Labāk pašam izbraukt, nekā desmit reizes dzirdēt, ko citi stāsta (+VIDEO) 2

 
TV Autoziņas speciāli iAuto | 26.maijs 2021 12:20

Jaunu auto oficiālo dīleru servisos izsenis pieejams noderīgs papildus pakalpojums - servisa maiņas auto. Ja paša automašīnai jāpaliek servisā uz ilgāku laiku, bet jābrauc ir, autorizētais serviss par nelielu maksu vai pavisam bez tās piedāvā maiņas auto. Parasti tie ir parasti plašpatēriņa modeļi bez īpašām pazīmēm. Skandi Motors nolēmis mainīt šo praksi un kā servisa maiņas auto piedāvā arī elektroauto.

Aldis Lediņš, Skandi Motors Pēcpārdošanas depatamenta vadītājs: "Šajā ziņā esam pionieri Latvijas tirgū. Galvenā vēlme ir tāda, lai klienti lieto šīs elektromašīnas un viņiem pašiem veidojas viedoklis. Sajūta ir tāda, ka informācijas daudzums publiskajā telpā ir tik liels un nereti tendenciozs, ka labāk lai cilvēks saņem informāciju no pirmavota - pašas mašīnas." Vairāk skaties TV Auto ziņu sižetā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Latvietis 27.maijs 2021 6:31
2 1 Atbildēt

Lābāk ar to ElektroMēslu nebraukt, jo ne tur komforts netur dizains. Smadzenēm jābūs saspiestām, lai Teiktu ka šis ir super auto.

didzisk 27.maijs 2021 15:06
1 2 Atbildēt

Neviens nesaka, ka Leaf ir super auto. Pēc izmēra viņš ir kā Golf, bet iekšā vietas vairāk kā e-Golfā. Uzrāviens un jauda kā Golf GTI, vārdu sakot, visus parastos iekšdedzes auto pavisam viegli var apskriet.

Manējam ir ādas salons, pēc 2 gadu lietošanas joprojām izskatās kā jauns. Kopā ar šo un iepriekšējo 4 gados esmu nobraucis 30000 km, nevienu pašu defektu neesmu piedzīvojis. Auto gan reizi gadā ir bijis dīlera servisā. Esam braukuši arī 3300 km ceļojumā, ik dienu ap 400-700 km.

Par dizainu var strīdēties. Iepriekšējās paaudzes Leaf izskatījās briesmīgs, bet tāpat visi pierada. Jaunais izskatās pēc parasta auto, ne viņš skaistāks ne neglītāks par, piemēram Škodu vai VW. Nav Porsche, bet arī maksā trīsreiz lētāk nekā elektriskais Taycan.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 3

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti