WESS Motors Berģi atzīts par vienu no labākajiem Toyota autosaloniem Eiropā

 

Foto: Publicitātes attēls

WESS Motors | 10.jūnijs 2019 13:14

WESS Motors Berģi saņēmis augstāko Toyota Motor Europe klientu apmierinātības apbalvojumu prestižo Ichiban 2019, kas tiek pasniegts labākajiem Toyota autorizētajiem pārstāvjiem Eiropā.

Ikgadējais apbalvojums tiek pasniegts par klientu apkalpošanas tradīciju ieviešanu un augstas kvalitātes klientu servisa kultūras īstenošanu uzņēmuma darbībā. Toyota Motor Europe apbalvojusi 45 labākos Toyota autosalonus Eiropā no kopumā vairāk nekā 2500 Toyota autosaloniem, kas ik gadu sacenšas par šo prestižo novērtējumu.

Aleksejs Radionovs, AS WESS Motors izpilddirektors: “Ichiban apbalvojuma saņemšana ir liels pagodinājums un mūsu komandas ieguldītā darba novērtējums. Tas ir apliecinājums WESS Motors sniegto pakalpojumu un klientu servisa kvalitātei, kur WESS Motors Berģi saņēma augstāko novērtējumu Latvijā. WESS Motors Berģi šo atzinību saņem jau trešo reizi četru gadu laikā - tas apstiprina mūsu izvēlēto darbības stratēģiju, uzņēmumā īstenoto darba kultūru un augsto klientu servisa kvalitāti, saviem klientiem sniedzot īpaši personīgu attieksmi, jo mūsu prioritāte ir nemainīgi augsta kvalitāte, lojalitāte un attiecību veidošana ar klientu ilgtermiņā.”

Prestižais Ichiban apbalvojums (Toyota Ichiban Customer Satisfaction Award) ir ceļojošā balva, ko Toyota Motor Europe pasniedz katru gadu tikai vienam labākajam Toyota autorizētajam pārstāvim katrā valstī. Galvenais vērtēšanas kritērijs ir klientu apmierinātība ar pārstāvja sniegums klientu apkalpošanā, tāpat svarīgi ir citi rādītāji, kas attiecas uz Toyota zīmola vērtību ieviešanu ikdienas darbā, kā arī uzņēmējdarbības rādītāji – plānu izpildi gan pārdošanā, gan pēcpārdošanā. 

No japāņu valodas tulkojuma “Ichiban” nozīmē "Numurs 1", un šī atzinības balva katru gadu tiek piešķirta labākajiem mazumtirgotājiem visā Eiropā, kas vairāku kategoriju kopsummā vislabāk atspoguļo augsto klientu apkalpošanas kultūru un tiekšanos uz pilnību, kur klients ir pirmajā vietā. Vairāk nekā 2500 mazumtirgotāju Eiropā katru gadu konkurē par godu kļūt par vienu no 45 Ichiban uzvarētājiem, demonstrējot unikālu pieeju attiecību veidošanā ar katru klientu.

WESS Motors autosaloni visiem klientiem nodrošina pilna servisa cikla apkalpošanu, sākot ar auto izvēli, finansējuma, apdrošināšanas un pēcpārdošanas servisa nodrošināšanu ar īpaši personīgu attieksmi.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti