Elektrum atklāj elektrouzlādes vietu Mārupē 7

 

Foto: Ekrānbilde no Google.com/maps

Elektrum | 8.maijs 2021 9:54

AS "Latvenergo" zīmols Elektrum atklāj jaunu elektrisko automašīnu uzlādes vietu Mārupē, Malduguņu ielā 1.

Šonedēļ Mārupē, Malduguņu ielā 1, biroju centra Business Garden stāvlaukumā atklāta Elektrum 22 kW maiņstrāvas elektrisko automašīnu uzlādes vieta, kurā vienlaicīgi iespējams uzlādēt četras automašīnas.

Latvenergo šī gada laikā plāno izvērst uzlādes staciju tīklu, atklājot vairāk nekā 80  pieslēgvietu Latvijā. Valstī pieaugot elektroauto skaitam, jau ir nepieciešamas dažādot to uzlādes iespējas un atrašanās vietas, lai autovadītāji varētu nepieciešamajā brīdī veikt uzlādi, negaidot rindā. Tādēļ Elektrum sadarbojas arī ar zemes īpašniekiem, biroju centriem, tirdzniecības centriem, daudzdzīvokļu ēku projektu attīstītājiem, pašvaldībām un apkaimju biedrībām, lai izveidotu ērtu un pārdomātu uzlādes tīklu. Klientiem ir būtiski, ka tiek nodrošināts kvalitatīvs klientu serviss, ērtas norēķinu iespējas un tehniskais atbalsts visu diennakti.

Visās Elektrum uzlādes stacijās norēķini ir par izmantotajām kilovatstundām (kWh), tas ir ērts un precīzs veids, kā klients var novērtēt akumulatora uzlādes apjomu. Elektroautomobiļu īpašniekiem ir iespēja Elektrum  internetveikalā arī iegādāties mājsaimniecībā izmantojamas uzlādes iekārtas un aksesuārus.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Tirgustendences 9.maijs 2021 9:55
4 0 Atbildēt

22 kw? ja ir elektroauto ar vismaz 80kw bateriju tad jatusē vismaz 4 stundas. Tad sanak tas ir priekš biroja darbiniekiem vai priekš tiek kas blakus birojam nopirks dzivokli, citos gadījumos bezjēdzīga manta.

IKEA pie sevis piedāvā 11kw uzlades staciju bezmaksas.

Pie IKEA princips ie skaidrs, ka jo ilgak staiga pa veici jo vairak dabusi bezmaksas jaudas.

Bet ar Elektrum skaidrs ir tas ka ilgi jālādē un vēl pašam jāmaksā.

Kamēr pašmāju elektrogigans nodarbosies ar tādām muļķībām, nevis uzstādīs normālas jaudas elektroatacijas, tikmēr tauta brauks ar baltkrievu dīzeli, tas ir daudz lētāk un ātrāk nekā, elektroauto 2xdargā par iekšdedzes dzinēja auto un plus elektribas cena arpus majas ir dīzeļa cenā.

didzisk 9.maijs 2021 23:53
2 0 Atbildēt

Un 22 kW dabūs tikai tie auto, kas faktiski spēj lādēt ar trim fāzēm, 32A no katras. Nissan Leaf, piemēram, ņems tikai 7,2 kW un lādēs visas 10 stundas. Citi atkal lādēs ar 3 fāzēm, tikai 16 A un saņems 11 kW.

kasinsh79 10.maijs 2021 15:37
1 0 Atbildēt

Esot lādējis vien pie T/C u.tml. Darbu vadītājs būvniecībā, no objekta uz objektu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti