WESS Motors Toyota hibrīdauto pārdošanas apjoms pieaudzis par 43% 5

 

Foto: iAuto.lv

Wess Motors | 13.augusts 2019 14:06

Šī gada pirmajos sešos mēnešos WESS Motors Toyota hibrīdauto pārdošanas apjoms audzis par 43%, salīdzinot ar to pašu laika periodu pērn, kamēr kopējie pārdošanas apjomi auguši par 7,5%.

Kopš šī gada sākuma WESS Motors Toyota pārdevis 850 jaunu Toyota auto, no kuriem 38% jeb 319 bija hibrīdauto. Tas ir par 10% vairāk, nekā 2018. gadā. Tas ir straujākais pieprasījuma pieaugums pēc hibrīdtehnoloģijām pēdējo gadu laikā, ko veicināja gan jaunu Toyota modeļu piedāvājums ar hibrīda tehnoloģiju, gan arī pieaugošā iedzīvotāju interese par apkārtējai videi draudzīgākiem mobilitātes risinājumiem.

Aleksejs Radionovs, AS “WESS” izpilddirektors: “Šī gada pirmajā pusē vērojam pakāpenisku tirgus izaugsmi – būtisks pieprasījuma pieaugums ir pēc hibrīdauto. Salīdzinot ar pārdošanas rādītājiem 2018.gadā, šī gada otrajā ceturksnī Latvijā pārdoto Toyota hibrīdauto skaits pieaudzis par 56%. Viennozīmīgi visā pasaulē šobrīd aktuāls ir vides jautājums, tāpēc iedzīvotāji priekšroku dod apkārtējai videi draudzīgākiem auto, kas nodrošina tādu pašu braukšanas komfortu un papildus sniedz degvielas ekonomiju. Runājot par hibrīdauto, mēs runājam par tīru enerģiju – tie patērē mazāk degvielas un ievērojami samazina CO2 emisijas. Saskaņā ar Toyota zīmola attīstības stratēģiju, visi jaunie Toyota auto modeļi tiek piedāvāti arī ar hibrīda dzinēju, jāatzīst, ka pieprasījums pēc hibrīdauto ar katru gadu pieaug.”

Kopš šī gada sākumā WESS Motors Toyota piedāvā jaunākās paaudzes Toyota Corolla modeļus, kas pieejami ar hibrīda dzinēju un ir vieni no visu laiku pārdotākajiem automobiļiem autobūves vēsturē, vienlaikus tas ir arī viens no pieprasītākajiem Toyota modeļiem Latvijā un nemainīgi viens no populārākajiem Toyota auto modeļiem Latvijas pircēju vidū. WESS Motors Toyota pārdošanas rādītāji liecina, ka populārākie Toyota automobiļu modeļi šī gada pirmajos sešos mēnešos bija Toyota RAV4, Toyota Corolla un Toyota Yaris.

2018. gadā WESS Motors Toyota pārdeva 1415 jaunas Toyota automašīnas, kas bija par 98 auto vairāk nekā 2017. gadā. Teju viena trešā daļa jeb 28% no pārdotajiem auto pērn bija hibrīdauto.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Statistika 14.augusts 2019 9:59
2 0 Atbildēt

Ja aizmirst pateikt to, ka dīzeļus vairs netirgo, tad statistiski hibrīdu pārdošanas apjomi pieaug, jo nav jau citas alternatīvas! Gan jau dīzeļu pārdošanas apjoms ir samazinājies proporcionāli hibrīdu pārdošanas apjoma pieaugumam. Vai ne?

janka 13.augusts 2019 17:13
1 1 Atbildēt

kā tad šeššimtais vēl nav te iekomentējis par lohu problēmām...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti