Inchcape piedāvā jauna auto iegādi attālināti

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape | 24.marts 2020 10:13

Inchcape autosaloni pielāgojas situācijai un kā pirmie piedāvā attālinātu jaunu auto iegādi.

Oficiālais BMW, Ford, Mazda, Mini, Jaguar un Land Rover pārstāvis Latvijā – Inchcape Motors Latvia – pielāgojas valstī izsludinātajam ārkārtas stāvoklim, saīsinot autosalona darba laiku un kā pirmajiem jauno auto tirgotājiem Latvijā piedāvājot klientiem automašīnas iegādāties attālināti.

Izprotot esošo ārkārtas situāciju valstī un pasaulē, Inchcape Motors Latvia ir pieņēmis lēmumu saīsināt gan autosalona tirdzniecības nodaļu, gan servisa darba laikus. No 17. marta visu trīs autosalonu automašīnu tirdzniecības nodaļas strādā no 10:00 līdz 18:00, savukārt servisa un rezerves daļu klienti tiek apkalpoti laika posmā 8:00-19:00 (Jaguar un Land Rover – 10:00-18:00). Nedēļas nogalēs autosaloni būs slēgti.

Lai Inchcape autosalonu apmeklējumi būtu maksimāli droši, klientiem tiks nodrošināti roku dezinfekcijas līdzekļi un ievēroti distancēšanās pasākumi. Servisa klientiem tiks piedāvāta bezkontakta automašīnas nodošana servisa meistaram. Tāpat arī īpaša uzmanība tiek pievērsta testa un salonā esošo automobiļu dezinfekcijai. Pēc katra testa brauciena automašīnas tiek tīrītas un dezinficētas, kā arī ievērota pauze starp braucieniem.

Ņemot vērā valsts kompetento institūciju ieteikumus par sociālo distancēšanos, jaunas un lietotas BMW, Ford, Mini, Mazda, Jaguar un Land Rover automašīnas turpmāk būs iespējams iegādāties arī attālināti. Visu iegādes procesu, sākot ar automašīnas apskatīšanu un beidzot ar tās piegādāšanu uz mājām, juridiskām personām būs iespējams veikt pilnībā attālināti caur e-pasta un/vai telefonisku saziņu ar autosalona tirdzniecības konsultantu. Fiziskām personām visa procesa laikā uz autosalonu būs nepieciešams atbraukt tikai vienu reizi. Tāpat rasti risinājumi arī attālinātai līzinga noformēšanai.

Izvēlieties kādu no uz vietas esošajām noliktavas automašīnām par īpašajām cenām, kas atrodamas un apskatāmas šajās vietnēs:

-          BMW - www.special-bmw.lv vai www.bmw-inchcape.lv

-          Ford – www.ford.inchcape.lv

-          Mazda – www.mazda.inchcape.lv

-          Mini – www.special-mini.lv

-          Jaguar – www.jaguar.inchcape.lv

-          Land Rover – www.landrover.inchcape.lv

-          Mazlietoti automobiļi – www.mazliet.lv

Kad kārotais automobilis noskatīts, atstājiet savus kontaktus un ar Jums sazināsies attiecīgā zīmola tirdzniecības konsultants. Ja klients vēlas, tad sazināšanās var notikt caur videozvanu, kura laikā pārdevējs izrāda salonā esošos automobiļus. Klientu ērtībai līdzšinējā viena automašīnas bilde interneta vietnēs papildināta ar vairākiem attēliem, kas ļauj no visām pusēm izpētīt automašīnas eksterjeru un interjeru. Tāpat visu zīmolu Facebook vietnēs tiks ievietoti salonā esošo automobiļu speciāli uzņemti foto attēli un video apskati.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti