Saeimas degviela – uzņēmuma auto (+ VIDEO) 17

 
iAuto | 20.augusts 2018 8:09

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja darbinieki īsi pirms vasaras brīvdienām pārsteidza ar diviem apciemojumiem Saeimā. Viņi vēlējās kratīt divus Saeimas deputātus - Artusu Kaimiņu, par kura iespējamajiem likumpārkāpumiem esam raidījumā stāstījuši.

Otrs bija “zaļo zemnieku” deputāts Askolds Kļaviņš. Viņš bijis viens no lielākajiem degvielas kompensāciju saņēmējiem. Taču ir aizdomas, ka par nodokļu maksātāju naudu lieta degviela viņam piederošā uzņēmuma automašīnās.

 
Visi komentāri
 
nu ja... 20.augusts 2018 13:59
15 0 Atbildēt

... vai kāds tagad nevainīgais... IDIOTI,tad kāpēc mums jāpērk degviela vai biļete dodoties uz darbu ar savu vai sabiedrisko transportu,bet šie Valsts un Nodokļu maksātāju naudas izšķērdētāji tik dzīvo zaļi līdz kāds durvīs neiežmiedz asti vai arī kādam netika lieks kumoss no nozagtās naudas???

6810 20.augusts 2018 14:13
16 2 Atbildēt

Jābeidz vienreiz tās kompensācijas!Ja cilvēks stājas darbā,tad viņš zin cik pelnīs un cik tērēs.Ja nav izdevīgi,tad meklē vietu kur citur.Visi tā var un dara,tikai nabaga tautas kalpiem Jēkaba ielā gribas dzīvot no pabalstiem kā mazturīgajiem un bezdarbniekiem!!!

Kanibaals 20.augusts 2018 19:11
2 2 Atbildēt

Gluži tā nav. Saeimā ievēl no visas Latvijas un ienākumiem jābūt līdzvērtīgiem, lai pāķi nav pakļauti lielākam korupcijas riskam. Cita lieta ka kompensācijai jābūt ar ierobežojumiem.

gunbox 20.augusts 2018 14:14
18 3 Atbildēt

Protams! Kaimiņu jau arī jāpiemin. Kā gan savādāk! Tas, ka visa saeima ņirgājas par cilvēkiem ir normāli? Kaimiņš norāda no tribīnes uz problēmu ar pirkstu - visi zviedz, kā bērnudārzā. Un tagad Kaimiņš ir tiešais ļaunuma nodarītājs visai Latvijai. Malači iAuto. Esat uzpirkti?

GB12 21.augusts 2018 9:32
0 4 Atbildēt

A moš Tu esi uzpirkts, ka to aktieri aizstāvi?

gunbox 21.augusts 2018 11:13
2 2 Atbildēt

A, kas tev? - labāk rīgassatiksmes autobusa reklāma ar diviem ģīmjiem, kur trūkst piezīmes "Policija meklē"? Nē es skatos ar atvērtām acīm. Tas aktieris, āksts... sauc kā gribi, ir vienīgais, kurš tur tos nodokļu izzadzējus izkustina no nekā nedarīšanas. Tev vairāk vajadzētu paskatīties sēdes.

Šis pats Askolds Kļaviņš ... varu derēt, ka kārtējo reizi tiks pakratīts tikai pirkts. Normālā valstī viņš jau šobrīd tiktu zem panta un drīz sēdētu uz pāris gadiem.

GB12 21.augusts 2018 22:04
0 1 Atbildēt

Neizskatās, ka ar atvērtām... kāreiz, izskaties pēc kārtējā nozombētā, kurš gatavs balsot par to, kurš skaļāk bļauj... tas nekas, ka sajēgas, kā vadīt valsti, vispār nav... Krievijā droši vien balsotu par Žirinovski. Un jā, "normālā valstī" paša Kaimiņa jau sen vairs nebūtu Saeimā... jau pēc saviem "tu zini, kas es esmu" un Centrāltirgus stāvvietas gājieniem... par pārējo nerunāsim.

msh 22.augusts 2018 0:45
1 0 Atbildēt

Pastāsti - par ko ir vērts balsot, par kuru politisko spēku, kuram ir reālas izredzes iekļūt saeimā? Ja jāizvēlas starp klaunu un zagļiem, es te pat neredzu izvēli, jo variants ir tikai viens. Un kura ir tā tava "normālā valsts", krievija? Jā, tur tādus kas baksta valdošās grupas politiķiem acīs, noteikti pacenstos dabūt prom.

GB12 22.augusts 2018 10:34
0 0 Atbildēt

Nezinu, pats vēl neesmu izlēmis. Vienu zinu noteikti... ka es nebalsošu par saskaņu, vienotību, nacionāļiem un kaimiņa kliķi. Par pirmo tā kā būtu skaidrs. par pārējiem trim tāpēc, ka šīs partijas (vai to vadoņi) vienkārši brutāli uzreiz pēc vēlēšanām parāva kažoku uz pretējo pusi - vienotība ar pensiju samazināšanu 2009.gadā nākamajā dienā pēc vēlēšanām, kaut solīja to nedarīt; Nacionāli to pašu izdarīja ar maksātnespējas likumu uzreiz pēc iepriekšējām Saeimas vēlēšanām; Kaimiņš ar savu "tu zini, kas es esmu" arī pēc iepriekšējām vēlēšanām... bet, nu, varbūt tā vajadzēja, lai būtu tuvāk tautai, jo cilvēciņi ar, ja tā var izteikties, līdzīgām tieksmēm ir diezgan būtiska Kaimiņkunga elektorāta daļa... un vai savā ziņā par zagļa cienīgu gājienu nevar uzskatīt Maksimas traģēdijai veltītās mājas lapas izmantošanu savas partijas propogandai? Un jā, Tu domā, ka ļauži, kuru intereses pārstāv Kaimiņš, ir baigi kristāltīrie, kā bezzobaina zeka asara? Ar normālu valsti, vismaz šajā ziņā, es biju domājis, piemēram, Norvēģiju, kur nupat no amata nācās atkāpties zivsaimniecības ministram tikai par to, ka pārkāpa iekšējo kārtību un drošības noteikumus, un paņēma uz Irānas vizīti līdzi darba mobilo telefonu.

Janka 20.augusts 2018 20:18
7 5 Atbildēt

Kaimiņš vispār ir āksts. Pat Valgmanis bija labāks, staigāja šortos un regulāri gulēja, lai nav jārunā muļķības.

zaldats 20.augusts 2018 23:22
4 2 Atbildēt

Vispār interesanti,kā ,vai tad likumā nav paredzēts,ka saeimas deputāts nedrīkst nodarboties ar biznesu?Tad jau tiešām ,kā deputāts ,tas var lobēt savus uzņēmumus.

zaldats 20.augusts 2018 23:25
1 0 Atbildēt

un kā var vispār būt par deputātu,ja ir melis.???

GB12 21.augusts 2018 9:35
2 1 Atbildēt

Visiem bļāvējiem gribētos uzdot vienu jautājumu - aber cik godīgi jūs paši būtu, ja tur nonāktu? P.S. Neaizstāvu Kļaviņu.

gunbox 21.augusts 2018 11:18
2 1 Atbildēt

Te drīzāk ir cita patiesība - kāda ir tauta, tāda ir saeima un saeima ir tautas spogulis. Tātad izvelc secinājumus - pa lielam mums te ir pārāk daudz zagļu, lai gribētu kaut kādu godīgumu. Un, kad uzrodas viens "āksts", kurš to pūzni izkustina, tā sāk apcirst viņam visas iespējas izteikties, jo traucējot plānot shēmas.

GB12 21.augusts 2018 22:06
0 0 Atbildēt

Tu tiešām tam tici? Naivai cilvēciņš... nu jā, bet ar tādiem jau Kaimiņs&Gobezms barojas.

Qdtyno 22.augusts 2018 21:38
0 0 Atbildēt

Hņja

klau, pažarniek 16.septembris 2018 22:37
0 0 Atbildēt

Nesaprotu , par ko jezga...

Ja auto ved deputātu uz darbu un atpakaļ ( t.i. veic tiešos pienākumus, par ko pienākas degvielas kompensācija) , tad kāda tam nozīme, kam šis auto uz papīra pieder... !!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti