Latvijas Gada auto 2018" žūrija paziņo TOP 3 finālistu auto papildus nominācijām no mazās klases līdz 4x4 apvidus auto (+ video) 6

 

Foto: iAuto.lv

iAuto | 1.decembris 2017 9:46

“Latvijas Gada auto 2018” žūrija paziņo TOP 3 finālistu auto papildus nominācijām no mazās klases līdz 4x4 apvidus auto.

Kļuvis zināms, starp kuriem jaunākajiem auto modeļiem – konkursa “Latvijas Gada auto 2018” dalībniekiem 1. decembrī tiks sadalītas balvas deviņās papildus nominācijās.

Līdzās galvenā “Latvijas Gada auto 2018” titula piešķiršanai, katru gadu tiek noteikti uzvarētāji arī citās nominācijās, kā mazā, premium, apvidus klases. Nomināciju veidi un skaits ir atkarīgs no konkursa dalībnieku loka, jo, lai varētu piešķirt nominācijas balvu, nepieciešami vismaz trīs kandidāti. Šogad konkursa žūrija piešķirs balvas šādās kategorijās un TOP 3 finālistu auto alfabēta kārtībā ir:

• “Latvijas Eko Auto 2018” – uz balvu pretendē “Citroën C3”, “Ford Fiesta” un “Hyundai i30”;


• “Latvijas Gada auto 2018 Dizaina balva” pretendenti ir “Alfa Romeo Stelvio”, “Volkswagen Arteon”


• “Latvijas Gada Modernizācija 2018” balvas pretendenti ir “Nissan Qashqai”, “Peugeot 308”, “Volkswagen Golf”’;


• “Latvijas Ģimenes Auto 2018” balvas pretendenti ir “Nissan Qashqai”, “Peugeot 5008”, “Škoda Karoq”;


• “Latvijas Sportiskākais Auto 2018” balvas pretendenti ir “Alfa Romeo Stelvio”, “BMW 5.sērija”, “Volkswagen Arteon”;


• “Latvijas Mazais auto 2018” balvas pretendenti ir “Citroën C3”, “Ford Fiesta”, “Nissan Micra”;


• “Latvijas Premium Auto 2018” balvas pretendenti ir “Audi Q5”, “BMW 5.sērija”, “Volvo XC60”;


• “4x4 Apvidus auto 2018” balvas pretendenti ir “Audi Q5”, “Jeep Compass”, “Land Rover Discovery”;


• “Pilsētas Apvidus Auto 2018” balvas pretendenti ir “Alfa Romeo Stelvio”, “Mazda CX-5”, “Škoda Karoq”.

Starp papildus nominācijām ir arī “Latvijas Gada auto 2018 Tautas simpātija”, kuru pasniedzot tiks ņemti vērā portālā “iAuto.lv” un t/c “Mols” veiktā balsojuma rezultāti. Uz šo balvu pretendē visi konkursa dalībnieki. Savukārt galvenā balva – “Latvijas Gada auto 2018” tiks vienam no septiņiem modeļiem, kas izcīnīja vietu finālā. Tie ir (alfabēta kārtībā) “Alfa Romeo Stelvio”, “Ford Fiesta”, “Hyundai i30”, “KIA Stonic”, “Mazda CX-5”, “Škoda Karoq”, “Volkswagen Arteon”.

Konkursam “Latvijas Gada auto 2018” kopā pieteikti 20 jaunākie auto modeļi - “Alfa Romeo Stelvio”, “Audi Q5”, “BMW 5.sērija”, “Citroën C3”, “Ford Fiesta”, “Honda Civic”, “Hyundai i30”, “Jeep Compass”, “KIA Stonic”, “Land Rover Discovery”, “Mazda CX-5”, “Nissan Micra”, “Nissan Qashqai”, “Peugeot 308”, “Peugeot 5008”, “Renault Koleos”, “Škoda Karoq”, “Volkswagen Arteon”, “Volkswagen Golf” un “Volvo XC60”.

Šovakar, 1. decembrī plkst. 20:00 skaties televīzijas tiešraidē svinīgo “Latvijas Gada auto 2018” apbalvošanas ceremoniju no viesnīcas “Avalon Hotel” TV kanālos: “Re:TV” un “Sportacentrs.com”, kā arī interneta portālos “Delfi.lv”, “Tvnet.lv”, “iAuto.lv”, “la.lv” un “facebook.com/iAuto.lv”.

Informatīvi atbalsta: Delfi, iAuto.lv, Latvijas Avīze, jauniauto.lv, Auto ziņas, garaza.lv, dzivoklis.lv, Dieviete.lv. Atbalsta: Viesnīca „Avalon Hotel”, t/c Mols, LAMB, Intergaz, Interbaltija, V4 motors.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 1.decembris 2017 11:01
7 10 Atbildēt

Kādas tik nominācijas neizdomās lai VW dabūtu kādu balvu.

martinslusis 1.decembris 2017 14:35
0 3 Atbildēt

Un kura tad ir tā nominācija?

inita 1.decembris 2017 12:28
6 2 Atbildēt

Vienkaarsi liuela bauda paskatiities uz siem auto!!!

anonimikis 1.decembris 2017 16:53
0 0 Atbildēt

Ko viņi tur lūr zem tā pārsega?

650 1.decembris 2017 18:48
4 0 Atbildēt

Atgādina vēsturisku foto- "Automobīļa iegāde rumbulā".Pēta vai motors ticis mazgāts, vai kas tur ir.Tipa Klausās, vai kkur ko nepūš garām.Tūliņ kāds no klātesošajiem pārbaudes nolūkā atskrūvēs motoreļļas iepildes vāciņu.Tas ar Pīpi smīn un liek noprast, ka "šito labāk nevajag"..

Jānis 1.decembris 2017 20:18
0 0 Atbildēt

Meklē caurumu kurbulim. Pensijā tādus ekspertus jāsūta...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti