa arī citās nominācijās, kurās balvas ir sarūpējuši mūs atbalstītāji un sadarbības partneri.

Tradicionāli, pasākumā netiek aizmirsts par bērniem un tas ir ideāli piemērots ģimenes izbraucienam. Bērniem būs iespēja izklaidēties piepūšamajās atrakcijās, piedalīties zīmēšanas konkursos kā arī tikt pie vērtīgām balvām.

Šogad mūs atbalsta SIA “Domenikss”, MBFLatvia, sporta komplekss “333”, Jaunmoku pils, SIA “Circle K Latvia”, iAuto, 418.lv, Caviar House, driftahalle.lv, SIA “Užavas alus”, Richard Solomodenko.

Lai reģistrētos pasākumam aizpildi anketu un pievienojies zvaigznēm!

 
Visi komentāri
 
Dimeccc 5.septembris 2019 21:09
2 1 Atbildēt

Где анкета? ????

MBClub 6.septembris 2019 7:59
3 1 Atbildēt

Vairāk informācijas par pasākumu un anketa ir pieejama te - forum.mbclub.lv/viewtopic.php?f=88&t=12492

Mercedes-Benz 9.septembris 2019 8:09
1 0 Atbildēt

Šogad piedalīšos jau 5.reizi! Super pasākums!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī?

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti