Elektroauto cīņā pret klimata pārmaiņām (+ VIDEO) 7

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

iAuto | 14.jūnijs 2020 11:00

Latvijas nacionālais enerģētikas un klimata plāns laika periodam līdz 2030.gadam saņēmis Eiropas vides organizāciju kritiku.

Neesot skaidrs, kā tuvākajā desmitgadē valsts plāno atteikties no fosilās degvielas transporta sektorā. Tieši transporta nozare ir viena no tām, kur izmešu daudzums, kas vainojams arī klimata pārmaiņu veicināšanā, pieaug. Lai sasniegtu mūsu politiķu nosprausto mērķi, viens no veidiem ir veicināt pārsēšanos pie elektrisko automobiļu stūres. 

 
Visi komentāri
 
Eriks 14.jūnijs 2020 14:24
8 3 Atbildēt

Lai eurpa pakar šo savu biznesa plānu tualetē uz naglas atkal kādu lobē ne jau rūpes par vidi bet gan savu biznesmeņu lobēšana

felix65 15.jūnijs 2020 20:54
1 0 Atbildēt

Nekā personīga, tikai bizness. Muļķi ir ekonomikas dzinējspēks.

Reksis 14.jūnijs 2020 15:06
11 3 Atbildēt

Varbut saaksim ar praamjiem, lielajiem kruizu kugiem, lidmasiinaam,un tad piesiesimies parastajam transportam.Brauksim ar zirgu.

650 14.jūnijs 2020 20:41
4 0 Atbildēt

Jā.Pārkrautos tos leišu baļķuvedējus kontrolēsim/vadīsim ar elektrību.Ceļmalās būs ar zaļo mateeriju apvilktie elektriskie krēsli un 6m dziļajos zaļajos grāvjos tiks iebūvētas attālināti vadāmās elektrošOkēšanas ierīces.Jau dižais zilacainais Ļēņins sludināja, ka komunisms atnāks caur visas zemes elektrifikāciju.

WALA 15.jūnijs 2020 11:35
6 0 Atbildēt

Tad kad kāds raksta ka kaut kas "cīnās" ar kaut ko, tiešām sāk atgādināt komaņugas, kur dažāda veida sludināšanas tipa akcijas tika mobilizēti cilvēki visādām muļķībām. Un pat nekāda pamatojuma tam nevajadzēja, jo vajadzīgais svarīgums tika piešķirts "gudri" izmantojot vārdu cīņa, apkarošana utml. Un kas vēl svarīgāk, šo vārdu salikums neprasa tādu uzstādījumu ka problēmas risināšana un atrisināšana.

Bosiks 15.jūnijs 2020 22:17
1 0 Atbildēt

Neesmu parbaudijis katra raksta patiesigumu, bet... Lasiju, kad no riepam co2 piesarnojums ir 1200+ reizes vairak ka no videja ieksdedzes dzineja. Tesla ir 1,5 reizes smagaka par videju auto ar ieksdedzes dzineju. Tas pats varetu but ar bremzem. Ka ar celu segumu? Ka ar piesarnojums, lai sarazotu jaunu auto, bateriju utilizaciju utt. Butu interesanti redzet realus aptekinus. Varbut ekolagiskak butu likt razotajiem dot 10 gadu on 300k kilometru garantijas laiku.

Bosiks 15.jūnijs 2020 22:28
2 0 Atbildēt

Protams, kad, pie attiecigiem prieksnoteikumiem, daudziem izdevigak butu lietot e-auto, bet nu nevajag te piesaukt ekologiskumu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti