Policists-fotoradara uzraugs uzbrūk motociklistam (+ video) 71

 
iAuto | 16.jūlijs 2017 15:17

Video autors "Zizis" uzskaita pārkāpumus, kādus pieļāvis policijas darbinieks, kas 2.maijā pieskatīja pārvietojamo fotoradaru Garkalnē.

Un tie ir:

1) bija noparkojies neatļautā vietā

2) uzbruka, sita

3) kad motociklists bija nokritis četrāpus, atrāva ķiveres stikliņu un sapūta gāzi sejā

4) nozaga telefonu, mēģināja izdzēst safilmētos failus

5) atteicās izsaukt ātro palīdzību

6) uz doto brīdi mēģina safabricēt pret video autoru lietu par nepakļaušanos

Par šīs lietas turpinājumu lasi iAuto rakstā:

 
Visi komentāri
 
s 16.jūlijs 2017 16:12
60 29 Atbildēt

Tādam policista kungam derētu dabūt paraugprāvu ar reālu cietumsodu. Kā arī psihiatra novērtējumu, vai tik nelīdzsvarots cilvēks drīkst vadīt transporta līdzekli.

iAuto 17.jūlijs 2017 14:58
1 0 Atbildēt

Mēs pajautājām par šo konflikta situāciju Valsts policijai un te ir viņu atbilde - www.iauto.lv/pie-stures/po...-uzraugu-video

viencexperc 16.jūlijs 2017 16:14
44 46 Atbildēt

Nākošreiz, aicinu Zizim un citiem nepārkāpt CSN paredzēto ātruma limitu, tad nevajadzēs iet kašķēties.

Pat šajā video redzams, ka operators līda filmēt automašīnu un tās pasažieri, kā arī to ievietoja internetā. tas ir rupjš fizisko personas datu aizsardzības likuma pārkāpums.

kaarlisk 16.jūlijs 2017 23:44
4 1 Atbildēt

Filmēt (izņemot bērnus) nav pārkāpums. Publicēt ir.

KillerMiller 17.jūlijs 2017 11:19
2 1 Atbildēt

Publicēt izdarītus likumpārkāpumus nav nekāds noziegums. Tādi tiek publicēti pat no policijas novērošanas kamerām.

Nav saprotams, kam tur varēja nepakļauties, Kaut kāda persona privātās drēbēs, nekādas dienesta apliecības, netrafarētā auto. Turklāt veic likumpārkāpumus. Novieto automašīnu neatļautā vietā, uzbrūk - izturas huligāniski

asd 16.jūlijs 2017 16:20
2 7 Atbildēt

Nafig tie radari vajadzīgi. Tikai ASV un citās tādās valstīs mēģina nokāst naudu no miermīlīga ātruma mīļa. Krievijā neviens sodus par to neliek. Un radaru nav.

viencexperc 16.jūlijs 2017 16:27
54 40 Atbildēt

Tā jau ir mūsu pajoliņu un pakalpiņu sabiedrībā. Tagad viens idiņš pelnīti dabūja pa muti, un mēģina teikt, ka gaja mierīgi garām, bet uzraugs viņam uzbruka. Un citi idiņi skries bļaut - jā, kāds gan riebeklis tas uzraugs.

Jā. Japiekrīt, ka uzraugs rīkojās neprofesionāli. Kā, sagrābjot telegonu, nevarēja izdzēst materiālu? Tas bija nobloķēts? Tad vajadzēja izjaukt un savākt atmiņas karti un iznīcināt cieto disku.

s 16.jūlijs 2017 16:43
13 17 Atbildēt

Idiņš te esi tikai tu, "expert".

Rollicists 16.jūlijs 2017 21:42
13 1 Atbildēt

Par ātruma pārkāpumu pienākas sods. Un tas nav varedarbīgs.

Valsats amatpersonai nav tiesību uz personas datu aizsardzību pildot dienesta pienākumus. Palasi likumdošanu, kuru tagad citē. Veicot darba pienākumus policists nav PRIVĀTpersona, bet gan amatpersona. Attiecīgi, jebkuras valsts amatpersonas ar likumu atļauts bez saskaņošanas filmēt, ierakstīt, utt.

Tu tagad mācīsi psihopātu slēpt pierādījumus? Arī tas ir likumpārkāpums.

GB12 16.jūlijs 2017 23:21
9 0 Atbildēt

Palasīt var likumus, nevis likumdošanu :D

he 17.jūlijs 2017 1:20
0 1 Atbildēt

vai tik tu pats neesi viens no tiem kas.......ēdi banānu......un algu tev makšā nodokļu maksātāji! tādu situāciju (divdomīgu),redzēju arī pie radaru sagiem,kuri visu dienu tur guļ!......saprastu ja bāba būtu blakām........

s 16.jūlijs 2017 16:37
24 8 Atbildēt

Sabiedriskā vietā filmēt cilvēkus ir atļauts. Bijuši vairāki Eiropas Cilvēktiesību tiesu nolēmumi par to (savulaik, piemērma, Īru pretošanās kustības dalībnieki vērsās tiesā pret britu policistiem). Automašīnas reģistrācijas numurs nedod iespēju identificēt fizisku personu. Datu valsts inspekcijas prasības šajā jomā neatbilst ES direktīvām.

Par to, vai motociklists drīkstēja filmēt, jāvēršas tiesā, nevis sist. Uzbrukums no policista puses šādā situācija var būt vērtēts kā Krimināllikuma 317.panta (2) daļā paredzētā dienesta pilnvaru pārkāpšana, ja tas saistīts ar vardarbību (brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem.

Neviens normatīvais akts tam policista kungam nedod tiesības sist cilvēkam, kurš viņu filmē.

s 16.jūlijs 2017 16:40
2 1 Atbildēt
viencexperc 16.jūlijs 2017 16:46
7 8 Atbildēt

tad tu esi tas, kas pa muti dabūja?

viencexperc 16.jūlijs 2017 16:42
10 14 Atbildēt

Tā kā man riebjas kašķu mekletāji, pielīdēji un idioti, tāpēc nevaru nomierināties. Uzrakstīšu vēl vienu komentāru.

Dažreiz es domaju, kā es rīkotos tādā situācijā? Visdrīzākais, ka arī izvilktu telefonu un sāktu filmēt operatoru. Tad pēdējais nevarētu neko provocēt, jo tas būtu uzreiz redzams. Varētu filmējot pieiet pie arī nepareizi ( visdrīzākais) noparkota moča, to visu komentēt. Pieiet pie radara un parādīt kaut kādu skrāpējumu, sakot, ka motociklists iemeta lūk šeit akmeni. domāju, ka pats vai nu ies kauties, vai tīsies prom. Jebkurā gadījumā - neparādītos tāds video klaunu portālā.

Rollicists 16.jūlijs 2017 21:45
8 4 Atbildēt

Kur motociklists it kā iemeta ar akmeni? Tātad, Tu darītu tieši to pašu ko šis varonis-censtos safabricēt pierādījumus? Motociklists nepārkāpa nevienu likumu šajā ierakstā, resnais urļiks pārkāpa dafiga.

he 17.jūlijs 2017 1:29
1 1 Atbildēt

tu pat pajoļa cienīgs neesi,bet gan aramu kārtu truls zābaks!!!

s 16.jūlijs 2017 16:47
6 0 Atbildēt

Nē, idiņ, es ar moci vispār nebraucu (izņemot bērnībā pa laukiem) un ātrumu nepārkāpju.

s 16.jūlijs 2017 16:48
1 1 Atbildēt

Domāts idiņam "experts" 16:46.

viencexperc 16.jūlijs 2017 16:51
6 6 Atbildēt

Bet tu gribētu, lai kāds tāds mocists kurš ar visiem kasķējas un pārkāpj noteikumus* - ieskrien tev masīnā, vai nosit bērnu? Laikam gribētu, ka skrien aizstāvēt.

*

Cilvēks, kurš nepārkapj noteikumus ( neuzķeras uz radara, nemaksā sodus) ir vien pīpis - ir radars, vai nav. Stāv tur sargs, vai nē.

Rollicists 16.jūlijs 2017 21:46
1 6 Atbildēt

Motociklists, lai uz cik lidotu, ieskrienot mašīnā var nosist tikai un vienīgi pats sevi.

JJJ 16.jūlijs 2017 16:56
12 3 Atbildēt

Zizi, esi tik drosmīgs un ieliec internetaa pilnu video, savu bildi, protokolu ar sava moča bildi, ja tāda ir, varbūt arī savu bfauzienu ar moci esi nofilmējks un to arī ieliec! Un tad lai tauta arī par Tevi pakomentē!

s 16.jūlijs 2017 16:56
13 7 Atbildēt

Pirmkārt, piesaukt te bērnus ir tīrākā manipulēšana. Šajā video es nekur bērnus neredzu. Tāpat kā neredzu ātruma pārsniegšanu.

Mani pašu fotoradari neuztrauc. Mani uztrauc pavisam kas cits - lai manā zemē nebūtu tāda kārtība, kāda ir šur tur Krievijā vai Āfrikā, kad varas pārstāvji rupji pārkāpj savas pilnvaras un prettiesiski sit cilvēkus.

Ja cilvēks nespēj kontrolēt savas dusmas, tad nav ko meklēt policijā. Lai iet citu darbu strādāt. Vai ārstēties. Punkts.

viencexperc 16.jūlijs 2017 17:16
14 3 Atbildēt

Tur jau tā lieta. Tāpēc rakstu, ka pajoliņš. Pelēkā masa arī tic tikai tam ko redz. Parāda apgrieztu video, atsevišķus kadrus ko montēja cilvēks, kurš nesaka pat savu vārdu un tic. Jā tā bija. Nekādu secinājumu, nekādas loģikas. Brauca apzinīgs motociklists pa ceļu. Redz - sēņotājs nometa pudeli. Apstājās - uzfilmēja kā met pudeli. Tad ieraudzīja nepareizi noparkotu auto. Atkal apstājās. Pat nezināja, ka tas ir fotoradara uzraugs.

Tā domā tu un citi idiņi.

Bet patiesība ir tāda, ka moticiklists apstājās lai uzsāktu kašķi. Kaut kādā veidā dabūtu gandarījumu par kādu nesen maksātu sodu.

s 16.jūlijs 2017 17:26
12 5 Atbildēt

Atkārtoju, idiņš te esi tikai tu, "expert".

Nav nekādu šaubu, ka tas motociklists centās uzsākt kašķi ar policistu, turklāt dēļ kaut kad dabūta soda par ātruma pārsniegšanu, kas, neapšaubāmi, ir bīstama un nepareiza braukšana. Taču, ja katru reizi, kad kāds centīsies uzsākt kašķi ar policistu, tas uzreiz sāks sist, tad mēs drīz vien nonāksim vienā otrā Āfrikas zemē vai Krievijas reģionā pastāvošā kārtībā, no kā cietēji būs visa sabiedrība, turklāt pamatīgi un ilgstoši.

Ja tavs redzesloks ir par šauru, lai apjēgtu šo likumsakarību, tas nedod tev morālas tiesības citus apsaukāt par idiņiem (iedvesmai skat. pirmo rindkopu šajā komentārā).

s 16.jūlijs 2017 17:44
9 3 Atbildēt

Jāsaprot viena lieta - informācijas laikmetā kašķa meklēšana ar policistiem un tā izlikšana internetā ir normāla pilsoniskas sabiedrības parādība. Nekā laba tur nav, taču nav arī nekā slikta. Kāda nu tā sabiedrība ir, tāda ir.

Savukārt policisti ir amatpersonas ar noteiktām pilnvarām, līdz ar to, arī noteiktiem pienākumiem. Tai ir īpašs statuss sabiedrībā. Ja policists uzreiz sāk ar sišanu, tas iet ārpus jebkāda normāluma.

Pat Krievijā policisti tā mūsdienās neuzvedas.

www.youtube.com/watch?v=MG_DN8HorFY

viencexperc 16.jūlijs 2017 19:14
11 7 Atbildēt

Tu taču nezini pat kā tas bija pilnajā versijā.

Labi redzams, ka motociklists noparkoja moci pretī radaram, lai traucētu tam darbībai. Noparkoja krustojumā. Labi redzams, ka uzraugs mēģina atņemt telefonu... viss ir pa atsevišķiem kadriem.Nav nekādas kopbildes. Tad vienā brīdī nez par ko uzbrūk. Varbūt tā bija aizstāvība. Nevar zināt, kas bija pirms tam. Varbūt viņam rokās bija miets, nazis vai vēl kas...

Bet kāpec es uzmetos "aizstāvēt", tāpēc, ka neatbalstu tādu rīcību ( motociklista). Ja pēc šādu video publicēšanas viņš pats saņems nosodījumu, viņš sapratīs, ka tā darīt nav labi. Un, varbūt, tā vairs nedarīs. Bet ja visi sāks viņu lielīt, ka redz kāds malacis, policists dabūja, utt, tas stimulēs turpināt tādas riebeklības.

s 16.jūlijs 2017 19:34
9 11 Atbildēt

Pirms lietot emocionāli piesātinātu vārdu 'riebeklības', paskaidro, ko tieši tādu riebeklīgu viņš izdarīja, lai policists viņam sistu?!

Ja novieto moci neatļautā vietā, tad ir visas iespējas ieriebt tam motociklistam likumīgā veidā - izsaukt ekipāžu, lai viņu soda. Ja nebija neatļautā vietā, tad jāsamierinās, jo policija tiesiskā valstī pilda nevis patvaļīgas sodīšanas, bet gan likuma varas nodrošināšanas funkciju.

Par filmēšanu - kāda vēl 'riebeklība'?! Ja pats neesi apzināti ievērojis likumu un tevi uzfilmē, tad tas nav pamats nekontrolētās dusmās sākt pārmācīt filmētāju.

Es te redzu tikai vienu riebeklību - Krimināllikuma 317.panta (2) daļā paredzēta noziedzīga nodarījuma pazīmes. Valsts amatpersona, pildot dienesta pienākumus, nedrīkst sist nevienam nekādā gadījumā. Pat ja nepieciešams pielietot fizisku spēku, tad jāpielieto speciālie cīņas paņēmieni. Nevis sist.

Bils 17.jūlijs 2017 9:54
1 0 Atbildēt

Pieņemu ka esi bijis Krievijā, bet pastāsti ar kuru Āfrikas valsti Tev asociējas šis gadījums, kurā esi bijis?

P.S. Esmu bijis vismaz 3 Āfrikas valstīs. Nu nav nemaz tik traki.

Saule 17.jūlijs 2017 10:09
0 1 Atbildēt

,s, Tad nelien ar savu kameru dienesta pildīšanas laikā virsū un parādi pirms saki filmēt ka policists kas sēdēja ar radaru nost no ceļa Tev līda virsu pārkāpot savas dienesta pilnvaras

kauties nedrīkst 16.jūlijs 2017 18:47
11 1 Atbildēt

Jauks,mīlīgs,apzinīgs "policists" ar vēderiņu,tikai nedaudz kauslīgs,laikam no obezjaņņika apkalpošanas nesen ticis svaigā gaisā.

specpaņēmiens 17.jūlijs 2017 10:51
0 0 Atbildēt

Iekrita uz provokāciju.Būtu savaldījies,varētu pat iespundēt šo "taisnības cīnītāju".Bet tā izrādīja tikai nespēju savaldīt policijai nepakļāvīgo.

Sarkasms 16.jūlijs 2017 19:29
4 1 Atbildēt

iauto, varējāt jau ko vairāk par "dzelteno presi" publicēt, kādēļ nav otrās puses komentārs?

un nemontēts materiāls arī līdzētu, bez specefektiem..

bet vai tad sanāks sensācija?

viencexperc 16.jūlijs 2017 20:00
5 8 Atbildēt

šim, klaunu portālam, pietiek ar to. Tu pats vari kaut ko samontēt, viņi nopublicēs. Galvenais ir nopelnīt skatījumus. Viņi paši to ir teikuši.

s 16.jūlijs 2017 20:13
12 1 Atbildēt

Šajā "klaunu portālā", tu "viencexperts" komentārus raksti vismaz piecreiz vairāk, nekā jebkurš cits cilvēks...

Pašam jau tas nemaz nešķiet dīvaini, kur nu. Paškritika nav izķēmojusi tavu iedomāto visziņa paštēlu.

dsa 17.jūlijs 2017 11:23
3 0 Atbildēt

Jo sūdīgāka dzīve, jo vairāk jāraksta komentāros...

Es 16.jūlijs 2017 20:26
4 1 Atbildēt

Trapijas vnk filmetajs tads ne ipashi labi fiziska forma, gan jau tarpis uz kada kur ar baloninju gala netiks :) glevuli kjeras pie baloninjiem

bungu virtozaurs 16.jūlijs 2017 20:59
3 2 Atbildēt

Kas tas par tupu vispārinājumu- glevuli kjeras pie baloninjiem? Es jaunībā diezgan spēcīgi sabojāju dūres pret tādu aunapieru žokļiem kā tam musaram un 1experdam. Tāpēc baloniņu nēsāju līdzi plecusomā un nebūt neuzskatu sevi par gļēvuli...Ir iemesls, vai zini!

artis 16.jūlijs 2017 21:10
8 1 Atbildēt

Te visādi gudrinieki filozofē par to, ka nabaga policists, redziet, ir balts un pūkains. Manuprāt policists nedrīkst vardarbīgi reaģēt, pat ja tiek provocēts! Likumsargam jārīkojas LIKUMĪGI! Savādāk tas nav POLICISTS, bet sūdains MENTS, kam nav vieta policijā, tā lūk ,godājamie, padomājiet, pirms komentējiet!

Ss 16.jūlijs 2017 21:25
0 0 Atbildēt

Iespējams,bija jau uploadots

mareks 16.jūlijs 2017 22:58
3 3 Atbildēt

preizi darīja tādam uzbāzīgajam. par filmētā ievietošanu publiskajos tīklos ar sodu vajag, pārāk nekaunīgi filmējot līda klāt un savu tarataiku ar (moci) ar nebija atļautā vietā atstājis

Paulis 16.jūlijs 2017 23:09
7 4 Atbildēt

Pirmkārt,nevienā vietā nav redzams ,ka policists kādam sistu. Otrkārt,Zizis pats arī kā īsts plānprātiņš bāzās tam policistam virsū. Uz kādu atbildi viņš cerēja? Piedodiet ,pilsoni ,vairāk tā nedarīšu? Taču nē. Bez tam ,policists Zizim nevis sita,bet izrāva telefonu,uzskatu ,ka pareizi izdarīja. Demokrātija nenozīmē visatļautību;policists dara savu darbu,starp citu ,visu mūsu labā,nelien viņam virsū ar stulbiem jautājumiem.Piezvani ,uz kurieni pienākas un attiecīgie darbinieki tiks galā ,ja vajadzēs.Tā,ka pārgudrais Zizi,būs tev mācība kādam laikam . Pavisam tādus kā tu izmācīt nevar,bet censties vajag.

KillerMiller 17.jūlijs 2017 11:27
3 0 Atbildēt

Kur Tu video redzi policistu?

650 16.jūlijs 2017 23:15
4 0 Atbildēt

Es ieteiktu LV iedzīvotājiem to, ka ieraugot jebkuru pārvietojamo ierīci, vajadzētu apturēt kustību, un (rindas kārtībā) pieejot pie ierīces kasiera, noskūpstīt viņam roku un izlases kārtībā (kurš mazāk steidzīgs) pat varētu (vispirms uzrādot PA un pieklājīgi uzrunājot) piedāvāt nolaizīt attiecīgās mežā strādājošās "amatpersonas" ķermeņa Aizmugures Vidusdaļu.

Tasinība 16.jūlijs 2017 23:27
4 0 Atbildēt

šo video nevar ņemt nopietni, jo nav paradīts pilnīgi visā garumā. Ko tad apgrieza video, ja pats neko neizdarīja? būtu parādījis pilnu situāciju. Paskatoties vina parejos video var redzet ka tads kompleksains cilveks

experts 17.jūlijs 2017 0:20
2 3 Atbildēt

Iereednnus jaanoliek vietaa, un to policistu sodiit taa, ka citiem vairs negribeetos nelikumiigi izmantot savu dienesta pilnvaru pret cilveekiem.

Nerunājiet 17.jūlijs 2017 1:59
0 0 Atbildēt

ar šiem mūdžiem! Šaujiet uzreiz! Un tā, lai vēlāk nebūtu, kas liecina pret jums.

M 17.jūlijs 2017 8:58
0 0 Atbildēt

Šādiem garīgi nestabiliem cilvēkiem to mietu pakaļā nolaust vajadzētu. Jo tas jau ir tikai darbs ?!

Ceru kad viņu iesēdinās un tad jau tur ātri uz celiem noliks :D ... viss kā bumerangs dzīvē nāk atpakaļ ;) ...

Pļurkt 17.jūlijs 2017 9:46
0 0 Atbildēt

Ja nejēdz sadot pa muti, tā lai nesadomā dot pretī, tad nekašķējies!!

Bet to ka šis IR kalunu, idiotu un deģenerātu portāls šī dzeltenās preses raksteļa komentāri spilgti noraksturoja!

==============

"Tas ir reku "izglītojošo" forumu rezultāts, kad komentāros trīs kandidāti pa 300 postiem mēnesī sacenšas kurš kuru trāpīgāk apdrisīs par jebkādu tēmu".

==============

Labi 17.jūlijs 2017 13:59
0 0 Atbildēt

Jauki satikt zinošu cilvēku - kuru portālu varat ieteikt, lai nevajadzētu sastapt "kalunus, idiotus un deģenerātus" - P.S. ceru Spoki.lv netiks ieteikts...

Plurkt 17.jūlijs 2017 14:10
0 0 Atbildēt

Diemžēl Latvijā nezinu NEVIENU!!

650 17.jūlijs 2017 16:32
0 0 Atbildēt

Tas bija mans citāts- bet diemžēl tā ir... Par satiksmes drošību vai uzvedību runājot- katrs taču grib, lai citi tieši viņa Viedokli atzīst un lai paklanās viņam par viņa "gudrību".Nupat par miglaslukturiem un tālās gaismas lietošanu tumšās vietā te bazarējām- vajg/nevag uttt.Un tulinj pat ir raksts, ka 2:50 kkur tur Dzērumu mežā cilvēks nobraukts.Brīnum ka tur nav komentāru...

Saule 17.jūlijs 2017 10:02
13 2 Atbildēt

,,Nebaga Motociklist,, ko pārkāpi noteikumus un tad vēl Lien skaidroties, Tevi Tagad pēc pilnas programmas,

1) par dienesta pienākumu pildīšanas Traucēšanu.

2) par uzbrukumu dienesta pildīšanas laikā

3) vai atļauju pajautāji par fil'mēšanu

s 17.jūlijs 2017 10:06
3 1 Atbildēt

1) Parādi normatīvo aktu, kur paredzēts sods privātpersonai par dienesta pienākumu pildīšanas traucēšanu;

2) parādi šajā video, kur bija uzbrukums;

3) filmēt sabiedriskā vietā drīkst bez atļaujas prasīšanas.

Pļurkt 17.jūlijs 2017 14:15
1 7 Atbildēt

Eu, Graule.... parādi kur tajā video ir kāds mūdzis kas pilda dienesta pienākumus???

Netrafarētā auto un pufaika mugurā ar atstarotāju ir jaunā musoru dienesta forma??

Vismaz pēc izdarībām tas resnvēders varētu būt vai nu musors vai ments, bet nekādi policists.

Kārtējais pajols komentētājs, kas sev vēlamo uzdod par esošo un mēģina uzspiest tā pat domāt visus citus!

asd 17.jūlijs 2017 10:11
12 5 Atbildēt

Pilnīgi pareiza rīcība! Valsts īpašums ir jāsargā no marodieriem. Es to sauku par uzbrukumu valsts amatpersonai un to regulāro pārkāpēju ir jāliek čokā un baiku uz utilizāciju.

gunbox 17.jūlijs 2017 12:40
4 0 Atbildēt

Un vēl jāpiešuj arī tās radaru dedzināšanas lietas. :D

kasinsh79 17.jūlijs 2017 10:45
7 0 Atbildēt

Nokaitināja FR uzraugu :D

Bet, valsts amatpersona - FR uzraugs - policists tomēr NEDRĪKST tā uzvesties, pat esot niknam vai nokaitinātam.

Tagad paliks vismaz bez darba, ja ne ar sodāmību.

P.S. Motociklista gājienu neatbalstu, tīšām kašķi pats nekas nemeklēju.

Gls 17.jūlijs 2017 12:04
0 0 Atbildēt

Tur dzīvoju, aiziešu paskatīties vai ir tas pats

gunbox 17.jūlijs 2017 12:38
1 2 Atbildēt

Es tikai policista pusē. Nav svarīgi ko viņš izdarīja, ir svarīgāk, kāpēc kāds gāja viņu filmēt. Man radari netraucē. Uzskatu, ka viņu trūkst uz ceļa. Tā pat kā trūkst policijas ekipāžu.

650 17.jūlijs 2017 12:41
0 0 Atbildēt

Kur/kā ir redzams/noprotams, ka tas bratāna paskata FR-ists Ir kāda Valsts Amatpersona?? Varbūt tas ir kkāds maztrubācijas pārvaldes saimniecības daļas sagādnieks, kurš vnk mežā pam-īzt vai vel kko neķītrāku izdarīt ir iebraucis.Tas ir nevis amatpersona, bet gan privāts kantoris, kurš cēlu mērķu un demagoģijas aizsegā kāš naudu.Tas viņa kabluks, viņa alga, viņa priekšnieka peļņa, un pat tas tur trīskāju meesls ar kuru viņš operē- tas viss ir par nokāstu naudu. Tāpat kā piem jebkuram no mums būtu "valsts pasūtījums"- garantēti ikdienas ienākumi no kādas praktiski bezjēdzīgas darbības.Nodokļu maksātāji mestos pa štuku dienā un Portāls ceptu katru dienu precīzi 9:00 izglītojošus rakstus par to, cik svarīgi pie Stopzīmes apstāties, valstī 16000 stopzīmes un kas nu katrai īpatnējs un kādi tur auto procentuālā dalījumā tur ikdienā stājas un cik kurš tālu/pāri līnijiai- kantorim uz 40 gadiem garantēts "darbs" un ienākumi,utttt utjpppp...

Ok, ja tomēr ir tā amatpersona- priekš kam tad obligāti ir nostāties šādā sevi un pašu to pasākumu diskreditējošā vietā un pozā? Pat atsevišķiem Vid-a dienestiem ir savs Ētikas Kodekss, te nav nefiga.Protams, tas tur autors tas jau arī te izskatās pēc tāda, kurš restorānā iegājis vispirms nospļaujas un apkopēju nolamā, tad ar oficiantu izkaujas un tad skaļi pieprasa ātri/gardi paēst...

Kristaps 17.jūlijs 2017 12:47
1 0 Atbildēt

Ta jau musu musarini dara ja neiet kautkas krasta ka grib safabrices ko vajadzes, oficialie zagli un banditi, butu tas motociklists ta ievilcis vinjam piecas specgrupas atbraukusas butu un materials bibeles biezuma sastadits, kauns un negods attopies Latvija

rupjaisparkapejs 17.jūlijs 2017 12:47
2 0 Atbildēt

viencexperc. tad re kas tie ir likumpārkāpēji!!! visi kas uzdrīkstas kautko nofilmēt un izlikt internetā ir rupjie likumpārkāpēji!!! un tas kungs ar privāto auto novietoto neatļautā vietā kas sit garāmgājēju ir upuris HA HA HA paldies par paskaidrojume pakalpiņ. tādā nu valstī mēs dzīvojam taisnība tam kas pie varas, pārējie ir pajoliņi, idiņi un pakalpiņi(starp citu nepaiskaidrosi pēc kādiem kritērijiem tiek dalītas šīs gruppas???)

Pļurkt 17.jūlijs 2017 14:21
0 0 Atbildēt

Vēl reizi atkārtošu zīmīgu citātu par šo vietni!

"Tas ir reku "izglītojošo" forumu rezultāts, kad komentāros trīs kandidāti pa 300 postiem mēnesī sacenšas kurš kuru trāpīgāk apdrisīs par jebkādu tēmu".

Kamēr nebūs striktas, ātri reaģējošas moderēšanas, tikam šī būs riktīga vieta kur verbāli izpļūtīties un nekas vairāk.

KillerMiller 17.jūlijs 2017 13:38
0 0 Atbildēt

Kad tur un kur tā paraugprāva paredzēta. Jāaiziet paskatīties.

iAuto 17.jūlijs 2017 15:00
1 0 Atbildēt

Šeit Policijas skaidrojums par video redzamo www.iauto.lv/pie-stures/po...-uzraugu-video

Pļurkt 17.jūlijs 2017 16:58
3 0 Atbildēt

Vārna vārnai acī neknābs!

Kam vēl bija šaubas par to ka Latvānijā ir menti, nevis policisti??

iAuto 18.jūlijs 2017 17:48
0 0 Atbildēt

Motobraucējs Zigmunds portālam iAuto pastāsta par konfliktsituāciju ar fotoradara uzraugu (+ video) www.iauto.lv/pie-stures/po...-uzraugu-video

aristotels 18.jūlijs 2017 18:47
5 0 Atbildēt

sitadam oborta atliekai vinam ne formas neka vislabakais novaktet un noskaldit sito parodiju un miers policija kada te mums policija parodija un pornografija ne policija.

prezidents 20.jūlijs 2017 8:42
3 0 Atbildēt

tadu policistu kropli blet nosist un miers novaktet to izdzimteni un zobus izist

Un vai tagad ir poetiekams pamats slēpt? 16.novembris 2017 15:27
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 3

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 
 

Viens no iemesliem - pieprasījuma kritums: "Tesla" Vācijas rūpnīcā likvidēs 400 darbavietas 5

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" tā vienīgajā Eiropas ražotnē Vācijā likvidēs 400 darbavietas, teikts otrdien publiskotajā kompānijas paziņojumā. Lasīt vairāk

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 25

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti