“Lamborghini Huracan Super Trofeo GT” līdz 22.aprīlim skatāms jaunajā "Akropole" tirdzniecības centrā

 

Foto: Publicitātes attēls

BCP | 5.aprīlis 2019 14:19

Superautomobili “Lamborghini Huracan Super Trofeo GT”, kas izpelnījies milzīgu ievērību un ko iekāro automobiļu entuziasti visā pasaulē, tagad ir iespēja izbaudīt arī Latvijā. Unikālo iespēju sēsties pie šī jaudīgā nezvēra stūres savā dāvanu karšu klāstā piedāvā uzņēmums “Lieliska dāvana”.

 Ekskluzīvais spēkrats Latvijā nogādāts uz jaunā izklaides un iepirkšanās centra “Akropole” atklāšanu un tur būs apskatāms līdz 22.aprīlim.

Profesionālais autosportists Emīls Blūms, kurš viens no pirmajiem saņēma iespēju sēsties pie šī superautomobiļa stūres, neslēpa savas emocijas un pārsteigumu. Pēc viņa teiktā, vadot “Lamborghini Huracan Super Trofeo GT”, nav laika domāt par atpūtu, jo ātrums prasa ātru reakciju un koncentrēšanos.

“Tas ir absolūti ekskluzīvs automobilis. Ja salīdzinām ar man ierasto rallija auto, tad šis ir zems, rada lielāku drošības sajūtu, jo tajā “nejūt ātrumu”, tas ir manevrētspējīgāks. Auto jaudīgā skaņa vilina piespiest gāzes pedāli tā, lai garāmgājēji atskatās. Tas ir paredzēts lielceļiem ar milzīgu atļauto braukšanas ātrumu, un šajā auto braukt ir bauda. Tas ir īsts sacīkšu auto, turklāt arī čempions,” sajūsmu neslēpj E.Blūms.

Vadīdams tieši šo sporta automobili, dāņu sacīkšu braucējs Denniss Linds 2016. gadā ieguva pirmo vietu “Lamborghini Super Trofeo” Eiropas čempionātā un pasaules kausa finālā. Pēdējās sacensības notika īpaši nelabvēlīgos apstākļos – lija lietus.

Salīdzinot ar braukšanai pa ielām paredzēto “Huracan” modeli, „Huracan Super Trofeo GT“ ir ātrāks. Līdz 100 km/h tas ieskrienas nieka trīs sekunžu laikā. Sporta versijai ir arī vieglāka virsbūve ar drošības karkasu, sporta sēdekļi un speciāla sešu punktu drošības josta. Virsbūves iekšpusē nav greznas apdares. Tas ir pavisam citāds automobilis – paredzēts vienīgi ātrumam.

“Esam pārliecināti, ka GT klases “Lamborghini Huracan Super Trofeo” valdzinājumam nespēs turēties pretī ne tikai Latvijas automāni, bet arī visi tie, kas ir vismaz kaut ko dzirdējuši par šo superauto. Tā ātrums, jauda un enerģija liek aizrauties elpai un sniedz neaizmirstamu adrenalīna devu,” saka E. Dovydenaite.

“Lamborghini Huracan Super Trofeo” pie “Lieliska dāvana” stenda izklaides un tirdzniecības centrā “Akropole” Maskavas ielā 257 apskatāms no ceturtdienas, un te iespējams arī rezervēt braucienus ar šo auto, kas būs pieejami augustā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti