"Meistara padoms": Kuras balstiekārtas daļas Latvijas ziemā cieš visvairāk ? (+VIDEO) 12

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 12.decembris 2020 11:02

Ceļi Latvijā pamazām uzlabojas, taču klimats - nē. Tumšajā gadalaikā allaž ir iespēja trāpīt kādā bedrē, bet sniegā un salā iekrāt kārtīgu sāls reaģentu kārtu. Kopā ar Bosch Car Service speciālistu skaidrosim, kuras balstiekārtas daļas ziemā cieš visvairāk.

“Visbiežāk pēc maniem novērojumiem stabilizatora atsaites beidzas. Tās pa mūsu ceļiem cieš visvairāk, jo ir daudz mazas bedres. Stabilizatora atsaites velk līdzi stabilizatora bukses. Bieži vien jāmaina tas viss kopā,” tā Artis Anspoks, Bosch Car Service meistars-pieņēmējs. Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā. 

 

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ZM 12.decembris 2020 18:48
7 2 Atbildēt

Pa LV ceļiem 20-25 gadi bez defekdiem? Pat šķūnītī stāvot gumijas/kaučuka izsterādājumi (riepas, bukses, blīvslēgi...) iet bojā laika zoba ietekmē!

anonimikis 12.decembris 2020 11:38
4 4 Atbildēt

Kur te ir padoms? Nu izbeidzas tās atsaites. Kad izbeidzas, jābrauc labot. Neko darīt jau tur nevar. Meistaru nevajag, lai tādu lohgudrību izdristu.

uuuu 13.decembris 2020 13:15
4 1 Atbildēt

džeks pirms svētkiem izlaists no Tvaicenes un uzreiz pieklupis pie datora)) nu drukā ar, pēc tam jau sanitāri tev atbrauks pakaļ.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

BMW X4 kļuvis lieks

Savu trešo paaudzi BMW X4 nepiedzīvos. Lasīt vairāk

 

Ko es nopirku Amazon PRIME 2024 dienās? Cik kas maksāja? 1.daļa (+ VIDEO) 10

iAuto iegādājas preces no Amazon par izdevīgām cenām. Atveda pie durvīm 7-8 dienu laikā - šodien būs jau nākošā piegāde. Lasīt vairāk

 

Apjomīgs saules parks dažās minūtēs (+ VIDEO) 4

Tehnoloģija ar konteineros uzglabājamiem, salokāmiem saules paneļiem, ļauj jaunu un apjomīgu enerģijas parku izvērst īsā laikā. Lasīt vairāk

 

Bentley izlaidis pēdējās automašīnas ar W12 dzinēju (+ FOTO) 4

Pēdējie ar divpadsmit cilindru motoriem komplektētie Bentayga, Continental GT un Flying Spur eksemplāri nobraukuši no konveijera zīmola rūpnīcā Krū. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti