WESS Select auto salonā pieejams jaunais HONDA CR-V (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Wess Select | 24.oktobris 2018 15:56

WESS Auto Grupas uzņēmuma WESS Select auto salonā, kas nule kļuvis par oficiālo Honda zīmola pārstāvi Latvijā, ir iespējams apskatīt un iegādāties jaunāko Honda zīmola veikumu – jauno Honda CR-V.

Pasaulē visvairāk pārdotā SUV segmenta automobiļa jaunākā versija Honda CR-V pieejama arī Latvijas iedzīvotājiem – ar jaunu dizainu un jauniem tehnoloģiskiem risinājumiem, kas ieskicē jaunu izaugsmes virzienu Honda zīmola attīstībā.

Nataļja Gerliņa, WESS Select izpilddirektore: “Honda CR-V ir populārākais Honda modelis un pieprasītākais automobilis SUV segmentā visā pasaulē, kas atzinīgi tiek novērtēts un ir iecienīts arī Latvijā. Šobrīd mēs saviem klientiem varam piedāvāt pilnīgi jaunu Honda CR-V, kas pārsteigs ne tikai ar jaunu un modernu dizainu, bet arī dinamisku veiktspēju un sportisku raksturu. Jaunais CR-V ir aprīkots ar virkni izsmalcinātu tehnoloģiju un nodrošina viscaur izcilu kvalitāti braukšanas ērtībai. Pilnveidots ikvienā jomā, pilnīgi jaunais CR-V sniedz vēl vairāk komforta, ērtību un savienojamības.”

Jaunajam Honda CR-V ir izsmalcināts eksterjera un interjera dizains ar vēl garāku riteņu bāzi, lielākiem riteņiem un riepām. Pilnīgi jaunais Honda CR-V ir aerodinamiski visefektīvākais automobilis savā klasē. Kopējais aerodinamiskās gaisa pretestības samazinājums salīdzinājumā ar iepriekšējo Honda CR-V sniedz gan degvielas efektivitāti, gan klusāku salonu.

Jaunajā Honda CR-V izmantots Honda 1,5 litru VTEC TURBO benzīna dzinējs, kas debitēja jaunākajā Honda Civic un ir pielāgots, aprīkojot to ar īpaši Honda CR-V izstrādātu turbīnu. Tas nodrošina apbrīnojamu klasē vadošo jaudas un efektivitātes kombināciju, lai dāvātu optimālu braucienu un veiktspēju. VTEC TURBO iekārtas modernās tehnoloģijas optimizē jaudu un efektivitāti, uzlabojot reakciju un samazinot iekšējo berzi un svaru. Savukārt ziemā gaidāms arī jaunais Honda CR-V Hybrid.

Honda CR-V pirmo reizi tiek piedāvāts arī ar septiņu sēdvietu versiju benzīna pilnpiedziņas (AWD) modeļiem, kas sniedz pārsteidzoši plašu salona telpu un lielu bagāžnieka nodalījuma ietilpību ar lielāko iekraušanas atvērumu Honda CR-V modeļu vēsturē.

WESS Select autosalonā, K.Ulmaņa gatvē 123, piedāvā jaunu un mazlietotu Honda zīmola auto tirdzniecību un pieejams plašs klāsts Honda Power tehnikas produktu klāsts - motori, dzinēji, laivas, dārza tehnika u.c. Pilna autoservisa pakalpojumi tiek nodrošināti gan WESS Select salonā K.Ulmaņa gatvē 123, gan WESS Select Berģi filiālē (iepriekš SAN Motors) Siguldas šosejā 2. 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti