"Rīgas satiksmes" iepirkumu krimināllietā aizturēts un apcietināts arī Kokinas bijušais biznesa partneris Edgars Teterovskis (15.30)

 

Foto: Ekrānšāviņš no Google.com/maps

Nozare.lv | 13.decembris 2018 15:35

Kriminālprocesā par pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" (RS) iepirkumiem Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizturējis arī vairāku nu jau neaktīvu uzņēmumu bijušo valdes locekli un dalībnieku Edgaru Teterovski, kurš savulaik bijis Čehijas uzņēmuma "Škoda Transportation" amatpersonas Vladislava Kozaka vadītās "Tram Servis Riga" valdes locekles Elīnas Kokinas biznesa partneris.

Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem, Teterovskim un Kokinai 2016.gadā dažus mēnešus uz pusēm piederējusi SIA "TT Service".

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, Teterovskim kā drošības līdzeklis piemērota apcietinājums.

Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem, uzņēmumam "TT Service", kurā Teterovskis savulaik bija valdes loceklis un līdzīpašnieks, savulaik piederēja 35% Kozaka vadītā uzņēmuma "Tram Servis Riga" kapitāla daļu.

Tāpat Teterovskis no 2007.gada līdz 2010.gadam ir bijis SIA "Jūrmala Elit" 50% kapitāldaļu īpašnieks. 2007. un 2008.gadā Teterovskis bijis arī SIA "TK Ceļu būve" līdzīpašnieks.

Iepriekš Teterovskis bijis valdes loceklis SIA "Uranus", "Jūrmala Elit", "TK Ceļu būve" un SIA "Luxwagen". 2016.gadā Teterovskis trīs mēnešus bija AS "Daugavas loki" padomes priekšsēdētāja vietnieks.

Arī Kokina no 2017.gada novembra līdz 2018.gada jūnijam ir bijusi valdes locekle SIA "Uranus", kuras vienīgais īpašnieks ir "TT Service".

2010.gadā Teterovskis ieķīlājis viņam tobrīd piederošās "Jūrmala Elit" kapitāldaļas AS "Reverta".

"Jūrmala Elit" ir likvidēts 2012.gadā, "TK Ceļu būve" - 2011.gadā, bet "Daugavas loki" - 2018.gada novembrī.

Vienīgais patlaban nelikvidētais ir sēkleņu un kauleņu audzētājs "Uranus" un mazumtirdzniecības uzņēmums "TT Service".

KNAB sāktajā kriminālprocesā par RS iepirkumiem Latvijā aizturētas kopumā sešas personas - Teterovskis, Kokina, Kozaks, RS infrastruktūras uzturēšanas un attīstības departamenta direktors Igors Volkinšteins, SIA "Alkom-Trans" līdzīpašnieks Aleksandrs Krjačeks un uzņēmējs Māris Martinsons.
 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti