Porsche centrā Rīgā apskatāma Maira Brieža izcīnītā Muhameda Ali trofeja un laimīgais krekls (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Porsche | 14.oktobris 2020 11:01

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis, uzveicot savu pretinieku kubieti Junieru Dortikosu, 26. septembrī Minhenē Pasaules boksa supersērijas (WBSS) fināla cīņā pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg) izcīnīja Muhameda Ali trofeju un divas pasaules čempiona jostas.

Iegūto trofeju, kā arī Maira Brieža laimīgo kreklu, kas viņam bija mugurā cīņas vakarā, ikviens līdz 20. oktobrim varēs apskatīt Porsche centrā Rīgā.

Maira Brieža izcīnītā Muhameda Ali trofeja no šodienas, 14. oktobra atrodas Porsche centrā Rīgā, kur to klātienē var apskatīt ikviens interesents un boksa fans. Tāpat apskatāms arī Maira Bireža laimīgais krekls, kas bokserim bija mugurā cīņas vakarā, ar viņa parakstu.

“Mēs, Porsche, lepojamies, ka varam sadarboties ar Mairi Briedi, vienu no spožākajiem Latvijas sportistiem, un atbalstīt viņu ne tikai svarīgākajos karjeras notikumos, bet katru dienu, jo ikdienā viņš brauc ar automašīnu Porsche Cayenne S Coupé. Pateicoties veiksmīgajai sadarbībai, Mairis Briedis ir uz nedēļu uzticējis mums savu vērtīgo Muhameda Ali trofeju, lai to varētu apskatīt ikviens Porsche centra apmeklētājs,” saka SIA "Baltijas sporta auto" vadītājs Ivars Norvelis.

Mairis Briedis brauc ar metāliski zilas krāsas apvidus sporta automašīnu Porsche Cayenne S Coupé, kas līdzīgu automašīnu vidū tiek uzskatīts par atlētu, pateicoties tikai Porsche raksturīgajām formām. Brieža automašīna aprīkota ar 6 cilindru motoru, dzinēja darba tilpums ir 2,8 litri, maksimālā jauda – 324 kW (440 Zs), kamēr maksimālais griezes moments ir 550 Nm. Spēkrats ātrumu līdz 100 km/h spēj uzņemt 5,0 sekundēs, un tā maksimālais ātrums ir 263 km/h. Automašīna aprīkota ar Bose visaptverošo skaņas sistēmu, Sport Design pakotni, LED Matrix priekšējiem lukturiem ar Porsche Plus dinamisko gaismas sistēmu, 22 collu Cayenne Sport Classic diskiem melnā metāliskā krāsā ar riteņu arkas paplašinājumu, kā arī ar citām papildfunkcijām.

Mairis Briedis ir Latvijas labākais bokseris. 2014. gadā sportists saņēma Eiropas Gada cilvēka Latvijā apbalvojumu, savukārt 2017. gada aprīlī viņš kļuva par pirmo Latvijas bokseri, kurš ieguvis pasaules čempiona jostu, to paveicot prestižākajā Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā smagajā svarā. Briedis savā karjerā ir izcīnījis arī Muhameda Ali trofeju, Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu, Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu un žurnāla "The Ring" jostu.

Muhameda Ali trofeja un Maira Brieža laimīgais krekls līdz 20. oktobrim apskatāmi Porsche centrā Rīgā, Krasta ielā 54 darbadienās no 9.00 līdz 18.00.

Porsche Cayenne S Coupé: kombinētais degvielas patēriņš 12,9-11,9 l/100 km, kombinētā CO2 izplūde 293-270 g/km.

 
Visi komentāri
 
ro 14.oktobris 2020 13:53
3 1 Atbildēt

Briedis malacis! Reāls prieks un lepnums!

Garais 14.oktobris 2020 14:02
1 1 Atbildēt

Forš autiņš.

pofig 14.oktobris 2020 15:40
4 2 Atbildēt

ar ko brauc Briedis, bet lai kas tas arī nebūtu - viņš to pats ir nopelnījis ar, varbūt skan smieklīgi, savām rokām) Bet var saprast dīlera vēlmi pabraukt uz Brieža, pieminot arī sevi šajā slavas brīdī.

miu 15.oktobris 2020 13:56
1 0 Atbildēt

Dīlers atbalsta sportistu sportists palīdz reklamēt dīleri priecājamies, ka palīdz mūsu sportistiem! Tici man ne Mairis ne kāds cits nereklamētu sev svešu zīmolu... Ja tas nav skaidrs tad piedod man tev ne komentēt, bet grāmatas jāiet lasīt par to kā mūsdienu pasaule uzbūvēta! Vieni atbalsta volejbolistus citi hokejistu citi bokserus! Un atbalsta par saviem līdzekļiem - vairāk tādus kā Porsche centrs!!! Tev var būt pofig ar ko Mairis brauc, bet Mairim redz nav pofig par atbalstu tāpēc šādā veidā ar piāru paska paldies!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Divi džigiti ar ZILiem nesadala ceļu; liktenis žēlo (+ VIDEO)

Divi kirgīzu džigiti ar padomjlaiku ZIL kraviniekiem nesadala ceļu un viens no kraviniekiem ietriecas brauktuves atdalošajās barjerās. No šī ZIL priekšpuses maz kas paliek pāri, taču trieciens šoferi izmet uz ielas un viņš paliek šķietami neskarts. Lasīt vairāk

 

80 500 eiro - elektriskais Cadillac jau Eiropā (+ FOTO) 5

Pilnībā elektriskais Cadillac Lyriq sper pirmos soļus Eiropā. Automašīna jau pieejama dažos tirgos, tostarp Vācijā, kur tās cena būs vismaz 80 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pilots, kurš uz Tallinas šosejas veica avārijas nosēšanos, ir pieredzējis instruktors (+ VIDEO) 12

Sestdien uz Tallinas šosejas avārijas nosēšanos veica privātā lidmašīna. Tās pilots ārkārtas situācijā rīkojies pareizi. Lasīt vairāk

 

Seat ar rekordlieliem ienākumiem pirmajā ceturksnī 7

Spānijas autoražotājs 2024.gadu iesācis teicami, pirmajā ceturksnī nopelnot 226 miljonus eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti