Auto detaļu tirgotāja "Inter Cars Latvija" apgrozījums pērn bija 76,02 miljoni eiro 3

 
Nozare.lv | 18.jūlijs 2017 14:41

Automašīnu detaļu mazumtirdzniecības uzņēmuma SIA "Inter Cars Latvija" apgrozījums pērn bija 76,02 miljoni eiro, kas ir par gandrīz 37% vairāk nekā 2015.gadā, bet peļņa pērn auga par gandrīz 34% līdz 1,446 miljoniem eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 55,554 miljoni eiro, bet peļņa - 1,081 miljons eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā darbību sākusi uzņēmuma filiāle Jelgavā un jauna riepu tirdzniecības vieta atvērta Liepājā.

Uzņēmuma apgrozījums pieaugums pērn pārsniedzis 20 miljonus eiro, no tiem vairāk nekā deviņus miljonus eiro veidoja tirdzniecība Latvijā, bet vairāk nekā 11 miljoni ir attiecināmi uz preču tālākpārdošanu radniecīgajiem uzņēmumiem Lietuvā un Igaunijā.

"Inter Cars Latvija" nākotnē plāno attīstīties, stabilizēties, piesaistot jaunus sadarbības partnerus, tādējādi paaugstinot peļņas rādītājus, norādīts vadības ziņojumā.

SIA "Inter Cars Latvija" dibināta 2010.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 2828 eiro. SIA "Inter Cars Latvija" pieder Polijas kompānijai "Inter Cars".

 

 
Visi komentāri
 
anonimikis 18.jūlijs 2017 17:14
1 0 Atbildēt

šitādas nodilušas riepas viņi tirgo?

iAuto 18.jūlijs 2017 17:27
1 1 Atbildēt

Šitās ir jāmaina :)

viencexperc 18.jūlijs 2017 18:35
3 0 Atbildēt

Tas ir izskaidrojams ar to, ka samazinās audi īpatsvars Latvijā. No 20 000 Latvijā reģistrētajiem audi 80, tehniskā apskate izieta vien 6000. Bet tie audi 80, kurus sauc par a sēriju ( 4.6, arī 3 un 8) arī paliek procentuāli mazāk. Tāpēc aizvien vairāk detaļas tiek pirktas veikalos, nevis tolmetos.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti