Volejbolists Točs dzimšanas dienā tiek pie jauna auto, bet nedosies uz Hāgu (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Armands Apsītis | 2.decembris 2018 7:59

Īpašu pārsteigumu pludmales volejbolistam Edgaram Točam 30. dzimšanas dienā sarūpēja “Opel” un “Auto Blitz” komanda, dāvājot iespēju veselu gadu bez maksas izmantot automašīnu “Opel Insignia”. Tikmēr kļuvis zināms, ka Točs kopā ar savu pārinieku nedosies uz janvāra sākumā Hāgā notiekošo FIVB 4* turnīra posmu.

SIA “Auto Blitz” turpmāk būs viens no pludmales volejbola dueta Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs atbalstītājiem, tāpēc 29.novembrī, Edgara Toča dzimšanas dienā, notika svinīgs automašīnas pasniegšanas pasākums.

Normunds Piebalgs, SIA “Auto Blitz” valdes loceklis: “Jauns auto nav tikai pārvietošanās veids vien, tās ir pozitīvas emocijas, ko bija prieks sagādāt Edgaram Točam dzimšanas dienā. Esmu gandarīts, ka sadarbībā ar “Opel” esam raduši iespēju atbalstīt latviešu sportistu, piešķirot iespēju veselu gadu bez maksas izmantot jauno “Opel Insignia”. Patiesi novērtējam šo jauno sadarbību ar pludmales volejbolistiem un ceram, ka puišiem turpmākie turnīri būs īpaši veiksmīgi, mūsu atbalsts palīdzēs sasniegt visus iecerētos mērķus. Auto tirdzniecībā un biznesā mērķi nereti ir līdzīgi – ir svarīgi būt labākajiem savā jomā. “Opel Insignia” ir lielisks auto, kurā apvienots dizains, tehnoloģijas un ietilpība, tagad to novērtēs arī Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs.”

Mārtiņš Pļaviņš neslēpa, ka brīdis, kad komanda tiek pie jauna atbalstītāja, nedaudz līdzinās uzvaras sajūtai. “Katrs atbalstītājs mums ir ļoti nozīmīgs un svarīgs, tāpēc šādi brīži ir ļoti motivējoši. Man patiess prieks, ka “Auto Blitz” novērtē mūsu sniegumu, ceram, ka šī būs ilgtermiņa sadarbība. No savas puses izdarīsim visu, lai arī nākamajā sezonā parādītu labāko sniegumu un jauns atbalstītājs noteikti mums dos papildu enerģiju.”

Edgars Točs bija patiesi aizkustināts un neslēpa, ka sajūtas esot līdzīgas, kā izcīnot uzvaru nozīmīgā turnīrā – tas it kā ir noticis, bet noticēt ir grūti: “Liels paldies visiem iesaistītajiem par šo negaidīto pārsteigumu! Man ir pat grūti atrast vārdus, lai raksturotu emocijas, ko šajā brīdī jūtu. Vēl šodien mājās runājām – tā kā mūsu ģimenē ir gaidāms pieaugums, ir jādomā par jauna auto iegādi, bet te – jaunajā “Opel Insignia” redzu visa cerētā apvienojumu – auto ir ne tikai vizuāli izskatīgs un sportisks, bet vienlaikus arī ietilpīgs un tajā pietiks vietas visai manai ģimenei. Šis noteikti ir visu laiku labākais pārsteigums, kādu esmu saņēmis dzimšanas dienās, noteikti par to atcerēšos arī vecumdienās.”

Vienlaicīgi kļuvis zināms, ka duets Pļaviņš / Točs pēc gadu mijas nedosies uz Hāgu, kur no 2. līdz 6. janvārim norisināsies FIVB Pasaules kausa 4* posms, bet gan uzsvaru liks uz treniņiem un nopietnu gatavošanos pirms olimpiskajai sezonai. Atgādināsim, ka tieši Hāgā Pļaviņš un Točs sāka savu ceļu pretī pamatturnīriem PK tūrē, un ieguva vietu tur ļoti ātri, sezonas noslēgumā uzspēlējot arī PK finālposmā.

 

 

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti