Tiesās jaunieti, kurš izraisījis avārijas ar svešu auto, notikušo pārraidot internetā 11

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 10.augusts 2020 16:32

Valsts policija (VP) šodien sākusi kriminālprocesu par svešas mantas prettiesisku iegūšanu vai izšķērdēšanu, kas saistīts ar kāda jaunieša izraisītām auto sadursmēm Vecmīlgrāvī, kuras arī tika pārraidītas interneta tiešraidē, aģentūra LETA noskaidroja VP.

Internetā ievietotajā video var redzēt kā automašīna, kurā bez šofera atrodas trīs pasažieri, iekļūst vienā no no negadījumiem.

VP pārstāve Krista Andersone skaidroja, ka policija šorīt saņēma informāciju par ceļu satiksmes negadījumu Vecmīlgrāvī, kur tika noskaidrots, ka viena no personām, kura atradās automašīna, ir piesavinājusies konkrēto automašīnu. Sākotnēji automašīnas vadītājs izraisīja sadursmi ar citu transportlīdzekli un centās aizbēgt, bet rezultātā izraisīja otru sadursmi.

VP ir noskaidrojusi video redzamās personās. Tās jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā.

Par notikušo tika uzsākts kriminālprocess, kas kvalificēts pēc Krimināllikuma 179.panta pirmās daļas, proti, par svešas mantas prettiesisku iegūšanu vai izšķērdēšanu, ja to izdarījusi persona, kurai šī manta uzticēta vai kuras pārziņā tā atradusies (piesavināšanās). Par šo noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

 
Visi komentāri
 
tikai 10.augusts 2020 16:57
13 2 Atbildēt

nelieciet šo draņķi cietumā, kur tas gulšņās uz palaga, kas pirkts par manu naudu un tiks barots arī par manu naudu.

Nosūtiet to pa vasaru ceļu būves darbos, līdzināt granti, nest bitumu, šķembas. Darbs 6 dienas nedēļā, ziemā - meža darbos. Kopgaldu šim vanģiniekiem klāt no pašu nopelnītā. Pēc gada Mīlgrāvī atgrieztos no jauna dzimusi persona ar sirdsšķīstiem rīcības motīviem!

gunbox 11.augusts 2020 10:22
0 1 Atbildēt

Tam vairs nekas nav labojams ar jebkādiem darbiem. Izsūtīt to pabiru no valsts kopā ar vecākiem.

iAuto 11.augusts 2020 8:40
5 0 Atbildēt

Ja video vēl ir publicēts, lūdzu ieliec te saiti uz to

Ralfs 11.augusts 2020 9:15
0 0 Atbildēt

core 11.augusts 2020 10:24
3 1 Atbildēt

Intelekta pilnas sejas..

viencexperc 11.augusts 2020 15:58
2 1 Atbildēt

Tavējie. Sociāldemokrāti.

core 11.augusts 2020 18:06
1 0 Atbildēt

Pēc prāta spējām, tomēr šķiet ka tavējie.

boliks 11.augusts 2020 11:00
0 0 Atbildēt

Natura bli..

viencexperc 11.augusts 2020 16:01
0 0 Atbildēt

Nekas viņiem nebūs.

"soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas."

Maksimālo sodu nepiešķirs, ja vēl atzīs savu vainu, tad piesķirs vēl mazāks.

Būs vai nu nosacīts sods, bez nekādas konfiskācijas.

Vai piespiedu "darbs", vai naudas sods.

čečens 11.augusts 2020 16:47
2 1 Atbildēt

Mūsu republikā Ramzans būtu licis tam stadionā kameru priekšā atvainoties par nodarījumu un atlikušo laiku līdz ziemai pavadīt lauku darbos Ramzana dzimtajā ciemā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 3

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti