No 35 096 eiro - Latvijā uzsāk jaunā Golf GTI TCR pārdošanu (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen | 22.janvāris 2019 15:20

Volkswagen Latvijā uzsāk pasūtījumu pieņemšanu jaunajam Golf GTI TCR. Šī ir visjaudīgākā Golf GTI versija, kas aprīkota ar 290 ZS (213 KW) dzinēju un septiņu pārnesumu divsajūgu ātrumkārbu (DSG), kas ļauj attīstīt maksimālo ātrumu 260 km/h. Latvijā Golf GTI TCR sākuma cena ir no 35 096 eiro.

Šis modelis ir radies, iedvesmojoties no sacīkšu automobiļa Golf GTI TCR, kas ir starptautisko TCR sacīkšu divkārtējs uzvarētājs. Tas 100 km/h spēj sasniegt vien 5,6 sekundēs, bet maksimālais ātrums ir 250 km/h, ko pēc izvēles iespējams palielināt līdz 260 km/h.

Volkswagen produktu portfelī Golf GTI TCR atrodas vienu pakāpi augstāk nekā Golf GTI Performance modelis. Golf GTI TCR izcelsies ar bagātīgu un tehnoloģijām piesātinātu standarta aprīkojumu – Active Info Display, LED priekšējās gaismas un satiksmes uzraudzības sistēma Front Assist. Papildus tam šis automobilis aprīkots ar priekšējās ass bloķējošu diferenciāli un perforētiem bremžu diskiem. Autovadītājam un pasažieriem pieejami augstas kvalitātes sporta sēdekļi, kuru auduma pārvalki radīti īpaši šai versijai. Visiem Golf GTI TCR modeļiem būs drošības jostas ar sarkanu apmalojumu, kā arī sporta stūre.

Šis automobilis ir unikāls ne tikai iekšpusē, bet arī ārpusē. Jaunais Golf GTI TCR izceļas ar standarta aprīkojuma 18 collu Belvedere kaltajiem riteņu diskiem (vai 18 collu Milton Keynes lietajiem diskiem kā alternatīva), melniem spoguļu vāciņiem, sliekšņu pagarinājumiem, priekšējo difuzoru, TCR jumta spoileru un aizmugurējo difuzoru.

Automobili iespējams pielāgot arī ar tādiem papildu elementiem kā jauniem honeycomb ieliktņiem sāna paneļos, melna krāsojuma jumtu, oglekļa šķiedras durvju spoguļu vāciņiem, kā arī dažādiem 19 collu lietajiem diskiem.

Pircējiem būs iespējas izvēlēties starp divām dažādām papildu aprīkojuma pakotnēm. Pirmā pakotne (2 190 eiro) ietver Reifnitz 19 collu diskus ar 235/35 R 19 riepām, Vmax uzlabojumu, kas gādā par maksimāla ātruma palielināšanu, aizmugurējās balstiekārtas sporta versiju un DCC adaptīvās šasijas kontroles sistēmu. Otrā pakotne (2 971 eiro) arī piedāvā aizmugurējās balstiekārtas sporta versiju, DCC adaptīvās šasijas kontroles sistēmu un Vmax uzlabojumu, kā arī Pretoria 19 collu diskus ar sacīkšu trasei gatavām 235/35 R 19 sporta riepām (pussliki) un disku drošības skrūvēm.

Par Volkswagen – “Mēs īstenojam nākotni”

Volkswagen ir viens no iecienītākajiem automobiļu ražotājiem pasaulē. Zīmola produkcija, kura tiek ražota 50 rūpnīcās 14 pasaules valstīs, ir pieejama vairāk nekā 150 tirgos. 2017. gadā Volkswagen saviem klientiem piegādāja 6,23 miljonus automašīnu, tostarp tādus modeļus kā Golf, Tiguan, Polo un Passat. Šobrīd Volkswagen komandu veido vairāk nekā 198 000 cilvēku visā pasaulē. Zīmolam ir arī 7 700 tirdzniecības vietas, kurās strādā 74 000 darbinieki. Volkswagen nepārtraukti virzās uz priekšu ar konstantu attīstību auto ražošanā. E-mobilitāte, viedā mobilitāte un zīmola digitālā transformācija ir stratēģiski būtiski nākotnes izaugsmes elementi.
 

 
Visi komentāri
 
Johnny 29.janvāris 2019 14:10
0 0 Atbildēt

Ar pirmo pakotni un19 ļitakiem un zemo profilu pa Rīgas ielām braukt tāda bauda, ka pilnīgi zobi klab ????

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Hyundai ST1 – komerctransports mazajiem uzņēmējiem

Dienvidkorejas autoražotājs Hyundai izstrādājis minivenam Staria līdzīgu daudzfunkcionālu furgoniņu "Service Typ 1", ko varēs izmantot dažādu kravu transportēšanai. Lasīt vairāk

 

Šī auto cena patīkami pārsteidz! Bet vai tas ir vienīgais...? (+VIDEO) 3

Mūsu rīcībā ir kāds līdz šim Latvijā vēl neredzēts auto. To izmēģināt aicināsim mūsu uzticamo draugu, radio dīdžeju un kvēlu autoceļotāju Egonu Reiteru. Lai maksimāli koncentrētos uz šī auto tehniskajiem dotumiem un gaitas komfortu, Egonu automobilī mēs iesēdināsim ar aizsietām acīm un līdz pat brauciena beigām neatklāsim viņam šī auto nosaukumu. Lasīt vairāk

 

Satiksmes autobusa un vieglās automašīnas sadursme Rīgā (+ FOTO) 25

Rīgā, Zolitūdē, Gramzdas un 15.līnijas krustojumā šodien, 15. martā, notikusi sadursme starp satiksmes autobusu un vieglo automašīnu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti